Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ σκέπτομαι να το στείλω συστημένο δεν λέει να μας πουν μετά από κάνα μήνα “δεν παραλάβαμε φάκελο με τα στοιχεία σας”

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ σκέπτομαι να το στείλω συστημένο δεν λέει να μας πουν μετά από κάνα μήνα “δεν παραλάβαμε φάκελο με τα στοιχεία σας”

Δεν παίζει αυτό που λες γιατί κοιτάζουν την σφραγίδα ταχυδρομείου, όχι το πότε θα φτάσει στα χέρια τους. Επίσης το συστημένο θα πάει ειδοποιητήριο και θα πρέπει να το παραλάβουν από ταχυδρομείο, οπότε καλύτερα απλή αποστολή, μια χαρά θα πάει...

Επίσης, μίλησα τώρα με την Crystal Cut ΑΕ (Η υπεύθυνη εταιρία για την επιστροφή χρημάτων) και μου είπαν σχετικά με τον IBAN λογαριασμό πως φωτοτυπεία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου είναι αρκετή!

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για Τιβι αναλογική άστο στο τυπικό, δεν θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά ότι και να βάλεις. Κατά τα άλλα μπορείς να ορίσεις διαφορετικά modes ναι, για κάθε διαφορετική έξοδο. Πχ εγώ στο TV έχω βάλει Τυπικό, στο Usb δίσκο μου έχω βάλει Κινηματογραφική και στο hdmi που έχω το PS3 έβαλα game mode (από Σύστημα - Γενικά) και τυπικό. Ότι ορίσεις σε κάθε έξοδο τα κρατάει κανονικά. Α, επίσης όταν ενεργοποιήσεις 3D ταινία, κάνεις και κει ότι ρυθμίσεις θέλεις, εγώ βασικά το άφησα στο τυπικό και παίζει άψογα (βάζει από μόνο του τον οπίσθιο φωτισμό στο 20 κτλ για 3D)
πως μπορω να πειραξω τις ρυμίσεις του 3D?αφου εχω βαλει ταινια τμου ενεργοποιει επιλογές? στο plug&play μου ζητάει το pin.ποιο μπορεί να ειναι το pin?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

To default είναι 0000
πως μπορω να πειραξω τις ρυμίσεις του 3D?αφου εχω βαλει ταινια τμου ενεργοποιει επιλογές? στο plug&play μου ζητάει το pin.ποιο μπορεί να ειναι το pin?

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βάζεις μια ταινία 3D. Μετά πατάς το κουμπί 3D στο τηλεχειριστήριο. Με το που το πατήσεις λοιπόν ενεργοποιούνται και οι ρυθμίσεις 3D. Έτσι αν πας τότε και ανοίξεις μενού, ότι αλλάξεις θα το κρατήσει μόνο για όταν θα πατάς το κουμπί 3D.

ευχαριστώ!κατι αλλο...τα καναλια πως μπορω να τα τακτοποιησω στα νουμερα που θελω μετα από αυτόματη αναζήτηση?

ευχαριστώ!κατι αλλο...τα καναλια πως μπορω να τα τακτοποιησω στα νουμερα που θελω μετα από αυτόματη αναζήτηση?

Smart Hub -> Κανάλι (εικονίδιο κεραίας) -> Πάνω δεξιά επεξεργασία -> και αλλάζεις όποιο θες με όποιο άλλο θες.

Απίστευτο μοντέλο...αγόρασα τη 40 αρα στα 1050 ευρω απο πλαίσιο και δε πιστεύω στα μάτια μου!!!!!

σε μενα στα αναλογικα δεν μπορω να πω πως με τρελένει...σε HD,απιστευτη!1μηπως φταίει πως την έχω στα 2+ μετρα απο τον καναπε?????επίσης, το motion plus σε ποιες περιπτωσεις πρέπει να το εχω ενεργό?

σε μενα στα αναλογικα δεν μπορω να πω πως με τρελένει...σε HD,απιστευτη!1μηπως φταίει πως την έχω στα 2+ μετρα απο τον καναπε?????επίσης, το motion plus σε ποιες περιπτωσεις πρέπει να το εχω ενεργό?

ΒΑσικά γιατί βλέπεις αναλογικά ; Δεν πιάνεις καλά τα ψηφιακά; Στο λέω γιατί το σήμα των αναλογικών έχει ήδη παραμεληθεί αρκετά...

Μένω Λαμία και δεν εχει ερθει η digea ακομα εδω.και nova ομως που εχω,τπτ το ιδιαιτερο σε ποιοτητα στα καναλια της,εκτος των HD φυσικα!και παλι δεν ειναι στα 1080p!Στα ψηφιακά, η ανάλυση ειναι ίδια με τα HD?στα 1080i?

Μένω Λαμία και δεν εχει ερθει η digea ακομα εδω.και nova ομως που εχω,τπτ το ιδιαιτερο σε ποιοτητα στα καναλια της,εκτος των HD φυσικα!και παλι δεν ειναι στα 1080p!Στα ψηφιακά, η ανάλυση ειναι ίδια με τα HD?στα 1080i?

Όχι βέβαια, στα ψηφιακά η εικόνα είναι 576i προς το παρόν...

καλημερα.ειμαι νεο μελος και κατοχος της ue40d7000.εχω κανει αναβαθμιση απο 1009 που ειχε η τηλεοραση σε 1018,εχω καποια θεματακια αν ξερει καποιοσ να μου απαντσει παρακαλω.
1.εβαλα ενα usb2.0 και δεν μου αναγνωριζει αρχεια μορφης jpeg γιατι?
2.κανοντας livestreaming για να δω αγωνες δεν εχω προβλημα βλεπω κανονικα αλλα δεν εχω ποτε ηχο γιατι?
3.μπαινοντας στο skype φαινεται το username μου,υπαρχει τροπος να μην φαινεται?δηλαδη ανοιγοντας το skype καποιος αλλος να μην το βλεπει να μην το κανει απομηνμονευση η tv...
σας ευχαριστω εκ των προτερων...

μεσω usb βασιλακη
Αντεγραψα το exe αρχειο για την αναβαθμιση, αλλα δεν το διαβαζει η TV! Κανονικα, την αναβαθμιση αυτη δεν επρεπε να την βρισκει Η tv μεσω online αναζητησης αναβαθμησης;

κανε εκτελεση του προγραμματος στο usb και μετα βαλε το στικακι στην τηλεοραση...κι εγω το ιδιο θεμα ειχα..

Χαίρετε σε όλους!!

Πρώτο post μου εδώ... καλώς σας βρήκα λοιπόν... :-)

Κάτοχος και εγώ μιας ue46d7000 εδώ και 3 ημέρες, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει, μήπως το έχει δει και κάποιος άλλος.

Έχοντας ακολουθήσει τις αρχικές ρυθμίσεις plug and play με το που άνοιξε η τηλεόραση, μου έχει σετάρει από μόνη της ψηφιακά και αναλογικά κανάλια.

Αυτό που παρατηρώ είναι πως με το που ανοίγω το ps3 που είναι συνδεδεμένο στην θύρα hdmi 3 της TV, σαν να εξασθενεί το σήμα της κεραίας με αποτέλεσμα τα περισσότερα ψηφιακά κανάλια να μην έχουν έξοδο (ασθενές σήμα). Μόνο κα´ποια ψηφιακά της ερτ συνεχίζουν να παίζουν. Άμα κλείσω το playstation... όλα ΟΚ πάλι.

Μου φαίνεται για θεματάκι της κεραίας (είναι μια απλή εσωτερική κεραία με δική της τροφοδοσία ρεύματος... ήδη ψάχνομαι για καινούρια κεραία;)).

Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο;

Καλές θεάσεις σε όλους μας!!

Guys,

Sorry που το ξαναρωτάω, αλλά είναι πρώτες μέρες που έχω την tv και το ψάχνω να δω αν είναι ΟΚ... Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο; Πιστεύετε πως μπορεί να είναι πρόβλημα της τηλεόρασης;

Ακόμα μια ερώτηση: Το touchpad του τηλεχειριστηρίου δουλεύει μόνο όταν ανοίγεις browser από το SMart Hub, σωστά; Σας δουλεύει ΟΚ? Εμένα ο δείκτης "μετακινείται με δυσκολία", αλλά ίσω να φταίει το wifi σπίτι μου γιατί το wireless routerάκι μου έχει ένα θέμα με το σήμα...