Αυτα τα νουμερα δεν ισχυουν για αλλη τηλεοραση εκτος απο την συγκεκριμενη 55D7000. Τα λεγαμε και πιο πισω...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=77665&page=32
Παρατηρησα και κατι ακομα!!!!οταν μπαινω στο μενου να βαλω μερικες ρυθμισεις οταν βλεπω μια ταινια!!!στο μενου τον ρυθμισεων σαν να χανεις φωτεινοτητα και τρεμοπαιζει.Ειναι φυσιολογικο αυτο?ευχαριστω.
:SFGSFGSF:Περα απο αυτο δεν θα σκασω!!!!!καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!!ολες εχουν τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τους.:a0210:
Συμφωνο και επαυξανω στα λεγομενα σου!!!!!απο τοτε που ασχολουμαστε με αυτα!!!!!πιο πολυ αγχονομαστε τωρα παρα τοτε.Φιλε μου κριμα για την ταλεπωρια που εχεις φαει τουλαχιστον να τελειωνε σημερα.Αλλα θελω να σου πω κατι απο δικια μου εμπειρια που ειναι ελαχιστη.
Εγω δεν ηξερα τι ειναι κλουντινγκ κ τα υπολοιπα μεχρι που πηρα αυτη την TV (ειχα μια 32αρα LCD 6 XRONIA κ δεν ειχα ασχοληθει με ολα αυτα ,δεν τα ηξερα τωρα που τα εμαθα την κοιταω κ λεω ΠΩΠΩΠΩΠΩ τι ειχα τοσα χρονια ,χαλι μαυρο,πριν ομως ελεγα δεν παιζεται η tv).Πριν παρω την 7000 εκανα ερΕυνα αγορας τα +κ- οπου διαβαζα για αυτα τα φαινομενα σε ολες σχεδον τις τηλεορασεις Κ οταν την πηρα ειπα λιγο να την ψαξω , δεν βρηκα κατι απο ολα τα ελατωμματα αυτα που εχουν υποθει εδω.Οποτε ενα εχω να σου πω αν δεν ξεραμε για τα κλουντινγκ κ τα συναφη πιστεψε στα ματια μας θα ηταν ΑΨΟΓΗ tv.
Περα απο αυτο δεν θα σκασω!!!!!καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!!ολες εχουν τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τους.:a0210:
Σε ευχαριστω φιλε μου για τις ευχες σου!!!!οπως και τον υπολοιπων παιδιων!!!να στε ολοι καλα .:SFGSFGSF:όπως ακριβώς τα λές. οπότε προτείνω αντί να κάτσεις να ψιρύζεις το ένα και το άλλο - βάλε ένα ποτάκι και δες μια ταινία να χαλαρώσεις. προς θεού έχεις δώσει ένα σοβαρό ποσό να την αποκτήσεις και παράλληλα αν δεν κάνω λάθος ταλαιπωρήθηκες. αποκλείεται η προηγούμενη που είχες να ήταν καλύτερη. κάποια πράγματα είναι έμφυτα της τεχνολογίας και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. συνεπώς μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά.
μεγειά
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ
Anyway νομίζω ότι και η οποιαδήποτε αλλαγή εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο,οποτε συμβιβαζόμαστε με αυτό που πήραμε και το χαιρόμαστε.
Προσωπικά, την παρακολουθώ "στενά" ως υποψήφια αγοράς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.