Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο pace μια χαρά παίζει με τα όποια προβλήματα της νόβα.Απλά απορώ πως αυτόματα η τηλεόρασή σου πηγαίνει σε game mode μόλις βάζεις νόβα.Έχεις ενεργοποιημένο το amynet?

το ειχα αλλα το απενεργοποίησα.συνδεσα κατευθείαν τη νοβα στην τηλεοραση και με οπτικο καλωδιο παίρνω ηχο απο το home cinema που ειναι συνδεδεμενο με την τηλεοραση.ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα πλεον.υπαρχουν ομως ακομα κάποια μικρα σπασιματα.εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα?μηπως τα επαιξε ο αποκωδικοποιητης?

Δύσκολο μου φαίνεται άλλα για να είσαι σίγουρος προσπάθησε να δοκιμάσεις τον αποκωδικοποιητή σε μια άλλη τηλεόραση.Επίσης βάλε το motion plus στο ομαλό και τον αποκωδικοποιητή ως εξής:μενού-τεχνικές ρυθμίσεις-ρυθμίσεις τηλεόρασης-ρυθμίσεις οθόνης-hdmi-original

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση για 60 Hz Γιάννη στον PACE.

Τα "σπασίματα" στην NOVA τα έχουν αναφέρει πολλοί και με διαφορετικούς δέκτες και τηλεοράσεις.

Στην U10 δεν είδα κάτι πάντως όσο είχα NOVA.

μονο νοβα.

Έχεις δοκιμάσει το motion plus ''Καθαρή εικόνα'' σε συνδιασμό με την Επιπρ.Κίνηση LED ''on'';

Μήπως έχεις ρυθμίσει τον δέκτη της nova κατά λάθος στα 60Hz;

Διαθέτει μονάχα ρυθμίσεις ανάλυσης από το hdmi,τόσο ο DS831 όσο και ο DS865.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση για 60 Hz Γιάννη στον PACE.

Διαθέτει μονάχα ρυθμίσεις ανάλυσης από το hdmi,τόσο ο DS831 όσο και ο DS865.

Nαι, όντως... Αν τυχόν ο δέκτης είναι σε 1080i ή Native, ας κάνει μια δοκιμή ο φίλος vasilakis13 να τον βάλει σε Original, μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση...

καλημερα παιδια. Πήρα την 46d7000 εδω και δυο εβδομαδες και σε γενικες γραμμες θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος. Απο clouding ειμαι σχετικα καλα ειδικα αν παιξω το backlight κοντα στο 10, και απο torching ουτε ιχνος. Με ενοχλει λιγο το οτι δεν μου δινει επιλογη για game mode οταν βλεπω μεσω usb, γιατι ο πολύ καλος media player της ηταν βασικό κριτήριο για την επιλογη της, και θελω να βλεπω τις ταινιες μου χωρις καθολου processing. Και μου την σπαει λιγο που για να δωσω 5.1 στον ενισχυτη πρεπει να πηγαινω στις προσθετες ρυθμισεις ηχου και να αλλαζω απο pcm σε dts ή dd κάθε φορά που αλλαζω πηγή ή και το φορμά του ήχου της εκαστοτε ταινιας.

Το σοβαρο θεμα που εχω ομως ειναι με την κινηση, και συγκεκριμενα με καθετες γραμμες που εμφανονται οταν γινεται κινηση της καμερας δεξια-αριστερα. Ειδικα οταν το backround ειναι γκρι, γαλαζιο ή καφε οι γραμμες φαινονται ακομα και σε αργα "παναρισματα" και ακομα και αν βλεπω μερα (και μερικες φορες ακομα και ακινητα πλανα). Ειναι και αυτο ενα απο τα μειωνεκτηματα που εχουν οι led lcd, εχει προβλημα η δικια μου ή ειμαι εγω πολυ ψειρας?

Μηπως ειναι αυτο το "banding" για το οποιο εχω διαβασει καποια ποστ? Και αν ναι, υπάρχει γιατρεια ή ρυθμιση που να το βοηθάει?
Κρίμα παντως τετοιες "ατέλειες" εν ετοι 2011 και μαλιστα στα ακριβα μοντελα των ετειριων...

Μηπως ειναι αυτο το "banding" για το οποιο εχω διαβασει καποια ποστ? Και αν ναι, υπάρχει γιατρεια ή ρυθμιση που να το βοηθάει?
Κρίμα παντως τετοιες "ατέλειες" εν ετοι 2011 και μαλιστα στα ακριβα μοντελα των ετειριων...
Να επικοινωνήσεις με το σέρβις, αυτο το πρόβλημα έτσι όπως το περιγράφεις είναι σοβαρό και χρήζει άμεσης αλλαγής, ή στη χειρότερη επισκευή με αλλαγή πάνελ, δυστυχώς.

Ουσιαστικά μιλάμε για κάτι σαν και αυτό :
comparison2.png

Η αριστερή περίπτωση είναι η συνήθης και ίσως μέσα στα "ανεκτά" όρια .Η δεξιά την άκουσε για τα καλά.

Last edited:
Banding είναι μην το ψάχνετε ...με την εταιρεία δε θα βγάλεις καμμία άκρη δυστυχώς Γιατί δεν το αναγνωρίζει σαν βλάβη.Δυστυχώς δεν βελτιώνεται με τις ρυθμίσεις και είναι όπως και το clouding ένα απο τα πολλά μειονεκτήματα των led.Είναι θέμα τύχης το αν θα πάρεις πάνελ με banding ή όχι,πολύ ή λίγο.Στατιστικά πάντως οι περισσότερες led το έχουν

Nαι, όντως... Αν τυχόν ο δέκτης είναι σε 1080i ή Native, ας κάνει μια δοκιμή ο φίλος vasilakis13 να τον βάλει σε Original, μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση...

Οι Pace της nova,βγάζουν ακριβώς την ίδια ανάλυση σε 1080i,Native,Original επιλογές για την ανάλυση στο HDMI.Οπότε δεν θα δει κάποια διαφορά.

Οι Pace της nova,βγάζουν ακριβώς την ίδια ανάλυση σε 1080i,Native,Original επιλογές για την ανάλυση στο HDMI.Οπότε δεν θα δει κάποια διαφορά.

Σε Original τα SD κανάλια δεν θα τα δώσει σε 576;

Το αναφέρω, γιατί είχαμε κάποια κρούσματα με δέκτες, που όταν έκαναν οι ίδιοι μετατροπη 576->1080 έπαιζαν με σπασίματα... -bye-