Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα σε ολους.Πηρα κ γω σημερα την d7000 40,πολυ ευχαριστημενος αλλα τρομερο clouding σε ολοες τις πλευρες της τιβι κ ενα τεραστιο cloud στην πανο πλευρα που κατεβαινει σχεδον καθετα στην απο κατω.Παει για αλλαγη κατευθειαν!Μεχρι ποσες φορες μπορω να κανω αλλαγη?

Και 10.000 φορες μεχρι να βρεις την τελεια απλος ταλαιπωρια για εσενα να μενεις χωρις τηλεοραση :(

Και 10.000 φορες μεχρι να βρεις την τελεια απλος ταλαιπωρια για εσενα να μενεις χωρις τηλεοραση :(

Φιλε μου φαινεται οτι αυτο που λες ειναι αδυνατο γιατι πηγα στο καταστημα απο οπου κ την πηρα κ μετα απο συζητηση (τσακομο) με τον υπαλληλο ο οποιος δεν παραδεχοταν το πρβλημα φτασαμε στον διευθυντη ο οποιος μου ειπε οτι επιδει δεν υπαρχει αλλο μοντελο ιδιο θα μου εδινε τα χρηματα μου πισω ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 10% ΤΗς ΑΞΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ 120 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ!
Πως μπορω να κινηθω σε αυτη την περιπτωση?

Φιλε μου φαινεται οτι αυτο που λες ειναι αδυνατο γιατι πηγα στο καταστημα απο οπου κ την πηρα κ μετα απο συζητηση (τσακομο) με τον υπαλληλο ο οποιος δεν παραδεχοταν το πρβλημα φτασαμε στον διευθυντη ο οποιος μου ειπε οτι επιδει δεν υπαρχει αλλο μοντελο ιδιο θα μου εδινε τα χρηματα μου πισω ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ 10% ΤΗς ΑΞΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ 120 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ!
Πως μπορω να κινηθω σε αυτη την περιπτωση?
Φίλε αυτό που λένε στο κατάστημα είναι τελείως και 100% παράνομο ! Η τηλεόραση αν την έχεις πάρει μέσα σε 7(μπορεί και παραπάνω) μέρες και τίποτα να μην έχει πρέπει να στην αλλάξουν ! Αλλα από τι στιγμή που δέχτηκαν να στην αλλάξουν ή να σου επιστρέψουν τα χρήματα λόγο προβλήματος είναι παράνομο να ζητάνε έστω και 1 euro! δές εδώ: http://tvxs.gr/news/ελλάδα/νομικός-οδηγός-για-τα-δικαιώματά-σας-αγορά-ελαττωματικού-προϊόντος . Πάρε και τηλέφωνο στο 1520 γραμμή καταναλωτή και ρώτα τους και μετά κάντους και μια καταγγελία ! Eγώ να φανταστείς είχα πάρει την ίδια tv από το Πλαίσιο και είχα 7 μέρες DOA για αλλαγή έκανα την βλακεία και είδα ένα πρόβλημα μετά τις 7 μέρες και δεν την παίρναν πίσω στο πλαίσιο. Περνώ την samsung έρχονται βλέπουν την tv και την περνούν πίσω για service αλλά εγώ τους λέω βάση νόμου αφού το προϊόν είναι ελαττωματικό έχω δικαίωμα τους πρώτους 6 μήνες να ζητήσω επισκευή ή αντικατάσταση. Τους ζητάω αντικατάσταση και στην samsung μου είπαν κανένα πρόβλημα μάλιστα συνεννοήθηκαν από το κατάστημα που την πήρα και πήγα και παρέλαβα άλλη του κουτιού. Η δεύτερη που πήρα είχε και αυτή ένα πρόβλημα αλλα αυτή τι φορα πήγα άμεσος και μου την άλλαξαν στο κατάστημα την ίδια μέρα χωρίς να πουν κουβέντα. Δες λίγο τα δικαιώματα σου ως καταναλωτής ρώτα και στο 1520 και θα σου πούν. Ειδικά αυτό που σου είπαν ότι την περνούν πίσω αλλα θέλουν 120 euro λόγο ότι την άνοιξες είναι τελείως μα τελείως παράνομο θέλουν τρελή καταγγελία !

καλησπερα ερωτηση 46d7000 ειναι καλη για games 3d xbox 360 και movies 3d αν μπορητε να μου πειτε για να παω να την αγορασο. ευχαριστω.

καλησπερα ερωτηση 46d7000 ειναι καλη για games 3d xbox 360 και movies 3d αν μπορητε να μου πειτε για να παω να την αγορασο. ευχαριστω.

Ναι ειναι απο τις καλυτερες 3ντι τηλεορασεις στην αγορα!!!

το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχει φοβερη εικονα και πολη καλο βαθος 3d σε action βεβαια δεν την εχω δει π.χ. games , 3d movies το μονο που ειδα και οντος κολησα ηταν το demo στο καταστημα. βεβαια ειμαι μεταξη lg 47lw650s που εχει καλο βαθος αν και σε αναλυση δεν ειδα πολη διαφορα , panasonic 50st30 πολη καλη εικονα αλλα σε 3d δεν ειχε βαθος οπως η samsung 46d7000. δεν ξερω που να καταληξω. κανεις καμια βοηθεια τιποτα.

Η Panasonic έχει καλύτερη εικόνα συνολικά.Βέβαια στις multimedia δυνατότητες η D7000 είναι απλώς κορυφή (επίσης και στην κίνηση).Η 650 είναι κάπου στην μέση όσον αφορά τις δυνατότητες,και σαν εικόνα,έχει την χειρότερη,τουλάχιστον σε 2D.

σε ευχαριστω για την βοηθεια τωρα ειμαι μεταξη Panasonic και Samsung βεβαια πιστευω αποτι εχω δει η Samsung διχνη περισοοτερρο βαθος στο 3d.? η κανο λαθος.? για games πιστευω και η 2 ειναι πολλη γρηγορες.

Σαν ποιότητα εικόνας,η ST30 είναι σε πολύ καλά επίπεδα.Η D7000 ένα σκαλί πιο κάτω,απλώς διαθέτει multimedia features.Το ιδανικό είναι να πας σε ένα κατάστημα...να τις δεις και να πάρεις όποια σου αρέσει.

σε ευχαριστω για την βοηθεια τωρα ειμαι μεταξη Panasonic και Samsung βεβαια πιστευω αποτι εχω δει η Samsung διχνη περισοοτερρο βαθος στο 3d.? η κανο λαθος.? για games πιστευω και η 2 ειναι πολλη γρηγορες.

Τα θέματα στην κατηγορία αυτή αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα μοντέλα που αναγράφονται στο τίτλο του θέματος και φέρουν τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια', ως εκ τούτου το παρόν θέμα αφορά την D7000.

Για έρευνα αγοράς, συγκρίσεις μεταξύ μοντέλων κ.λ.π., παρακαλώ να ανοίγετε νήμα με τις απορίες σας στη κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης , έτσι θα υπάρχουν σ ένα νήμα οι απόψεις που σας ενδιαφέρουν και δεν θα χρειάζεται κάποιος να σας απαντάει σε διάφορα νήματα που έχουν εκδηλωθεί απορίες σας ;)

Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα την ue55d7000 απο το media markt. Εξαιρετική ποιότητα!
Εχω ωστόσο 3 ερωτήσεις για το thread:
1) ο πωλητής μου υποσχέθηκε 2 ζευγη γυαλιων 3d και στη συσκευασία υπηρχε 1... Πρέπει-μπορώ να το διεκδικήσω;
2) ο πωλητής μου υποσχέθηκε τηλεκοντρόλ αφης που είχε η tv και στην επιδειξη στο καταστημα... αλλα στη συσκευασία υπηρχε το συμβατικο με τα κουμπια ... Πρέπει-μπορώ να το διεκδικήσω;
3) Συνέδεσα ενα εξωτερικο hdd turbo-x 1,5 terra με ταινίες, (που χρησιμοποιούσα επιτυχως και απροβληματιστα στην προηγούμενη samsung u46b7000) τον αναγνωρίζει, αλλά δεν βλέπει καν τις ταινίες!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για XBOX μαλλον θα σε ενοχλησει το αρκετουτσικο lag (45-50 ms).

Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα την ue55d7000 απο το media markt. Εξαιρετική ποιότητα!
Εχω ωστόσο 3 ερωτήσεις για το thread:
1) ο πωλητής μου υποσχέθηκε 2 ζευγη γυαλιων 3d και στη συσκευασία υπηρχε 1... Πρέπει-μπορώ να το διεκδικήσω;
2) ο πωλητής μου υποσχέθηκε τηλεκοντρόλ αφης που είχε η tv και στην επιδειξη στο καταστημα... αλλα στη συσκευασία υπηρχε το συμβατικο με τα κουμπια ... Πρέπει-μπορώ να το διεκδικήσω;
3) Συνέδεσα ενα εξωτερικο hdd turbo-x 1,5 terra με ταινίες, (που χρησιμοποιούσα επιτυχως και απροβληματιστα στην προηγούμενη samsung u46b7000) τον αναγνωρίζει, αλλά δεν βλέπει καν τις ταινίες!!!

Φιλε μου καλησπερα αυτο που μου λες για τα μεντια μαρκτ ειναι απατη.Εννοειται οτι πρεπει να εχει 2 ζευγαρια γυαλια αφου το αναγραφει στην συσκευασια της τι βι.Κ μενα που πηρα προσφατα 2 ειχε!Οσο για το τηλεχιριστηριο κ μενα με συμβατικα πληκτρα ειναι.Αλλα προσεχε γενικως με το μεντια μαρκτ γιατι οι ανθρωποι μεσα ειναι απατεωνες εγω τους εκανα καταγγελια (διαβασε πιο πανω αν θες) αλλα ακομα να παρω απαντηση...στην αναμονη ειμαι!

Ευχαριστω Ιούλιε. Θα τα διεκδικήσω! Αυτό που με καιει ειναι με το σκληρο δισκο που αν και τον εβαλα στην usb-hdd τιποτα...

Καλά μη το κανεις θέμα ο yperion είναι γνωστό ότι όταν θέλει να θάψει τις samsung δεν τον σταματάει τίποτα.:rifle: Το input lag έχω δει να το γράφει από 35,40,45 τώρα το έφτασε και 50.....ενώ τα περισσότερα site με το game mode στο on το έχουν από 30 άντε στη χειρότερη 40 αν και όντως κατά μέσο ορο γύρο στο 35 είναι. Τώρα βεβαία εγώ που έχω και τις τρείς κονσόλες ποτέ δεν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα και παίζω και fps online

Last edited:
Παιδιά από Clouding πως πάτε; Κατάφερα μετά απο σχεδόν ένα χρόνο ταλαιπωρίας να αλλάξω την Samsung 55C7000 με την 55D7000 λόγω clouding αλλά δυστυχώς τα ίδια χάλια. Κρίμα γιατί είναι τηλεόραση κόσμημα με πολλά extras σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά το clouding είναι απίστευτα ενοχλητικό. Πρέπει να βάλει κάποιος την ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού στην τιμή 3 για να ελαχιστοποιηθεί αλλά σκοτεινιάζει πολύ η εικόνα.

Παιδιά από Clouding πως πάτε; Κατάφερα μετά απο σχεδόν ένα χρόνο ταλαιπωρίας να αλλάξω την Samsung 55C7000 με την 55D7000 λόγω clouding αλλά δυστυχώς τα ίδια χάλια. Κρίμα γιατί είναι τηλεόραση κόσμημα με πολλά extras σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά το clouding είναι απίστευτα ενοχλητικό. Πρέπει να βάλει κάποιος την ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού στην τιμή 3 για να ελαχιστοποιηθεί αλλά σκοτεινιάζει πολύ η εικόνα.
Αν θέλεις την άποψή μου, φώναξε ένα ειδικο να στη ρυθμίσει - καλιμπράρει και θα είναι θεαματικά τα αποτελέσματα.
Στο λέω και από δική μου εμπειρία, που έχω τη 46c8000 15 μήνες περίπου, και μετά από 2 μήνες που τη πήρα μου τη ρύθμισε ο Μανώλης, και ή τηλεόραση ήταν αγνώριστη.
Όλα τα γνωστα προβλήματα αυτής της τεχνολογίας είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Πρέπει να ψάχνω για να τα βρώ , γιατί είναι σχεδόν μηδαμηνά, και στο λέει ένας άνθρωπος που είναι και πολύ παράξενος και απαιτητικός σε ότι έχει σχέση με εικόνα και ήχο γενικότερα.
Να συμπληρώσω όμως για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, πως σε τόσο μεγάλες ίντσες ( 55 ) οι lcd-led τηλεόράσεις έχουν πάντα μεγαλύτερο θέμα με τα γνωστά προβλήματα της τεχνολογίας αυτής. Για αυτό το λόγο επιβάλεται , κατά την ταπεινή μου άποψη ακόμα περισσότερο το χέρι του ειδικού, αλλά όμως ενώ πιστεύω οτι θα είναι θεαματική η διαφόρα, δε θα φτάσει ποτέ στα επίπεδα μιας μικρότερης έως 46 ιντσών, θα είναι κοντά αλλά όχι το ίδιο. Κερδίζεις όμως τη μεγάλη διαφορά που σου δίνουν σε εικόνα οι πολλές ίντσες.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτο που τι βρηκες παλι???
εσυ δεν ισχυριζεσαι οτι το εγκυροτερο site ειναι το www.hdtvtest.co.uk
αναφερει lag 33ms
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46d7000-ue40d7000-201105281160.htm

To lag μετριεται ως προς καποια οθονη αναφορας.

Το καλυτερο θα ηταν η οθονη αναφορας να ειναι CRT γιατι σε αυτες το lag ειναι μηδενικο ωστε να μην συνυπολογιζεται στην διαφορα το lag που μπορει να εχει καποια οθονη LCD/LED.

Εδω το μετρησαν στα 42 ms στο game mode...

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1304937593

Εδω στην D7000 το μετρησαν στα 52 ms...

http://www.flickr.com/photos/cjpunt/5578512117/

http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=952362

Εδω παλι στα 48-64 ms...

http://www.avforums.com/review/Samsung-D8000-UE-40D8000-46D8000-55D8000-3D-LED-LCD-TV.html

Για οποιαδηποτε αλλη απορία εχεις εδω ειμαι να στην λυσω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...42 ms...52 ms...48-64 ms...

Περίεργα νούμερα όμως Γιάννη... Δεν τις μέτρησαν με σήμα 60Hz; :chinscratch: