Εγώ σκέπτομαι να το στείλω συστημένο δεν λέει να μας πουν μετά από κάνα μήνα “δεν παραλάβαμε φάκελο με τα στοιχεία σας”
πως μπορω να πειραξω τις ρυμίσεις του 3D?αφου εχω βαλει ταινια τμου ενεργοποιει επιλογές? στο plug&play μου ζητάει το pin.ποιο μπορεί να ειναι το pin?Για Τιβι αναλογική άστο στο τυπικό, δεν θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά ότι και να βάλεις. Κατά τα άλλα μπορείς να ορίσεις διαφορετικά modes ναι, για κάθε διαφορετική έξοδο. Πχ εγώ στο TV έχω βάλει Τυπικό, στο Usb δίσκο μου έχω βάλει Κινηματογραφική και στο hdmi που έχω το PS3 έβαλα game mode (από Σύστημα - Γενικά) και τυπικό. Ότι ορίσεις σε κάθε έξοδο τα κρατάει κανονικά. Α, επίσης όταν ενεργοποιήσεις 3D ταινία, κάνεις και κει ότι ρυθμίσεις θέλεις, εγώ βασικά το άφησα στο τυπικό και παίζει άψογα (βάζει από μόνο του τον οπίσθιο φωτισμό στο 20 κτλ για 3D)
πως μπορω να πειραξω τις ρυμίσεις του 3D?αφου εχω βαλει ταινια τμου ενεργοποιει επιλογές? στο plug&play μου ζητάει το pin.ποιο μπορεί να ειναι το pin?
πως μπορω να πειραξω τις ρυμίσεις του 3D?αφου εχω βαλει ταινια τμου ενεργοποιει επιλογές? στο plug&play μου ζητάει το pin.ποιο μπορεί να ειναι το pin?
ευχαριστώ!κατι αλλο...τα καναλια πως μπορω να τα τακτοποιησω στα νουμερα που θελω μετα από αυτόματη αναζήτηση?
σε μενα στα αναλογικα δεν μπορω να πω πως με τρελένει...σε HD,απιστευτη!1μηπως φταίει πως την έχω στα 2+ μετρα απο τον καναπε?????επίσης, το motion plus σε ποιες περιπτωσεις πρέπει να το εχω ενεργό?
Μένω Λαμία και δεν εχει ερθει η digea ακομα εδω.και nova ομως που εχω,τπτ το ιδιαιτερο σε ποιοτητα στα καναλια της,εκτος των HD φυσικα!και παλι δεν ειναι στα 1080p!Στα ψηφιακά, η ανάλυση ειναι ίδια με τα HD?στα 1080i?
Αντεγραψα το exe αρχειο για την αναβαθμιση, αλλα δεν το διαβαζει η TV! Κανονικα, την αναβαθμιση αυτη δεν επρεπε να την βρισκει Η tv μεσω online αναζητησης αναβαθμησης;μεσω usb βασιλακη
Χαίρετε σε όλους!!
Πρώτο post μου εδώ... καλώς σας βρήκα λοιπόν...
Κάτοχος και εγώ μιας ue46d7000 εδώ και 3 ημέρες, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει, μήπως το έχει δει και κάποιος άλλος.
Έχοντας ακολουθήσει τις αρχικές ρυθμίσεις plug and play με το που άνοιξε η τηλεόραση, μου έχει σετάρει από μόνη της ψηφιακά και αναλογικά κανάλια.
Αυτό που παρατηρώ είναι πως με το που ανοίγω το ps3 που είναι συνδεδεμένο στην θύρα hdmi 3 της TV, σαν να εξασθενεί το σήμα της κεραίας με αποτέλεσμα τα περισσότερα ψηφιακά κανάλια να μην έχουν έξοδο (ασθενές σήμα). Μόνο κα´ποια ψηφιακά της ερτ συνεχίζουν να παίζουν. Άμα κλείσω το playstation... όλα ΟΚ πάλι.
Μου φαίνεται για θεματάκι της κεραίας (είναι μια απλή εσωτερική κεραία με δική της τροφοδοσία ρεύματος... ήδη ψάχνομαι για καινούρια κεραία).
Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο;
Καλές θεάσεις σε όλους μας!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.