Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ
αυτό είναι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ!!! όσο για το κριτή σε μένα το λες? καταγωγή έχω από Κρήτη και μανή είμαστε και πατριωτάκια (ηράκλειο). άμα κατεβώ για ελιές λες να βρεθούμε να λιώσουμε στα μαγαζιά για τv????
Οι Plasma για ταινιες 2D-3D ειναι απλα απιστευτες..Οχι ολες..Καποιες καλες οπως αυτες τις Panasonic κυριως...Μενω Ηρακλειο κρητη οποτε δυσκολο να πηγαιναμε μαζι για αγορα τηλεορασης...Χαχαχα..Αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν πας για οποιαδηποτε απο αυτες που σου ειπα,δεν θα απογοητευτεις...Βεβαια μη σε παρω και στο λαιμο μου..Πηγαινε,δες,συγκρινε και αποφασισε...Οσον αφορα για τις ιντσες,νομιζω ειπες οτι εχεις αποσταση 2,50-3 μετρα σωστα;Εγω απο τα 2,50-3 μετρα ακριβως σαν την δικη σου αποσταση,βλεπω εδω και 2 χρονια σε 40αρα και απλα θα σου πω οτι πλεον μου φενεται μινιατουρα...Χαχαχαχαχαχαχα....Και εννοειτε οτι σκεφτομαι να παρω 50-55 ιντσες...Αλλα και 46 ιντσες νομιζω θα εισαι μεσα σε ολα..Αξιοπρεπες εικονα και στα καναλια και στα Dvd και στα BlueRay και στα παιχνιδια...
αυτό είναι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ!!! όσο για το κριτή σε μένα το λες? καταγωγή έχω από Κρήτη και μανή είμαστε και πατριωτάκια (ηράκλειο). άμα κατεβώ για ελιές λες να βρεθούμε να λιώσουμε στα μαγαζιά για τv????