Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Οι Plasma για ταινιες 2D-3D ειναι απλα απιστευτες..Οχι ολες..Καποιες καλες οπως αυτες τις Panasonic κυριως...Μενω Ηρακλειο κρητη οποτε δυσκολο να πηγαιναμε μαζι για αγορα τηλεορασης...Χαχαχα..Αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν πας για οποιαδηποτε απο αυτες που σου ειπα,δεν θα απογοητευτεις...Βεβαια μη σε παρω και στο λαιμο μου..Πηγαινε,δες,συγκρινε και αποφασισε...Οσον αφορα για τις ιντσες,νομιζω ειπες οτι εχεις αποσταση 2,50-3 μετρα σωστα;Εγω απο τα 2,50-3 μετρα ακριβως σαν την δικη σου αποσταση,βλεπω εδω και 2 χρονια σε 40αρα και απλα θα σου πω οτι πλεον μου φενεται μινιατουρα...Χαχαχαχαχαχαχα....Και εννοειτε οτι σκεφτομαι να παρω 50-55 ιντσες...Αλλα και 46 ιντσες νομιζω θα εισαι μεσα σε ολα..Αξιοπρεπες εικονα και στα καναλια και στα Dvd και στα BlueRay και στα παιχνιδια...

αυτό είναι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ!!! όσο για το κριτή σε μένα το λες? καταγωγή έχω από Κρήτη και μανή είμαστε και πατριωτάκια (ηράκλειο). άμα κατεβώ για ελιές λες να βρεθούμε να λιώσουμε στα μαγαζιά για τv????

Χαχαχαχαχα...Mano εχω προτεινει σε πολλους τηλεορασεις και κανεις μεχρι τωρα δεν εχει απογοητευτει...Απλα να ξερεις τα βασικα ειναι τα εξης...Μαυρο-Κινηση-Clouding-Crosstalk-3D...Διαλεγεις τηλεοραση που στους περισσοτερους απι αυτους τους τομεις να ειναι καλη...Σιγουρα η επιλογη μιας τηλεορασης δεν ειναι και υο πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο,αλλα με λιγο ψαξιμο και υπομονη,μπορεις να βρεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι...Αν ησουν Ηρακλειο γιατι οχι...Καθε μερα με αυτα ασχολοε..Ψαξιμο-αναζητηση τηλεορασεων....Ειναι το χομπυ μου αυτο...χαχαχαχχα...

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαχαχαχαχα...Mano εχω προτεινει σε πολλους τηλεορασεις και κανεις μεχρι τωρα δεν εχει απογοητευτει...Απλα να ξερεις τα βασικα ειναι τα εξης...Μαυρο-Κινηση-Clouding-Crosstalk-3D...Διαλεγεις τηλεοραση που στους περισσοτερους απι αυτους τους τομεις να ειναι καλη...Σιγουρα η επιλογη μιας τηλεορασης δεν ειναι και υο πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο,αλλα με λιγο ψαξιμο και υπομονη,μπορεις να βρεις αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι...Αν ησουν Ηρακλειο γιατι οχι...Καθε μερα με αυτα ασχολοε..Ψαξιμο-αναζητηση τηλεορασεων....Ειναι το χομπυ μου αυτο...χαχαχαχχα...

:firstprize::worshippy:

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εδώ και 2,5 σελίδες είστε off topic.
To θέμα που συζητάτε πρέπει να βρίσκεται στην Αγορά νέας τηλεόρασης.
Φιλικά πάντα.

Φιλε Avra δεν εχεις αδικο..Αλλα η συζητηση ξεκινησε απο την D8000 και κατεληξε εδω..Καλο βραδι να εχεις

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751943

Σε αυτο ειναι σωστες οι προδιαγραφες που αναφερει "high speed". Γραφει και ενα 1.3 διπλα βεβαια για λογους μαρκετινγκ.

Μπερδευτηκα!

Δηλαδη αν δεν λεει "high speed" αλλα μονο 1.3 η 1.4 τοτε τι ειναι?

Και θωρακισμενο ειναι μονο το high speed?

Μπερδευτηκα!

Για ποιο λογο θελεις καλωδιο hdmi;Να συνδεσεις την τηλεοραση σου με τι;

Αν φιλε drgt θελεις να συνδεσεις το PS3 με την τηλεοραση σου,αγορασε ενα απλο καλωδιο 1,3 οσο πιο φθηνο γινεται...Ετσι και αλλιως πρεπει το PS3 δεν εχει εξοδο hdmi εκδοσης 1,4 οποτε δεν υπαρχει και λογος να αγορασεις τετοιο καλωδιο 1,4 η εκτος και αν σκοπευεις να συνδεσεις το BlueRay Player σου που εχει εξοδο 1,4 με την τηλεοραση σου...Τοτε ναι..Προχωρα στην αγορα καλωδιου 1,4 αλλα και παλι οι διαφορες στο 3D ειτε με καλωδιο 1,3 ειτε με 1,4 ειναι απειροελαχιστες..Η κυρια διαφορα αυτων των 2 καλωδιων οπως ειπε και ο φιλος Yperion,ειναι στο Ethernet...

Ευχαριστω για τα γραφομενα σου αλλα δεν απαντησες σε οτι ακριβως ρωταω...

Ευχαριστω για τα γραφομενα σου αλλα δεν απαντησες σε οτι ακριβως ρωταω...

Αλλο το 1.3 αλλο το 1.4..Οταν γραφει highspeed συνηθως αναφερεται στο αναβαθμισμενο 1.3 που κανει οτι και το 1.4....Με την διαφορα οτι δεν εχει ethernet

Μπερδευτηκα!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1509186&highlight=hdmi#post1509186

Συνήθως, ως 1.3 θεωρούν τα high speed και ως 1.4 τα high speed with ethernet, αν και έχει απαγορευθεί ρητά η σήμανση καλωδίων HDMI με αυτόν τον τρόπο από τον σχετικό οργανισμό.

Θωρακισμένα πρέπει να είναι όλα τα HDMI καλώδια, αλλά δεν πληρούν όλοι οι κατασκευαστές τις ίδιες προδιαγραφές σε αυτόν τον τομέα.

Θωρακισμένα πρέπει να είναι όλα τα HDMI καλώδια, αλλά δεν πληρούν όλοι οι κατασκευαστές τις ίδιες προδιαγραφές σε αυτόν τον τομέα.

Γι αυτό λέμε ότι πληρώσεις παίρνεις...;)

Φιλε ijmp πρωτα θα μαθεις τι ειναι το clouding και τι ειναι το halo.Σου εκανα μερικες ερωτησεις για την 8000 και την 956 και πιστεψε με οι απαντησεις σου δειχνουν οτι απλα μεταφερεις κατι που διαβαζεις απο εδω και εκει.Ειμαι κατοxoς A956 β6000 και d8000 και η συγκριση της lg με scaler οτι να ναι και πανελ με μαυρο ασυγκριτο των spva και μοντελο 2010 στελνεις τον αλλο για αγορα.Τι να πω;

Φιλε ijmp πρωτα θα μαθεις τι ειναι το clouding και τι ειναι το halo.Σου εκανα μερικες ερωτησεις για την 8000 και την 956 και πιστεψε με οι απαντησεις σου δειχνουν οτι απλα μεταφερεις κατι που διαβαζεις απο εδω και εκει.Ειμαι κατοxoς A956 β6000 και d8000 και η συγκριση της lg με scaler οτι να ναι και πανελ με μαυρο ασυγκριτο των spva και μοντελο 2010 στελνεις τον αλλο για αγορα.Τι να πω;

Καταρχας φιλε Pano δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος..Ο καθενας εχει την δικη του αποψη και θεωρω πως μπορει να τηννεκφρασει ελευθερα...Οσων αφορα το Halo εφε και το clouding απλα πρεπει να καταλαβεος οτι ειναι το ιδιο και το αυτο...Δεν μιλαμε για ανομοιομορφια φωτεισμου αλλα για τον περετερο φωτισμο...Επισης ειναι δικια σου γνωμη και δικαιωμα σου που πιστευεις οτι τα Spva με συνδιασμο Samsung εχουν κορυφαιο μαυρο και δικο μου δικαιωμα να θεωρω οτι και η LX9500 και η 9705 αποδιδουν καλυτερο μαυρο πολυ απλα λογο διαφορετικης τοπολογιας των Led...Οσο για το οτι εστειλα καποιον να δει τηλεορασεις τις συγκεκριμενες που ειπα,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με κατακρινεις η εκτος και αν αυτο ειναι στοιχειο του χαρακτηρα σου να κατακρινεις οποιονδηποτε εχει διαφορετικη γνωμη απο σενα....Δεν ειπα ποτε σε κανεναν πηγαινε και αγορασε οπωσδηποτε αυτη την TV...Απλα προτεινω να δει καποιες και αν του αρεσουν εχει καλως....Ειπα την γνωμη μου και αυτη ειναι παει και τελειωσε...Χειροτερη τηλεοραση η D8000(ΓΙΑ ΜΕΝΑ)καιι απο τη LX9500 και απο την 9705...Τι να κανουμε τωρα;Σου θυξαμε την TV σου και εκνευριστηκαμε φιλε Pano;Τι να κανουμε...Δεν μπορουμε ολοι να εχουυν τις ιδιες γνωμες και αποψεις...Καλο μεσημερι να εχεις και θα σου δωσω και μια συμβουλη..Βρισκομαστε σε ενα forum για να μπιραζομαστε νεα,γνωμες,αποψεις....Δεν υπαρχει λογος για επιθετικοτητα,εκνευρισμους,χλευασμους κλπ....Μονο κακο κανουν...

Κατανάλωση panasonic πλασμα, επίσημα:
( http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/vt_plasma_spec.html )
TX-P65VT30E: 500 W
TX-P55VT30E: 430 W
TX-P50VT30E: 410 W
TX-P42VT30E: 350 W
η UE55D8000 έχει 160W !!!!
και συζητάμε ακόμη για το απολίθωμα που λέγεται Plasma????!!
OK αν κάποιος θέλει να βλέπει 3-4 ταινίες την βδομάδα, αλλά για τους περισσότερους που θα δουν TV-PS3-PC-... και θα την έχουν ανοιχτή >6 ώρες την ημέρα στις επιλογές τους δεν θα πρέπει να υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ η λέξη plasma.

Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι προσπαθείς μέσα σε δυόμιση σελίδες στο forum να αποτρέψεις κάποιον για την αγορά της συγκεκριμένης τηλεόρασης, την στιγμή που πέρασες μόνο κάποιες στιγμές μαζί της φίλε imjp1982. Πραγματικά αξιοθαύμαστη προσπάθεια. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί λαμβάνεις υπ' όψιν σου την υψηλότερη τιμή της αγοράς και όχι την χαμηλότερη, μιας και υπάρχει διακύμανση έως και 550 ευρώ.
Η γνώμη η δική μου είναι ότι το συνολικότερο πακέτο που δίνει η τηλεόραση στον αγοραστή αξίζει. Από εκεί και ύστερα ο καθένας με βάση αυτά που διαβάζει, πρέπει να σχηματίζει μία εικόνα και να κρίνει μόνος του για το αν του κάνει η όχι η συγκεκριμένη tv.
Φιλικά -bye-

Κατανάλωση panasonic πλασμα, επίσημα:
( http://panasonic.net/avc/viera/eu2011/product/vt_plasma_spec.html )
TX-P65VT30E: 500 W
TX-P55VT30E: 430 W
TX-P50VT30E: 410 W
TX-P42VT30E: 350 W
η UE55D8000 έχει 160W !!!!
και συζητάμε ακόμη για το απολίθωμα που λέγεται Plasma????!!
OK αν κάποιος θέλει να βλέπει 3-4 ταινίες την βδομάδα, αλλά για τους περισσότερους που θα δουν TV-PS3-PC-... και θα την έχουν ανοιχτή >6 ώρες την ημέρα στις επιλογές τους δεν θα πρέπει να υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ η λέξη plasma.

Καλο ειναι οταν αντιγραφουμε κατι να ξερουμε τι ειναι. H καταναλωση που ανεφερεις δεν ειναι πραγματικη.

Πχ. μετρησιμη η καταναλωση 42ST30 ειναι 142 watt...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42st30b-p42st30-201105161138.htm

Υπαρχουν ομως ανθρωποι που ειναι διατεθειμενοι να πληρωνουν 20-30-40 ευρω παραπανω το χρονο εφοσον θεωρουν οτι την εικονα μιας καλης πλασμα δεν την εχει καμια LCD/LED.