Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπήκα στις συνδέσεις δικτύου ,επέλεξα το ασύρματο και συνδέθηκα κανονικά.Όταν πήγα όμως να κάνω αναβάθμιση λογισμικού μου έγραψε ότι δεν υπάρχει υλικό,ενώ η τελευταία έκδοση είναι η 1018 και η τηλεόραση μου έχει την 1016.Κάνω κάτι λάθος;

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπήκα στις συνδέσεις δικτύου ,επέλεξα το ασύρματο και συνδέθηκα κανονικά.Όταν πήγα όμως να κάνω αναβάθμιση λογισμικού μου έγραψε ότι δεν υπάρχει υλικό,ενώ η τελευταία έκδοση είναι η 1018 και η τηλεόραση μου έχει την 1016.Κάνω κάτι λάθος;
και μενα στη D8000 το ιδιο μου γραφει

Φίλε μου τι ρυθμίσεις έχεις κάνει για εικόνα sd?Δε ξέρω για εσάς πάντως εγώ έχω αρκετό banding κυρίως σε ποδόσφαιρο καθώς και torchlight

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε ευχαριστώ φίλε μου.
Κατ' αρχήν κατεβάζεις το κατάλληλο λογισμικό από εδώ: http://www.samsung.com/gr/consumer/...XXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

Εννοείται ότι έχεις συνδέσει την τηλεόραση σου με το δίκτυο (καλύτερα μέσω καλωδίου γιατί ασύρματα χάνεις αρκετή ταχύτητα)

Αφού εγκαταστήσεις το AllShare καθορίζεις ποιους φακέλους από τον υπολογιστή σου θέλεις να "βλέπει" η tv. Αυτή η διαδικασία παίρνει αρκετή ώρα (ανάλογα και με το πόσο "γρήγορο" είναι το pc)

..κατά τα άλλα η διαδικασία είναι αυτόματη, δηλαδή η τηλεόραση αναγνωρίζει τους φακέλους (πατάς το source στο tv control και επιλέγεις AllShare) και από εκεί μπορείς να δεις photos, να ακούσεις mp3 και να δεις ταινίες (μεγάλα αρχεία δεν τα παίζει λόγω του περιορισμού της ταχύτητας του δικτύου εκτός αν έχεις router με ταχύτητα ανω των 100Mbit)

Γιατί πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία ;Κανονικά δεν έπρεπε απο την αναβάθμιση λογισμικού να γίνει αυτόματα εφόσον είμαι συνδεδεμένος ασύρματα;

Επειδή πλέον τα νεύρα μου κοντεύουν να σπάσουν με αυτά που Έχω περάσει την εβδομάδα αυτή,Αύριο θα μιλήσω με τεχνικό της Samsung.Μετα απο 2 διαδοχικά πάνελ με banding της 6530,χτές αποφάσισα να δώσω 200E παραπάνω και να πάρω την 7000.Και πάλι τα ίδια...banding ,clouding και γενικά κακή εικόνα.Δεν ξέρω αν είμαι τόσο άτυχος ή ψείραςε την εικόνα,άλλα όταν πάς σε αυτά τα χρήματα για tv έχεις και απαιτήσεις.Και επειδή δεν φταίει σε τίποτα και το κατάστημα,κι ούτε μπορώ να πακετάρω και να ξεπακετάρω για τέταρτη φορά 46",θα πάρω στη samsung αύριο και θα απαιτήσω να βρούν λύση.Στο φινάλε ας μου δώσουν ένα πάνελ δοκιμασμένο και ας μην είναι του κουτιού.Ποια είναι η γνώμη σας;

Γιατί πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία ;Κανονικά δεν έπρεπε απο την αναβάθμιση λογισμικού να γίνει αυτόματα εφόσον είμαι συνδεδεμένος ασύρματα;
την αναβαθμιση να την κανεις μεσω USB

Επειδή πλέον τα νεύρα μου κοντεύουν να σπάσουν με αυτά που Έχω περάσει την εβδομάδα αυτή,Αύριο θα μιλήσω με τεχνικό της Samsung.Μετα απο 2 διαδοχικά πάνελ με banding της 6530,χτές αποφάσισα να δώσω 200E παραπάνω και να πάρω την 7000.Και πάλι τα ίδια...banding ,clouding και γενικά κακή εικόνα.Δεν ξέρω αν είμαι τόσο άτυχος ή ψείραςε την εικόνα,άλλα όταν πάς σε αυτά τα χρήματα για tv έχεις και απαιτήσεις.Και επειδή δεν φταίει σε τίποτα και το κατάστημα,κι ούτε μπορώ να πακετάρω και να ξεπακετάρω για τέταρτη φορά 46",θα πάρω στη samsung αύριο και θα απαιτήσω να βρούν λύση.Στο φινάλε ας μου δώσουν ένα πάνελ δοκιμασμένο και ας μην είναι του κουτιού.Ποια είναι η γνώμη σας;

Τι να σου πω φίλε alucard, το είχαμε ξανασυζητήσει και στο άλλο νήμα σου, "άγνωσται αι βουλαί" του clouding, banding κ.λ.π., κάνε ό,τι πιστεύεις εσύ καλύτερο :nounder:

Σου είπα και στο άλλο θέμα, εγώ θα έκανα αλλαγές μέχρι να μείνω ικανοποιημένος.

Δεν θα άντεχα να βλέπω συνέχεια κάτι μπροστά μου και να νοιώθω ότι τα λεφτά μου δεν έπιασαν τόπο (άσχετα με το ποσό)

Μπορεί να μιλάω όμως και εκ τους ασφαλούς, μιας και ποτέ δεν θα επέλεγα να επενδύσω τα χρήματά μου σε EDGE LED/LCD, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα κι αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ εκτιμήσεις και προτιμήσεις.

Ό,τι σε φωτίσει ο Θεός...

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλώς σας βρίσκω, μόλις γράφτηκα και γω στο φόρουμ, οι λεπτομέρειες που δίνετε σε εμάς τους αδαείς είναι πολύτιμες και άπειρες.
Έχω παραγγείλει και γω την 46D7000, στα 1418 ευρώ από το site του Κωτσόβολου, είναι μια από τις πιο χαμηλές τιμές αυτή τη στιγμή στην αγορά. Από το κατάστημα βέβαια θα την πλήρωνα 1900 ευρώ περίπου, ο Θεός και η ψυχή τους, ειλικρινά λυπάμαι (χωρίς ίχνος ειρωνίας) τους ανθρώπους που δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη το Ιντερνετ για τις αγορές τους και πέφτουν θύματα αισχροκέρδειας...
Περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία το εργαλείο μου, αν και ομολογώ ότι με έχετε τρομάξει με τα αρκετά προβλήματα που αναφέρετε κάποιοι, ελπίζω να φανώ τυχερός. Από ότι συμπέρανα, το πιο πιθανό πρόβλημα που μπορεί να σου τύχει είναι το αφύσικο clouding, άντε να δούμε.
Και κάποιες ερωτήσεις και γω με τη σειρά μου :)
1) Αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο μοντέλο ισχύει η επιστροφή 150 ευρώ από τη Samsung, μετρητά κατευθείαν στο λογαριασμό σου, υπάρχουν τα σχετικά κουπόνια στα καταστήματα και στο samsung.gr (ως αποτέλεσμα μιας δικαστικής διαμάχης που χάσανε νομίζω...). Η ερώτηση είναι, η επιστροφή αυτή ΔΕΝ ισχύει για αγορές μέσω Inernet ; Αυτό το κουφό μου είπε ένας υπάλληλος της Samsung που πέτυχα χθες στον Κωτσόβολο...
2) Εγώ προσωπικά λιώνω το NBA2K12 και το PES12 στο PS3, λογικά δεν θα αντιμετωπίσω ιδιαίτερα θέματα με το lag για τα συγκεκριμένα παιχνίδια ε ;
3) Από ότι κατάλαβα θα πρέπει να περιμένω 2 ζευγάρια γυαλιά 3D στο κουτί; Αν έχει ένα ή κανένα (γιατί Κωτσόβολος είναι αυτός, έχω τραβήξει αρκετά στο παρελθόν) έχω τρόπο να τα διεκδικήσω ;
4) Και μια παρατήρηση όσον αφορά τους εξωτερικούς υπότιτλους. Νομίζω ότι ο στανταρ τρόπος για να παίξουν είναι να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία και να σωθούν σε UTF8, ή το συγκεκριμένο μοντέλο τους παίζει όπως και να'χει, αρκεί να είναι .srt ;
Αυτά προς το παρόν και περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας :)

Καλησπέρα και πάλι. Έχω ένα θέμα με τα κινούμενα γράμματα όταν περνάνε από το κάτω μέρος της οθόνης δε φαίνονται καθαρά και τρεμοπαίζουν. Έχετε βρει λύση στο θέμα αυτό; Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις κι έχω την 1018 έκδοση στην τηλεόραση.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα
Υπάρχει κάποια ενημέρωση για την ακτινοβολία από τα active γυαλιά της σαμσουνγκ
Έχω καταλήξει σε αυτήν σαν εικόνα αλλά επειδή έχω και 2 μπόμπιρες που φαντάζομαι θα θέλουν όλη μέρα 3δ μήπως υπάρχει θέμα και είναι προτιμότερο να πάω σε passive?
Ευχαριστώ

Καλησπέρα!δηλαδή να μην το σκέφτομαι καν να την αγοράσω?και η d6510 τα ίδια προβλήματα????????

Calibration στο game mode για βελτίωση της ποιότητας εικόνας έχει κάνει κανείς να ανεβάσει τα settings ;

Πολλά ερωτηματικά και απορίες υπάρχουν τώρα τελευταία με την Samsung.... Μήπως τελικά είναι πολλά τα λεφτά για αυτήν την σειρά (7000), και ακόμα πιο πολλά τα λεφτά για την 8000, ενώ με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ στην ουσία και κερδίζοντας μερικές εκατοντάδες ευρώ (!!!) μπορείς να αγοράσεις την 6510 στις 46"" και να είσαι και ηθικά ικανοποιημένος έχοντας δώσει πολύ λιγότερα χρήματα από την αντίστοιχη 46'' της 7000? Είναι τρελλό, και εγώ θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω μία 3D TV, αλλά να σκέφτονται φίλοι του φόρουμ αν θα δώσουν 1500 σχεδόν ευρουλάκια και να αναρωτιούνται αν θα δουν αυτό που περιμένουν ή όχι? Και εντάξει αν μένεις Αττική... Αν μένεις επαρχία νομίζετε ότι είναι εύκολο ή τζάμπα να πηγαινοφέρνεις 46αρες τηλεοράσεις με φορτωτικές??? Ακούω σχόλιά σας....

Πολλά ερωτηματικά και απορίες υπάρχουν τώρα τελευταία με την Samsung.... Μήπως τελικά είναι πολλά τα λεφτά για αυτήν την σειρά (7000), και ακόμα πιο πολλά τα λεφτά για την 8000, ενώ με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ στην ουσία και κερδίζοντας μερικές εκατοντάδες ευρώ (!!!) μπορείς να αγοράσεις την 6510 στις 46"" και να είσαι και ηθικά ικανοποιημένος έχοντας δώσει πολύ λιγότερα χρήματα από την αντίστοιχη 46'' της 7000? Είναι τρελλό, και εγώ θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω μία 3D TV, αλλά να σκέφτονται φίλοι του φόρουμ αν θα δώσουν 1500 σχεδόν ευρουλάκια και να αναρωτιούνται αν θα δουν αυτό που περιμένουν ή όχι? Και εντάξει αν μένεις Αττική... Αν μένεις επαρχία νομίζετε ότι είναι εύκολο ή τζάμπα να πηγαινοφέρνεις 46αρες τηλεοράσεις με φορτωτικές??? Ακούω σχόλιά σας....
φορτωτικες γιατι???επιστροφη στο καταστημα αποπου θα την παρεις κ δεν νομιζω να υπαρχει τηλ αψεγαδιαστη!!!

Παιδιά μόλις πριν κανα 2 ώρες μου ήρθε, την εγκατέστησα και έχω πάθει πλάκα. Καταρχάς από προβλήματα λειτουργίας (clouding κτλ) δεν βλέπω το παραμικρό. Ήδη έκανα κάποιες πρώτες ρυθμίσεις στην εικόνα, αλλά θα ακολουθήσουν πολλές. Συνέδεσα και το PS3, έχωσα και τον 1,5 Terra δίσκο μου πάνω, όλα άψογα! Δεν ξέρω για άλλα μοντέλα και για διαφορές στην τιμή, ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι πιστεύει καλύτερο, πάντως κάτι μου λέει ότι δεν θα το μετανοιώσω το συγκεκριμένο μοντέλο. Έστειλα και το φακελάκι στη Σαμσουνγκ και περιμένω και τα 150 πίσω :ernaehrung004:
Ένα πράγμα δεν μπορώ να βρω όμως, πως να ταξινομήσω τα ψηφιακά μόνος μου, γιατί πχ μου έχει βάλει το Μεγκα στο 25 κοκ! Κάποιος κάτοχος ας με διαφωτίσει, πάντως δεν βρίσκεται στην Κεραία η επιλογή αυτή...