Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για το θεμα με τα σπασιματα στην κινηση, εκανα εγκατασταση το τελευταιο φιρμγουερ και στη συνεχεια πατησα επαναφορα εικονας, reset δηλαδη στις ρυθμισεις εικονας Tις ξαναπερασα οπως τις ειχα πριν το update και μπορω να πω επειτα απο 2 μερες θεασης δεν εχω δει κολληματα καθολου, ολα μια χαρα ακομα και ολα τα γραμματα που περνανε γρηγορα σε διαφημισεις, φαινονται ομαλοτατα. Give it a try!
αν δεν κανουμε την επαναφορα δηλαδη θα εχοθμε ακομη σπασιματα?

Μίλησα με το Service μου ειπαν να κανω επαναφορα την εικονα απο το Plug and Play Και να βαλω οικιακη χρηση μηπως ειχα βαλει λειτουργια καταστηματος και καθε φορα που εκλεινα την τηλεωραση ερχοταν στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τελικα δεν ηταν αυτο και αυριο θα ερθουν να την παρουν για να την ελεγξουν!

αν δεν κανουμε την επαναφορα δηλαδη θα εχοθμε ακομη σπασιματα?

Οταν ειχα κανει το update απο 1014 σε 1018 κρατωντας τις ρυθμισεις, ναι εκανε σπασιματα. Με το reset picture settings, τα ξαναεβαλα οπως πριν και δεν το ξαναπαρατηρησα, τουλαχιστον στην δικη μου TV.

Οταν ειχα κανει το update απο 1014 σε 1018 κρατωντας τις ρυθμισεις, ναι εκανε σπασιματα. Με το reset picture settings, τα ξαναεβαλα οπως πριν και δεν το ξαναπαρατηρησα, τουλαχιστον στην δικη μου TV.
δεν γραφει πουθενα reset picture αλλα επαναφορα εικονας μαλλον αυτο εννοεις που υπαρχουν οι ρυθμισεις να τις ξαναπερασω στο movie mode?

δεν γραφει πουθενα reset picture αλλα επαναφορα εικονας μαλλον αυτο εννοεις που υπαρχουν οι ρυθμισεις να τις ξαναπερασω στο movie mode?

ναι κανε επαναφορα εικονας, οσο για ρυθμισεις τις εικονας εχω βαλει αυτες απο το fullhd.gr
Ελπιζω να σου δουλευει και σενα:guitarist:

ναι κανε επαναφορα εικονας, οσο για ρυθμισεις τις εικονας εχω βαλει αυτες απο το fullhd.gr
Ελπιζω να σου δουλευει και σενα:guitarist:
σευχαριστω μηπως μπορεις να στειλεις λινκ?

Μίλησα με το Service μου ειπαν να κανω επαναφορα την εικονα απο το Plug and Play Και να βαλω οικιακη χρηση μηπως ειχα βαλει λειτουργια καταστηματος και καθε φορα που εκλεινα την τηλεωραση ερχοταν στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τελικα δεν ηταν αυτο και αυριο θα ερθουν να την παρουν για να την ελεγξουν!

Τελικα ηρθε ο τεχνικος στο σπιτι!Εκανε μια επαναφορα απο καποιο ειδικο μενου και το Wifi παιζει κανονικοτατα πλεον!
Ευτηχως ολα καλα!!!

Κύριοι καλημέρα χρειάζομαι τη βοηθειά σας,
εχω αγοράσει την τηλεόραση UE55D8000 και το Home Cinema HT-D6750. Έχω συνδέσει την έξοδο HDMI του Home Cinema με την HDMI 2(ARC) είσοδο της τηλεόρασης , η οποία είναι και η μόνη που υποστηρίζει κανάλι επιστροφής ήχου.
Και οι δύο συσκευές έχουν το τελευταίο firmware( HC 1012.1, TV 1018.1).
Και έχω τα ακόλουθα προβλήματα-απορίες :

1.Δεν έχω καταφέρει να δουλέψει ούτε το Anynet+ (όλες οι επιλογές και στην τηλεόραση και στο HC είναι ανοικτές) ούτε και να πάρω τον ήχο της τηλεόρασης στο HC.
Έχω δοκιμάσει τρία διαφορετικά καλώδια με προδιαγραφές HDMI high speed with CEC & Ethernet (crystal audio, cliptronics )άλλα τίποτα δεν αλλάζει.
2.Επίσης δεν θα έπρεπε η τηλεόραση να ανοίγει μονή της στην κατάλληλη είσοδο HDMI όταν δέχεται σήμα εισόδου από αυτή (στην HDMI 2 είναι συνδεμένο το HC και στην 4 είναι ένας αποκωδικοποιητής DVB-T(Crystal Audio).

Last edited:
Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα , αλλά με την 46D8000 και το ΗΤ-D5550!! Το είχα αναφέρει και παλαιότερα σε αυτό το thread. Δεν έχω βρεί κάποια λύση, αν και περίμενα ότι θα διορθωνόταν με κάποιο FW update. Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσέ μας!!

Έστειλα και email στο ελληνικό Samsung Customer Support Center για τα παραπάνω και για "Το HC εκτός για ταινία Blu ray (μέσω tools), δεν δίνει καμία πληροφορία για το τι ήχο παίζει (AC3, DTS, DTS-HD) ούτε όταν παίζει αρχείο μέσο DLNA, ούτε από εξωτερική πηγή (HTPC συνδεμένο στην HDMI2 του HC) είναι αυτό φυσιολογικό;" και η απάντηση τους

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, για να έχετε ήχο στο Home Cinema από την τηλεόραση, θα χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο οπτικών ινών (Optical) και θα το συνδέσετε στην ψηφιακή οπτική έξοδο της τηλεόρασης με την οπτική είσοδο του Home Cinema. Από το μενού της τηλεόρασης έπειτα θα επιλέξετε από τις ρυθμίσεις ήχου και την επιλογή ηχείου, εξωτερικό ηχείο.

Η τηλεόραση δεν είναι απαρραίτητο να ανοίγει όταν δέχεται σήμα από εξωτερική πηγή. Η πληροφορίες για τον τύπο ήχου είναι διαθέσιμες μόνο για την αναπαραγωγή BluRay και ανάλογα τον τύπο δίσκου, εάν δηλαδή διαθέτει αυτές τις πληροφορίες.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,
από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα....."

Δεν προσέφεραν καμία λύση για το anynet+ και οσο για τη λύση με το οπτικό καλώδιο , το ήξερα και εγώ. Το θέμα είναι απο τη στιγμή που υπάρχει το HDMI ARC και το υποστηρίζουν και οι δύο συσκεύες γιατι να βάλω και άλλο καλώδιο;

Η δική σας τηλεοράση ανοίγει μόνη της στην κατάλληλη είσοδο HDMI όταν δέχεται σήμα εισόδου από αυτή;
Το anynet+ σας δουλεύει κανονικά ;

Last edited:
Όταν ανοίξω την λίστα με τις πηγές, βλέπω στο HDMI το μπλε σήμα Anynet+. Αν το επιλέξω, ενεργοποιήται το HC, αλλά κάνει αναζήτηση συσκευής για 2' και μετά βγάζει μήνυμα ότι δεν βρέθηκε καμιά συσκευή!!! Αν είναι σβηστό το HC και το ανοίξω, δεν ενεργοποιήται η TV ή δεν γυρίζει στο σήμα εισόδου. Αν σβήσω την TV, σβήνει και το HC μαζί. Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα του καλωδίου. Θεωρώ ότι κάτι γίνεται στο firmware, αλλά δεν ξέρω ποιας συσκευής είναι το προβληματικό.

Και δυστυχώς το βιβλίο οδηγιών δεν βοηθά, τα μόνα που αναφέρει για το anynet+ είναι :

For AnyNET+
● Connect the Optical cable between the DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) jack on your TV and the Digital Audio Input on the Home Theatre.
● The ARC function enables digital output of sound using the HDMI IN 2(ARC) port and can only be operated when the TV is connected to an audio receiver
that supports the ARC function.
● When following the connection above, the Optical jack only outputs 2 channel audio. You will only hear sound from the Home Theatre’s Front, Left and Right speakers and the subwoofer. If you want to hear 5.1 channel audio, connect the DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL) jack on the DVD / Satellite Box (i.e. Anynet Device 1 or 2) directly to the Amplifier or Home Theatre, not the TV.
● You can connect only one Home Theatre.
● You can connect an Anynet+ device using the HDMI cable. Some HDMI cables may not support Anynet+ functions.

Πάντως δεν ξέρω τι συμβαίνει φέτος με τα βιβλία οδηγιών της Samsung ,είναι γεμάτα λάθη , ανακρίβειες και μη επεξηγηματικά ,όλος ο κόσμος παραπονιέται.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@zaraskos καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Δεν χρειάζεται να κάνεις copy-paste το ερώτημά σου για την D7000 σε διάφορα νήματα των Samsung.

Αρκεί που το έγραψες στο νήμα του μοντέλου σου ( http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056267826&viewfull=1#post1056267826 ) και όποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει νήμα της D7000.

Καλημερα και απο μενα.Προκειται σε λιγες μερες να αγορασω και γω τηλεοραση και εχω καταληξει στην 46D8000,την οποια την εχω ερωτευθει απ'την πρωτη στιγμη που την ειδα.Δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια απο HD τηλεορασεις οποτε δε ξερω αν τα οποια μικροπροβληματακια εχει στο θεμα εικονας(που ετσι κι αλλιως ειναι πολυ λιγα σε σχεση με αλλες) θα με πειραζαν.Απ την αλλη ασχολουμαι πολυ με τον υπολογιστη μου και εχω τεραστιο αρχειο απο ταινιες και σειρες σε σκληρους δισκους.Γι'αυτο κατεληξα σ'αυτην γιατι απο οτι εχω ακουσει πρεπει να εχει τη καλυτερη συμβατοτητα με αρχεια εικονας και υποτιτλους.Καλα δεν εχω καταλαβει;;;Επισης το smart hub δεν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο πλευρας λειτουργιων μενου;;;θα ηθελα τη γνωμη σας σε αυτα αλλα θα ηθελα να με διαφωτισετε και σε δυο ακομη πραγματα:
1.Ξερετε απο που μπορω να τη παρω και να μου δωσουν 2 3d glasses δωρο;Νομιζω πριν 1-1,5 μηνα το ΠΛΑΙΣΙΟ εδινε δυο.Ισχυει και αν οχι που υπαρχει, αν ξερει καποιος;
2.Τι remote control θα μου δωσουν;Δινουν πλεον το ασημενιο;
3.Καμερα εχω μια logitech quickcam pro 9000.Κανει αυτη η πρεπει να παρω καποια της samsung και ποσο κοστιζει;
Ελπιζω να μη σας κουρασα.Θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε σ'αυτες τις αποριες γιατι ειναι αρκετα σημαντικη αγορα.Thanks

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@zaraskos καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Δεν χρειάζεται να κάνεις copy-paste το ερώτημά σου για την D7000 σε διάφορα νήματα των Samsung.

Αρκεί που το έγραψες στο νήμα του μοντέλου σου ( http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056267826&viewfull=1#post1056267826 ) και όποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει νήμα της D7000.
Σε ποιόν αναφέρεσαι , εγώ έχω την UE55D8000 & HC HT-D6750 ; Ωπ λάθος τώρα πρόσεξα ότι αναφέρεσαι στον @zaraskos

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τη λειτουργία του Allshare; Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί για να δω ένα βίντεο ή να ακούσω ένα κομμάτι από τον υπολογιστή μου στην tv.

Όπως σου έχω γράψει και παραπάνω το νήμα τησ τηλεόρασής σου είναι το νήμα της D7000 ( http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056267826&viewfull=1#post1056267826 ), αν και το Allshare είναι το ίδιο για όλες τις Samsung, καλύτερα να μαζεύεις τις ερωτήσεις σου στο νήμα του μοντέλου που έχεις, ώστε να έχεις μετά μαζεμένες και τις απαντήσεις ;)

Ως εκ τούτου, μεταφέρω το post σου εκεί ( http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056267826&viewfull=1#post1056267826 )

Τελικά βρήκα τι έφταιγε και δεν λειτουργούσε το anynet+ (post #1330). Όσο ο DVB-T Crystal Audio CD-HDR ήταν συνδεμένος είτε στην TV είτε στο HC το Anynet+ δεν λειτουργούσε. Με το που τον αφαίρεσα όλα λειτούργησαν κανονικά .
Με την ευκαιρία ,από την επικοινωνία που είχα με το support Samsung έμαθα και κάτι που σε κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμο : Αν πατήσετε το κουμπί EXIT του τηλεκοντρόλ συνεχόμενα για 15-20 δευτερόλεπτα η τηλεόραση θα κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Θα χαθούν ρυθμίσεις ,κανάλια κ.λ.π)

Last edited:
Τελικά βρήκα τι έφταιγε και δεν λειτουργούσε το anynet+ (post #1330). Όσο ο DVB-T Crystal Audio CD-HDR ήταν συνδεμένος είτε στην TV είτε στο HC το Anynet+ δεν λειτουργούσε. Με το που τον αφαίρεσα όλα λειτούργησαν κανονικά .
Με την ευκαιρία ,από την επικοινωνία που είχα με το support Samsung έμαθα και κάτι που σε κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμο : Αν πατήσετε το κουμπί EXIT του τηλεκοντρόλ συνεχόμενα για 15-20 δευτερόλεπτα η τηλεόραση θα κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Θα χαθούν ρυθμίσεις ,κανάλια κ.λ.π)
Αυτο για πιο λογο να το κανεις ομως?