Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ασχολούμαστε με ένα διάγραμμα που δεν ξέρουμε τι δείχνει...

Σε αυτη τη γωνια η τηλεοραση ειναι μεγαλη ξενερα

Σωστά! Αλλά για να δεις σε τέτοια γωνία σημαίνει ότι πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 10 άτομα καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον και εσύ να είσαι ο δέκατος. 'Ετσι δεν είναι;

Last edited:
ekana tin agora mou simera..
Led samsung UE55D8000
DVD samasung 3D blu-ray BDC5900
HTS Samsung hwc 450

ola mazi 3200

ekana tin agora mou simera..
Led samsung UE55D8000
DVD samasung 3D blu-ray BDC5900
HTS Samsung hwc 450

ola mazi 3200

OYAOY :party:
Καλορίζικα φίλε. Προβλέπω κλειδαμπάρωμα το ΣΚ που πλησιάζει με ποπ κορν, πίτσες και όλα τα συναφή.
Για πες μας έτσι από περιέργεια, τι ήταν αυτό που σε έκανε να προχωσήσεις στην αγορά της;

OYAOY :party:
Καλορίζικα φίλε. Προβλέπω κλειδαμπάρωμα το ΣΚ που πλησιάζει με ποπ κορν, πίτσες και όλα τα συναφή.
Για πες μας έτσι από περιέργεια, τι ήταν αυτό που σε έκανε να προχωσήσεις στην αγορά της;

kata tin apopsi mou mai tetoia agora dikeologite mono an eisai fanatikos cinefil
epidi toso ego oso ke i sizigos vlepoume ametrites tenies ke seires,de me enoxlouse i timi giati einai kati to opoio tha xrisimopoio sinexos.

epsaxna tv gia na antikatastiso tin 42" LG plasma pou exo edo ke 3 xronia.
Molis eida ti sigkekrimeni emeina me to stoma anoixto...
kai apo design kai apo poiotita..
tora oso to epsaxna toso sto elliniko forum oso kai sto avforums.com,paratirisa oti anaferonta diafora provlimatakia...alla diafora provlimatakia tha iparxoun se ola ta montella ite lcd einai eite plasma eite led.
perimeno ti parlavi avrio proi,savato wall mount toso tin led oso ke to bar tou home cinema..ke meta cine night...:)

Μεγειά και καλοθέατη, φίλε gorica, αλλά σε παρακαλώ να γράφεις στα Ελληνικά, μια και τα greeklish αφενός είναι δυσανάγνωστα, αφετέρου απαγορεύονται και από τον κανονισμό του forum... -bye-

Μεγειά και καλοθέατη, φίλε gorica, αλλά σε παρακαλώ να γράφεις στα Ελληνικά, μια και τα greeklish αφενός είναι δυσανάγνωστα, αφετέρου απαγορεύονται και από τον κανονισμό του forum... -bye-

δε το ηξερα αυτο απολογουμαι.
μια εισηγηση μονο.τα παιδια στο φορουμ του pokerland.gr χρησιμοποιουν καποιο tool το οποιο μετατρεπει απο μονο του τα greeklish σε ελληνικα.

μια ερωτηση μονο
εχω 2 satelite receivers τα οποια συνδεω με σκαρτ.
η δ8000 δεν εχει υποδοχη σκαρτ.
πως τα συνδεω?
υπαρχουν καλωδια scart to hdmi?

μια ερωτηση μονο
πως τα συνδεω?

Ελπίζω να μην πέταξες τους αντάπτορες :eek:

μια ερωτηση μονο
πως τα συνδεω?

Έχει και η τηλεόραση ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.
Έχω πιάσει γύρω στα 650 ελεύθερα κανάλια.

μα σοβαρα?
δε το γνωριζα αυτο
τι δορυφορους μπορεισ να παρεις?
και συνδεεις το καλωδιο απο το lnb sti tv?

Έχει και η τηλεόραση ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη.
Έχω πιάσει γύρω στα 650 ελεύθερα κανάλια.

Βρε αδερφε πως τα βρισκεις?και απο πιον δορυφορο τα ψαχνεις?ευχαριστω.

Βρε αδερφε πως τα βρισκεις?και απο πιον δορυφορο τα ψαχνεις?ευχαριστω.

Εννοείτε ότι πρέπει να έχεις εγκατεστημένο πιάτο έτσι; Διαφορετικά δεν θα δεις τίποτα. :nounder:

Θέλει δορυφορικό πιάτο.
Πιάνει όποιον δορυφόρο θέλεις.
Έχει είσοδο Satellite In.
Εγώ το πιάτο το έχω στρέψει για να πιάνει τον Hotbird και τον Astra.

Last edited:
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι δείχνει αυτό το διάγραμμα...

Τη γωνια θεασης στον οριζοντιο αξονα.

Τοσο περιπλοκο ειναι?

Οταν η αντιθεση πεσει στο 1/10 της μεγιστης και κατω θεωρειται οτι πλεον δεν μπορεις να δεις.

Καλημέρα σας.
Μετά από λίγες μέρες που λόγω τρεξίματος δεν μπορούσα να μπω, τα κατάφερα σήμερα.
Λοιπόν, οι φωνές σας πιάσανε τόπο!! Πήγα να ξαναχαζέψω την D7000 σε 40άρα και 46άρα και τελικά παρήγγειλα τη 46άρα. Για 55άρα ούτε λόγος φυσικά, η 46άρα είναι υπεραρκετή και σαν μέγεθος αλλά και σε λεφτά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες σουμβουλές σας και το πολύτιμο κράξιμό σας!!!
Θα την συνδυάσω με ένα Home Cinema της Samsung (HT-C5550) που έχω, το οποίο δυστυχώς δεν είναι 3d, αλλά τα περισσότερα 3d θα παίζουν είτε από δίσκο, είτε από streaming από το pc, είτε από PS3.
Σε αναμονή για παραλαβή.