Αδερφε πηγαινε την πισω στο καταστημα και ζητα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (εχεις το δικαιωμα νομιζω 10 μερες μετα την αγορα συμφωνα με το νομο) και χρεωσει πιστωτικου...μετα πηγαινε ειτε απο το ιδιο ειτε απο αλλο κωτσο και παρε μια αλλη...problem solved.
Αν επιτρεπετε απο πιο Κωτσο την πηρες?
Φίλε Kormi 80
Νομίζω οτι είναι σε 7 μέρες, αλλά έτσι και αλλιώς έχω τη βεβαιότητα, οτι και προβληματικό να μην είναι το προϊόν, έχεις το δικαιώμα εντός του 7ημέρου, να ζητήσεις αλλαγή με κάποιο άλλο ( εννοείται οτι με άλλο μοντέλο δεν τίθεται θέμα συζήτησης, πρέπει να το κάνουν αμέσως, αλλά και με το ίδιο μοντέλο απλά θα βρούν στην αρχή κάποιες δικαιολογίες ) γιατί απλά και μόνο δεν σε ικανοποίησε. Τόσο απλά.
Το έχω κάνει με laptop και το ξέρω ( μάλιστα εγώ το άλλαξα με το ίδιο ακριβώς μοντέλο γιατί αυτό μου άρεσε, αλλά είχε ενα μικρό θέμα και δεν με ικανοποιούσε απόλυτα ο τρόπος λειτουργείας του, και αλλάχθηκε εντός 20 λεπτών, με λίγη δυσκολία στην αρχή, όμως με χωρίς συζήτηση και διαπραγμάτευση κατάλαβαν ότι δεν τους έπαιρνε και πράξαν το νόμιμο) και ισχύει για οτιδήποτε τέτοιου έίδους προϊόντα. Επίσης να σου πω οτι και εγώ όταν αγόρασα τη δική μου 46C8000 ( και έχοντας τη παραπάνω εμπειρία), επειδή ήξερα οτι μπορεί να πέσω σε χοντρό πρόβλημα της τεχνολογίας αυτής, είχα κάνει ξεκάθαρο την αλλαγή εντός 7ημέρου, και δεν υπήρχε άρνηση, μάλιστα μου είχε δείξει και το νόμο που το κατωχυρώνει αυτό. Όλα αυτά βέβαια έγιναν σε κατάστημα του πλαίσιου, όμως ο νόμος είναι ίδιος για όλους.
Οπότε όσο και ευγενικός να είναι ο υπάλληλος, μιλησέ του για το παραπάνω δικαίωμα σου, χωρίς κανένα ψάρωμα από μεριά σου και πες του θέλω την αλλαγή εδώ και τώρα. Σε πρώτη φάση με το ίδιο μοντέλο, και αν και αυτό δεν σε ικανοποιήσει με το τρόπο λειτουργείας του, με ένα άλλο μοντέλο ακόμα και άλλου κατασκευαστή. Το δευτερό ειδικά μπορείς να το απαιτήσεις όπως και να έχει.
Όλα αυτά όμως εντός 7ημέρου, γιατί αλιώς χάνεις το δικαίωμα που σου δίνει ο νόμος και μετά μπλέκεις με εγγυήσεις και όλα τα συναφή.
Για αυτό λοιπόν βιάσου και σου τρώνε το χρόνο, γιατί όλα τα παραπάνω τα ξέρουν, και μόλις περάσει το 7ημερο να δεις για ποτέ τελειώνουν και οι ευγένειες και όλα.
Πολύ φιλικά Λεωνίδας.