Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και μια ερωτηση πως θαδω τι panel φοραει η τηλεοραση μου? Καπου το ειχα βρει μεσα στο thread αλλα τωρα δεν.

Αυτα τα νουμερα δεν ισχυουν για αλλη τηλεοραση εκτος απο την συγκεκριμενη 55D7000. Τα λεγαμε και πιο πισω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=77665&page=32

Γιατι σου εγραψα οτι ειναι 46'' 'η 40''??.Για 55'' αλλωστε το γραφει κ στο post που ανεβασα.Για οσους θελουν εναν οδηγο και να παιξουνε μετα μονη τους κ φυσικα για οσους εχουν 55αρα.
:a0210:

Last edited:
Παιδια η καινουργια τηλεοραση εχει μεγαλο εντονο κλαουντινγ στο πανω μερος της οθονης ειδικα σε μαυρο φοντο φαινεται εντονα!!!!!.Πρεπει να ειναι φαινομενο torchlight αν δεν κανω λαθος.Τι μπορω να κανω για αυτο?ευχαριστω.
Αντιθετος μπαντινγκ εχει σχεδον ελαχιστο!!!!!!!τα εχω παρει ασχημα!!!!!μα τοσο γκαντεμια ρε πουστη μου?

Last edited:
Περα απο αυτο δεν θα σκασω!!!!!καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!!ολες εχουν τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τους.:a0210:

Last edited:
Απο οτι ειδα στις αναφορες των προβληματων!!!το προβλημα το δικο μου μοιαζει αρκετα!!!η να μην πω ειναι το ιδιο!!!!με του φιλου mardi216

Παρατηρησα και κατι ακομα!!!!οταν μπαινω στο μενου να βαλω μερικες ρυθμισεις οταν βλεπω μια ταινια!!!στο μενου τον ρυθμισεων σαν να χανεις φωτεινοτητα και τρεμοπαιζει.Ειναι φυσιολογικο αυτο?ευχαριστω.

Φιλε μου κριμα για την ταλεπωρια που εχεις φαει τουλαχιστον να τελειωνε σημερα.Αλλα θελω να σου πω κατι απο δικια μου εμπειρια που ειναι ελαχιστη.
Εγω δεν ηξερα τι ειναι κλουντινγκ κ τα υπολοιπα μεχρι που πηρα αυτη την TV (ειχα μια 32αρα LCD 6 XRONIA κ δεν ειχα ασχοληθει με ολα αυτα ,δεν τα ηξερα τωρα που τα εμαθα την κοιταω κ λεω ΠΩΠΩΠΩΠΩ τι ειχα τοσα χρονια ,χαλι μαυρο,πριν ομως ελεγα δεν παιζεται η tv).Πριν παρω την 7000 εκανα ερΕυνα αγορας τα +κ- οπου διαβαζα για αυτα τα φαινομενα σε ολες σχεδον τις τηλεορασεις Κ οταν την πηρα ειπα λιγο να την ψαξω , δεν βρηκα κατι απο ολα τα ελατωμματα αυτα που εχουν υποθει εδω.Οποτε ενα εχω να σου πω αν δεν ξεραμε για τα κλουντινγκ κ τα συναφη πιστεψε στα ματια μας θα ηταν ΑΨΟΓΗ tv.

Περα απο αυτο δεν θα σκασω!!!!!καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!!ολες εχουν τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τους.:a0210:
:SFGSFGSF:
με προλαβες.....σωστος.το τελειο δεν θα βγει ποτε για να ξανααγορασεις παλι το υποτιθεμενο τελειο.

Φιλε μου κριμα για την ταλεπωρια που εχεις φαει τουλαχιστον να τελειωνε σημερα.Αλλα θελω να σου πω κατι απο δικια μου εμπειρια που ειναι ελαχιστη.
Εγω δεν ηξερα τι ειναι κλουντινγκ κ τα υπολοιπα μεχρι που πηρα αυτη την TV (ειχα μια 32αρα LCD 6 XRONIA κ δεν ειχα ασχοληθει με ολα αυτα ,δεν τα ηξερα τωρα που τα εμαθα την κοιταω κ λεω ΠΩΠΩΠΩΠΩ τι ειχα τοσα χρονια ,χαλι μαυρο,πριν ομως ελεγα δεν παιζεται η tv).Πριν παρω την 7000 εκανα ερΕυνα αγορας τα +κ- οπου διαβαζα για αυτα τα φαινομενα σε ολες σχεδον τις τηλεορασεις Κ οταν την πηρα ειπα λιγο να την ψαξω , δεν βρηκα κατι απο ολα τα ελατωμματα αυτα που εχουν υποθει εδω.Οποτε ενα εχω να σου πω αν δεν ξεραμε για τα κλουντινγκ κ τα συναφη πιστεψε στα ματια μας θα ηταν ΑΨΟΓΗ tv.
Συμφωνο και επαυξανω στα λεγομενα σου!!!!!απο τοτε που ασχολουμαστε με αυτα!!!!!πιο πολυ αγχονομαστε τωρα παρα τοτε.

Last edited:

όπως ακριβώς τα λές. οπότε προτείνω αντί να κάτσεις να ψιρύζεις το ένα και το άλλο - βάλε ένα ποτάκι και δες μια ταινία να χαλαρώσεις. προς θεού έχεις δώσει ένα σοβαρό ποσό να την αποκτήσεις και παράλληλα αν δεν κάνω λάθος ταλαιπωρήθηκες. αποκλείεται η προηγούμενη που είχες να ήταν καλύτερη. κάποια πράγματα είναι έμφυτα της τεχνολογίας και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. συνεπώς μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά.

μεγειά

όπως ακριβώς τα λές. οπότε προτείνω αντί να κάτσεις να ψιρύζεις το ένα και το άλλο - βάλε ένα ποτάκι και δες μια ταινία να χαλαρώσεις. προς θεού έχεις δώσει ένα σοβαρό ποσό να την αποκτήσεις και παράλληλα αν δεν κάνω λάθος ταλαιπωρήθηκες. αποκλείεται η προηγούμενη που είχες να ήταν καλύτερη. κάποια πράγματα είναι έμφυτα της τεχνολογίας και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. συνεπώς μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά.

μεγειά
Σε ευχαριστω φιλε μου για τις ευχες σου!!!!οπως και τον υπολοιπων παιδιων!!!να στε ολοι καλα .:SFGSFGSF:

Last edited:
Τελικα κατα περιεργο λογο!!!το εντονο clouding που ειχα παρατηρησει στην αρχη!!!τωρα δεν φαινεται τοσο πολυ!!!αυτο πως εξηγητε ρε παιδια?γιατι εχω μπερδευτει!!!!θα μας τρελανει η τηλεοραση.:rofl:

φίλε Spartan27gr δεν είμαι σίγουρος ότι το δικό μου θέμα είναι clouding. Είναι ένας ωραιότατος αχνός και συμμετρικός πιο φωτεινός κύκλος στο μενου που περιέγραψα . Anyway νομίζω ότι και η οποιαδήποτε αλλαγή εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο,οποτε συμβιβαζόμαστε με αυτό που πήραμε και το χαιρόμαστε. Εχθες είδα AVATAR σε υψηλη αναλυση και έπαθα πλάκα . Επίσης εγραψα σε δίσκο την Manchester επίσης σε ΗD. Τα καλούδια της είναι παρα πολλά ας χαιρομαστε αυτά.
Πως θα ανεβασω φωτογραφιες?
Αλήθεια πως θα δώ τι panel φοραει είπαμε ?

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ

Attachments

• DSC09147.jpg
    DSC09147.jpg
    49.2 KB · Views: 496
  • DSC09146.jpg
    DSC09146.jpg
    39.9 KB · Views: 624
  • DSC09145.jpg
    DSC09145.jpg
    38.5 KB · Views: 439
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα απο οτι θυμαμαι ετσι πρεπει να φαινεται στο μενου αυτο.
Και απο οτι βλεπω εχεις δυο φωτο βαλε μια τριτη τελειος μαυρη κ πατα οκ να δεις αν στο βγαζει το ιδιο,αν δεν το εχεις κανει ακομα.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ

Φίλε mardi216 πιστεύω ότι σε σκοτεινά πλάνα θα έχεις πρόβλημα. Είναι πολύ έντονο αυτό το φαινόμενο που βλέπω και σίγουρα δεν είναι clouding. Μου θυμίζει την 46αρα THOMSON οπίσθιας προβολής που είχα. Είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα αλλά εκείνο ήταν φυσικό επακόλουθο της συγκεκριμένης τεχνολογίας. :chinscratch:

Aρκετά θεματάκια,πάντως,έχουν ήδη αναφερθεί για τη leader
της samsung,πριν ακόμη καλά καλά κυκλοφορήσει.
Και ναι,μεν,κάποια απ' αυτά απορρέουν από τη φύση της
τεχνολογίας της,αλλά πιθανόν και κάτι να μην πάει καλά
στα "σωθικά" της.
Προσωπικά, την παρακολουθώ "στενά" ως υποψήφια αγοράς.

Anyway νομίζω ότι και η οποιαδήποτε αλλαγή εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο,οποτε συμβιβαζόμαστε με αυτό που πήραμε και το χαιρόμαστε.

Το προβλημα αυτο μου φαινεται απαραδεκτο , τρεις LCD Sony ειχα και οι δυο ειχαν clouding αλλα αυτο το πραγμα δεν το εχω δει ποτε!!!

Επειδη πιστευω οτι δεν τα βρηκες τα λεφτα στον δρομο ωστε να τα χαριζεις στην καθε Samsung κοιταξε να κανεις οτι μπορεις τωρα ωστε να σου δωσουν μια κανονικη τηλεοραση και οχι ενα "φωτοστεφανο".

Προσωπικά, την παρακολουθώ "στενά" ως υποψήφια αγοράς.

Κοροιδευα τις Sharp με την "κιτρινισμενη" εικονα και το banding αλλα με αυτα που βλεπω στην D8000 φαινεται οτι ηταν καλυτερη επιλογη.

Last edited:
Οι χαρακτηρισμένες από μένα ως "υποψήφιες" (4-5 μέχρι σήμερα)
έχουν,για διάφορους λόγους,κοπεί στην πορεία.Δικαιολογημένα για
μένα ή μη κατ' άλλους.Σ' αυτές,μάλλον,προστίθεται και η 46 D8000...

να ρωτησω κατι αν και ισως ειναι off topic...
η διαφορα μεταξυ σειρας C8000 και D8000 ποιες ειναι?
στην χρονολογια κατασκευης η καπου αλλου?
γιατι ψηνομαι και εγω να παω να χρεωθω αν και εχω μια REZGA 40" που δεν λεει να χαλασει....