Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεία σας παιδία.Πρόσφατα αγόρασα την D7000 και από τις πρώτες μέρες εμφανίζει ένα μήνυμα με το οποίο με προειδοποιεί ότι θα κλείσει σε 30 δευτερόλεπτα αν δεν πατήσω οκ. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δε βρήκα κάτι σχετικά με το θέμα. Αν ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και αν πρέπει να ανησυχώ θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παιδια γεια σας και απο μενα νεο ιδιοκτητη της 7000. Εχω ενα προβλημα με τους υποτιτλους . Κατεβασα 3D ταινια στον υπολογιστη και την προβαλω στη τν ενω δειχνει κανονικα 3D τους υπουτιτλους τους κοβει στη μεση και δειχνει πρωτα το δευτερο μισο και μετα το πρωτο . Καμια ιδεα;

Last edited:
Παίξε την ταινία με τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης ή μετέτρεψε τους υπότιτλους με αυτό...

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω.Οταν λες να παιξω με τον ενσωματομενο πλαιερ της τν απο το λαπτοπ πως θα το κανω ?

Θα πρέπει να μεταφέρεις την ταινία σε έναν δίσκο USB (HDD ή flash) και να τον συνδέσεις απευθείας στην τηλεόραση...

Πιθανώς να γίνεται και με σύνδεση του laptop με την τηλεόραση με καλώδιο ethernet, αλλά για αυτό θα πρέπει να σε διαφωτίσει κάποιος από τους κατόχους...

παιδια αντιμετωπιζει κανενας θεμα με τα ψηφιακα καναλια της ερτ?(εννοω ετ1, νετ και ερτ3) μου κανει απιστευτα σπασιματα στην εικονα κ μονο σε αυτα ολα τα αλλα παιζουν καμπανα

καλησπερα παρατηρω σπασιματα εικονας στα καναλια και σε ταινιες η αθλητικα γεγονοτα μεσω usb ξερει καποιος ποια ειναι η λυση ?? ευχαριστω

Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί δε μπορώ να κάνω εγγραφη ταινίας απο τη τηλέοραση σε usb stick 2.0 8 Giga...προσπαθώ να το διαμορφώσω αλλά η διαμόρφωση απο τη τηλεόραση είναι ανεπιτυχής!!!

καλησπερα παρατηρω σπασιματα εικονας στα καναλια και σε ταινιες η αθλητικα γεγονοτα μεσω usb ξερει καποιος ποια ειναι η λυση ?? ευχαριστω

Υπάρχουν παράπονά και στην D8000 , από ότι φαίνεται έχει πρόβλημα ο αλγόριθμος της κίνησης στις συγκεκριμένες τηλεοράσεις.

Υπεριον στο εχω γραψει ξανα να μην βγαζεις πορισματα απο νεους κατοχους.Αν δεν βαλουν το motion judder στο 0 και το blur στο 10 ετσι θα βλεπουν

Μεγαλο μειον......Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις ανακαλυψα οτι στο ΡΙΡ, δεν μπορεις ν' αλλαξεις το INPUT του παραθυρου παρα μονο καναλια, το size and position ειναι fixed, και δεν υπαρχει swap!

...ως και η παλια μου LG δεν ειχε τετοιο προβλημα...

Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη συμβατότητα εξωτερικού σκληρού δίσκου με τις σειρές D7000 D8000...η εταιρία σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου προτείνει συγκεκριμένο μοντέλο δίσκου συμβατο με τη τηλεόραση?

Υπάρχει μεγάλο θέμα με τη συμβατότητα εξωτερικού σκληρού δίσκου με τις σειρές D7000 D8000...η εταιρία σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου προτείνει συγκεκριμένο μοντέλο δίσκου συμβατο με τη τηλεόραση?

Αλλο παλι και τουτο. Σοβαρα μιλας? Παν χαμενα τα λεφτα!

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

..έχω εναν Seagate Expansion 2TB και παίζει (δεν το χρησιμοποιώ για εγγραφή) μια χαρά

Εχω δοκιμασει περι τους 7 διαφορετικους (3 εχω εγω) εξωτερικους και δεν ειχα με κανενα προβλημα. Και οι 7 φορμαρισμενη με NTFS.

Loufjohn μπορείς να μου υποδείξεις μάρκες των εξωτερικών που χρησιμοποιείς...ευχαριστώ

συνεχιζονται τα σπασιματα της οθονης παρα της προτασεισ του velatis εχουμε καμια αλλη προταση εχω αγανακτιση

WD my book 750Gb kai 1Gb - Toshiba 1Gb - WD 2.5" Essential USB 3.0 500Gb και φιλων Seagat 1Gb kai 750GB και τελος προχθες εναν Western Digital My Book Elements 1TB ολοι φορμαρισμενοι σε NTFS.
Μηλαμε για αναπαραγωγη οχι εγγραφη PVR.