Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φυσικά καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι θέλει .Επίσης καταλαβαίνω την ανάγκη μερικών να υπερασπιστούν την αγορά που έχουν κάνει.Αυτο όμως που δεν καταλαβαίνω είναι η ειρωνική διάθεση μερικών όταν δεν μπορούν να αντικρούσουν με επιχειρήματα την πραγματικότητα.Με τη λογική τους θα μπορούσα να πω ότι κι εκείνοι δουλεύουν στη Samsung και τελικά ίσως όλοι εδω μέσα δουλεύουμε για κάποια εταιρεία !Απίστευτα πράγματα!

Συμφωνώ με τον φίλο που αισθάνεται (δικαιολογημένα) άσχημα με την έν λόγω tv για το banding,κι εγώ έχω αλλάξει την τηλεόραση 2 φορές όπου και αυτή που είχα πρώτα αλλά και η τωρινή μου,έχουν αυτό το θέμα. Δεν είναι πτεσμα κάποιος να εκφερει την γνώμη του και ίσως και απο αγανάκτηση να λεει ότι μια αντίστοιχης αξίας tv να είναι καλύτερη. Κ γω έχω κάνει παρόμοιες σκέψεις, είναι κρίμα για μια tv flagship της κάθε εταιρείας να βγαίνει στην αγορά έτσι,ΚΡΙΜΑ

καλησπερα απο χθες κατοχος της 46 d8000 με απιστευτο clouding!αυριο παραλαμβανω την αλλη καθως ηρθε τεχνικος απο multirama και εκατσε μονο 10 sec!δεν το επιασα το λοττο @#@#@#@#@#!

εμενα ηρθαν την ειδαν και ολα οκ απο multirama κανε το ιδιο!αλλα γιατι αργησες τοσο?η tv αν της βαλεις 2-3 ταινιουλες βλεπεις εαν εχει καποιο θεμα!τωρα μου φαινεται θα μπλεξεις με samsung και θα λαβεις την απαντηση ειναι θεμα της τεχνολογιας!ευχομαι να σου πανε ολα καλα!

Ευτυχώς για εμένα που βγαίνουν κι άλλοι να τα επιβεβαιώσουν(ελπίζω να μη δουλεύετε κι εσείς στη Sony όπως εγώ!)και δυστυχώς για όλους μας που την αγοράσαμε.Αν δεν είχε αυτά τα 2 θα ήταν χωρίς αμφιβολία τέλεια,άλλα με τα αν δε γίνεται τίποτα

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ενταξει παιδια του καθενος το ματι θελει να βλεπει αλλα!πχ εγω sony δεν θα επαιρνα δεν μαρεσειοθτε το χρωμα ουτε η κινηση ουτε το 3d της αλλα δεν θα πω σε κανεναν μην παρεισ sony κ παρε samsung!αρα μην τσακωνεστε για ψιλοπραγματα!παντως ειδα χθες λιγακι avatar 3d και επαθα σοκ επισης πολυ καλο media player τα παιζει ολα τα mkv αψογα επισης πηρα και το touch remote αν και εχω ιphone4,σας σθνηστω οσοι εχετε iphone oti δεν σασ χρειαζεται ειναι ακριβως το ιδιο εκτοσ απο την dual προβολη!γενικοτερα αν εξαιρεσουμε το clouding h tv ειναι top για 1300 ευρα

Εισαστε τελιως οφτοπικ ρε μαγκες!!!ολλες οι τηλεορασεις μια χαρα ειναι!!!αφηστε τα φλειμ γορς!!!

Ευτυχως που δεν πηγα να την αλλαξω.Τελικα επαιξα λιγο παραπανω με τις ρυθμισεις και πετυχα να μειωσω αρκετα το κλαουντινγκ. Χθες εβλεπα δυο αγωνες ταμπιονς λιγκ side by side, εναν απο δορυφορο κι εναν απο MEGA.Εντυπωσιακο!! Η εικονα HD παιδια ειναι λιαν επιεικως φανταστικη! Οσοι εχουν WD media player hub, μπορουν να δουν τις 3D SBS ματροσκες ανετα , μονο που δεν καταφερα να βαλω ελληνικους υποτιτλους ακομη!

delpiero10
ενταξει παιδια του καθενος το ματι θελει να βλεπει αλλα!πχ εγω sony δεν θα επαιρνα δεν μαρεσειοθτε το χρωμα ουτε η κινηση ουτε το 3d της αλλα δεν θα πω σε κανεναν μην παρεισ sony κ παρε samsung!αρα μην τσακωνεστε για ψιλοπραγματα!παντως ειδα χθες λιγακι avatar 3d και επαθα σοκ επισης πολυ καλο media player τα παιζει ολα τα mkv αψογα επισης πηρα και το touch remote αν και εχω ιphone4,σας σθνηστω οσοι εχετε iphone oti δεν σασ χρειαζεται ειναι ακριβως το ιδιο εκτοσ απο την dual προβολη!γενικοτερα αν εξαιρεσουμε το clouding h tv ειναι top για 1300 ευρα

Σε συσκευες android υπαρχει η εφαρμογη samsung smart η οποια εκτος απο ενα πληρες remote control προσφερει και dual view.
Εγω με Galaxy S2 βλεπω super.

Last edited:
Τελικά μάλλον υπερέβαλα για το banding γιατί ήρθαν κάτι φίλοι μου και δεν είδαν τίποτα....πάντως η αλήθεια είναι ότι όλα τα προβλήματα γενικά στις led που έχω δει δεν φαίνονται σχεδόν ποτέ μέσα στην ταινία αλλά από ειδικά βίντεο για ρύθμισης ...άρα δεν με νοιάζει.
Άρα όλα μια χαρά.

Μάλλον τσάμπα άρχισα την συζήτηση για το banding!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευτυχως που δεν πηγα να την αλλαξω.Τελικα επαιξα λιγο παραπανω με τις ρυθμισεις και πετυχα να μειωσω αρκετα το κλαουντινγκ. Χθες εβλεπα δυο αγωνες ταμπιονς λιγκ side by side, εναν απο δορυφορο κι εναν απο MEGA.Εντυπωσιακο!! Η εικονα HD παιδια ειναι λιαν επιεικως φανταστικη! Οσοι εχουν WD media player hub, μπορουν να δουν τις 3D SBS ματροσκες ανετα , μονο που δεν καταφερα να βαλω ελληνικους υποτιτλους ακομη!
ειδικα σ αυτη τη τηλ.πρεπει να αφιερωσεις πολυ χρονο για να πετυχεις τις καταλληλες ρυθμισεις.εαν τις πετυχεις δεν υπαρχει αλλη καλυτερη.

χαίτεται παιδια είμαι νέο μέλος στο forum και απο χθες κάτοχος μιας UE 40D8000 ωραια ζωντανα χρωματα δεν λέω, αλλά έχω ένα πρόβλημα οταν συνδεω to ps3 μετα απο λιγη ωρα μου ριχνει την αναλυση απο 1920x1080p σε 756x540 τρεμοπαιζει η εικονα και χαλανε τα χρωματα, εχω δοκιμασει ολες τις θύρες hdmi εχω αλλαξει και καλώδιο αλλά πάλι τα ίδια, το firmware που εχει ειναι το 1017, παρεμπιπτόντως την εχω συνδεση και με το laptop μέσω της HDMI παιζει στην ιδια αναλυση χωρις κανενα προβλημα, το εν λογω προβλημα παρατηρήται μοναχα οταν συνδεω to ps3 καθώς και οταν βαζω να παιξει blu ray απο το ps3, παιδια καμια ιδεα-βοηθεια πως να αντιμετωπισω το προβλημα

Δες τις ρυθμίσεις του ps3.Κάτι πρέπει να είναι λάθος στην επιλογή DVD upscale στα video settings.Ερώτηση προς κατόχους:προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού απο το 1016 στο 1019,όμως μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικού.Ξέρει κανείς γιατί;

στο site της samsung εχει το 1018.1 κ απο οτι ειδα τα σπασιματα στο motion plus σταματησαν....1019 δεν εχω δει...