σημερα διαπιστωσα κ εγω το ιδιο με τα γραμματα στου κωτσοβολου εχω περασει την 1018 ΜΕΤΑ εκανα επαναφορα εικονας κ μετα ξαναπερασα τις ρυθμισεις αυτεςΕχει παρατηρησει κανεις οταν σε μερικες διαφημισεις περναει μια μπαρα απο κατω που λεει διαφορα πχ στου Κωτσβολου που λεει ορους της προσφορας να περναει το μηνυμα και να φαινεται στην αρχη κανονικα αλλα μετα απο λιγο στην μεση του κειμενου κανει σαν να κολαει και να κοβονται τα γραμματα?
Αυτες που τις βρηκες και τις περασες? το δικο σου ματι θα κρινει αν θελεις να περασεις αλλες,,,,η οχισημερα διαπιστωσα κ εγω το ιδιο με τα γραμματα στου κωτσοβολου εχω περασει την 1018 ΜΕΤΑ εκανα επαναφορα εικονας κ μετα ξαναπερασα τις ρυθμισεις αυτες
Picture Mode Movie
Backlight 11 (3D: 12)
Contrast 95
Brightness 45
Sharpness 10 (SD: 20)
Color 50
Tint 50/50
Black Tone Off
Dynamic Contrast Off
Shadow Detail 0
Gamma 0
Color Space Auto
Flesh Tone 0
Edge Enhancement Off
Motion Lighting Off
xvYCC Off
Led Motion Plus Off
Colour Tone Warm2
Digital Noise Filter High
Mpeg Noise Filter High
HDMI Black level Low
Film Mode Auto1
Motion Plus Clear
μηπως να περασω καποιες αλλες?τι μπορει να συμβαινει???
απο εδω τα βρηκα http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=952362Digital Noise Filter High
Mpeg Noise Filter High
Αυτα τα δυο ειναι σιγουρα λαθος. Τα φιλτρα τα βαζουμε ειτε στο low ειτε στο off.
Υπαρχουν στιγμες που τα τρειλερ στα Ελληνικα καναλια δεν κινουνται ομαλα ουτε σε CRT. Δεν αποτελει αυτο προβλημα της τηλεορασης.
ηδη τα εχω κλεισει σευχαριστω φιλε yperionΑν βαλεις το φιλτρο μειωσης θορυβου στο high τοτε εκτος απο την μειωση του θορυβου θα εχεις και σημαντικη μειωση της πληροφοριας που υπαρχει στην εικονα , δηλαδη ουσιαστικα θα την κανεις πιο "θολη".
Το ιδιο ισχυει με το φιλτρο συμπιεσης mpeg για διαφορετικους λογους.
Γι'αυτο λεω οτι καλυτερα low (ωστε να υπαρχει μειωση αλλα σε λογικα επιπεδα που να μην επηρρεαζουν την οξυτητα της εικονας) ειτε off.
Ολα αυτα για τηλεοπτικο παντα. Για HD δεν χρειαζονται τα φιλτρα αυτα οποτε κατευθειαν στο off.
Εγώ έχω ένα σκληρό 500GB χωρίς τροφοδοσία έχω βάλει όλες τις ταινίες 3D side by side και όταν βάζω να παίξει μια πατάω στο χειριστήριο το κουμπάκι 3D και παίζουν κανονικά φιλε μου.
Φιλε μου αλλαγή αυτόματα σε 3D δεν κάνει από τον σκληρό δίσκο μονο από πηγή τώρα για το 3D μια χαρά παίζει σε side by side αρχεία ΜΚV κάτι δεν κανεις καλά.Να υποθέσω ότι όταν βάζεις να παίξει μια ταινία 3D που είναι σιντέ by side πριν πατήσεις το κουμπί 3D στο χειριστήριο στην οθόνη βλέπεις την ίδια εικόνα αριστερά και δεξιά και να χωρίζονται στην μέση?
σημερα διαπιστωσα κ εγω το ιδιο με τα γραμματα στου κωτσοβολου εχω περασει την 1018 ΜΕΤΑ εκανα επαναφορα εικονας κ μετα ξαναπερασα τις ρυθμισεις αυτες
Picture Mode Movie
Backlight 11 (3D: 12)
Contrast 95
Brightness 45
Sharpness 10 (SD: 20)
Color 50
Tint 50/50
Black Tone Off
Dynamic Contrast Off
Shadow Detail 0
Gamma 0
Color Space Auto
Flesh Tone 0
Edge Enhancement Off
Motion Lighting Off
xvYCC Off
Led Motion Plus Off
Colour Tone Warm2
Mpeg Noise Filter High
HDMI Black level Low
Film Mode Auto1
Motion Plus Clear
μηπως να περασω καποιες αλλες?τι μπορει να συμβαινει???
Mpeg Noise Filter High
Αυτα τα δυο ειναι σιγουρα λαθος. Τα φιλτρα τα βαζουμε ειτε στο low ειτε στο off.
Υπαρχουν στιγμες που τα τρειλερ στα Ελληνικα καναλια δεν κινουνται ομαλα ουτε σε CRT. Δεν αποτελει αυτο προβλημα της τηλεορασης.
Τα θέματα με τους κινούμενους υποτίτλους προέρχονται από τον αλγόριθμο παρεμβολής. Αν τον κλείσεις τελείως, θα δεις ότι θα εξαφανισθούν.
Εγώ δεν έχω συναντήσει αλγόριθμο παρεμβολής να μπορεί να χειριστεί 100% όλες τις περιπτώσεις σε διαφημίσεις.
Και αν οι διαφημίσεις είναι μέσα σε πλαίσιο, είναι ακόμα πιο δύσκολο.
Όπως είπε και ο Yperion, δεν μπορείς να κάνεις κάτι (σε CRT εγώ δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.