Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδια εχω μια απορια. Ενω τη μερα εχω πολυ καλη εικινα σε χρωματα εννοω το βραδυ καμια σχεση εντελως διαφορετικη. Στη κουζινα που εχω τη τηλ. εχω λαμπες φθοριου μηπως παιζει ρολο αυτο?

Last edited:
Παιδιά ετοιμαστείτε έρχεται νέο firmware σε λίγο... στην αμερική έχει βγει από 6 Οκτώβρη το 1019 άρα δεν θα αργήσει να έρθει και σε μας !

ρε παιδια εχω μια απορια. Ενω τη μερα εχω πολυ καλη εικινα σε χρωματα εννοω το βραδυ καμια σχεση εντελως διαφορετικη. Στη κουζινα που εχω τη τηλ. εχω λαμπες φθοριου μηπως παιζει ρολο αυτο?

Κανονικα μια καλη τηλεοραση δειχνει καλυτερα την νυχτα παρα την ημερα που υπαρχει "θορυβος" απο τον περιβαλλοντα φωτισμο.

Κανονικα μια καλη τηλεοραση δειχνει καλυτερα την νυχτα παρα την ημερα που υπαρχει "θορυβος" απο τον περιβαλλοντα φωτισμο.
επειδη ειμαι λιγο ψειρας στη λεπτομερεια εαν τα εχω σκασει χοντρα για να αγορασω κατι μπορει να ειναι και η ιδεα μου γιατι ολοι οι αλλοι μου λενε οτι ειναι τελεια

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά ετοιμαστείτε έρχεται νέο firmware σε λίγο... στην αμερική έχει βγει από 6 Οκτώβρη το 1019 άρα δεν θα αργήσει να έρθει και σε μας !
Τοσο γρηγορα αλλαγη firmware? κατι παιζεται θα δουμε

επειδη ειμαι λιγο ψειρας στη λεπτομερεια εαν τα εχω σκασει χοντρα για να αγορασω κατι μπορει να ειναι και η ιδεα μου γιατι ολοι οι αλλοι μου λενε οτι ειναι τελεια

Ενταξει δεν ειναι και υψηλη η τιμη της 46D8000.Περυσι η 46C8000 ειχε σχεδον 1000 ευρω πανω.

Για edge LED η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλη. Η συγκεκριμενη τεχνολογια δεν μπορει να προσφερει κατι παραπανω.

Ενταξει δεν ειναι και υψηλη η τιμη της 46D8000.Περυσι η 46C8000 ειχε σχεδον 1000 ευρω πανω.

Για edge LED η συγκεκριμενη ειναι πολυ καλη. Η συγκεκριμενη τεχνολογια δεν μπορει να προσφερει κατι παραπανω.
ειμαι κυπρο τωρα τη τηλ.την πηρα πριν ενα μηνα περιπου 2099ευρω βαλε κατι βασεις που πηρα κ.λ.π εφτασα στα 2300.Ε για τηλεοραση πιστευω και για τετοια εποχη ειναι πολλα τα λεφτα και τα πληρωσα και μετρητα γιατι εδω δοσεις δεν δεχονται, ειναι καλομαθημενοι βλεπεις οι κυπριοι

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση έχω την 55αρα d8000 η καλύτερη ρύθμιση για τον ήχο ποια εναι; Εγώ την έχω στην εργοστασιακή ¨τυπικη¨ να τονίσω ότι δεν έχω home cinema και ο ήχος βγαίνει αποκλειστικά και μόνο απο την τηλεόραση.

Και μια δεύτερη ερώτηση η 55άρα d8000 που έχω είναι καλή για 3d η απλά παιχνίδια στο playstation3 ;
Φιλαρακο μια απο τις καλυτερες 3ντι τηλεορασεις εχεις αγορασεις!!!εχω και εγω μια 46αρα!!!και ομολογουμενος!!!εχει πολυ καλο 3ντι.:music-smiley-005:

Ναι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα της

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και για 3d παιχνίδια στο playstation είναι καλή; Γιατί ακόμη δεν έχω δοκιμάσει.

Ξερει μηπως κανεις αν για το skype θελει μόνο την κάμερα της samsung ή μπορώ να βάλω μια οποιαδήποτε webcamera?

Και για 3d παιχνίδια στο playstation είναι καλή; Γιατί ακόμη δεν έχω δοκιμάσει.

Μπορείς να κατεβάσεις το 3d demo του Killzone 3 για να πάρεις μια ιδέα

Μπορείς να κατεβάσεις το 3d demo του Killzone 3 για να πάρεις μια ιδέα

ΕΣΥ φίλε μου το έχεις παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι σε 3d και είναι τόσο καλο στην συγκεκριμένη τηλεοραση και ποσο καλό στις 55 ιντσες που είναι και η δικιά μου;

Ξερει μηπως κανεις αν για το skype θελει μόνο την κάμερα της samsung ή μπορώ να βάλω μια οποιαδήποτε webcamera?

Αυτο αναρωτιεμαι κ εγω ξερει κανεις να μας πει?

Δεν δουλεύει με όποια web camera.... Θέλει τη δικιά της...

Έχω πάρει απο το πλαισιο την CY-STC1100 και δουλεύει μια χαρά (όχι βεβαια τόσο καλά όσο τα λεφτά της....).

Νομιζω υπάρχει και άλλη μια αλλά παλαιότερο μοντέλο, google it