Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βαλτε και μενα στους κατοχους της 46αρας,την δοκιμαζω και θα γραψω αν εχει κανενα προβλημα
Καλοριζικη φιλε μου!!!!ευχομαι να ειναι καλοθεατη και απροβληματιστη.

σε ευχαριστω πολυ,
παντως δεν εχω σκοπο να αρχισω να τη 'ψειριζω', θα πρεπει να εχει κατι πολυ χοντρο και ενοχλητικο για να την αλλαξω

σε ευχαριστω πολυ,
παντως δεν εχω σκοπο να αρχισω να τη 'ψειριζω', θα πρεπει να εχει κατι πολυ χοντρο και ενοχλητικο για να την αλλαξω

Συμφωνο!!!η δικια μου σαν παραδειγμα εχει κλαουντινγκ!!!αλλα εχει ελαχιστο μπαντινγκ!!!δεν μπορουμε να τα εχουμε ολλα!!!καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!!αλλα και ουτε θα υπαρξει.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνο!!!η δικια μου σαν παραδειγμα εχει κλαουντινγκ!!!αλλα εχει ελαχιστο μπαντινγκ!!!δεν μπορουμε να τα εχουμε ολλα!!!καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια!!!αλλα και ουτε θα υπαρξει.

+1

ολα καλα για την ωρα
ενα θεμα μονο:την εχω συνδεσει ασυρματα με το PC και προσπαθω να παιξω 3D αλλα κολλαει συνεχεια

ολα καλα για την ωρα
ενα θεμα μονο:την εχω συνδεσει ασυρματα με το PC και προσπαθω να παιξω 3D αλλα κολλαει συνεχεια

Μηπως δεν εχεις καλο σημα wi fi ?

ολα καλα για την ωρα

Αυτό δεν είναι θέμα. Είναι πολύ μεγάλα τα αρχεία των 3D ταινιών. Καλύτερα μετάφερε την ταινία σε ένα δίσκο και παίξε την από την τηλεόραση. Μέσω wifi μεταφέρεις καλά ταινίες μικρότερης ανάλυσης.

μπορει γιατι αλλα αρχεια παιζουν μια χαρα,ελεγα να αλλαξα router σε καποιο με καλυτερο wifi

Καλά, έβγαλαν νέο firmware με μικρότερο νούμερο από το προηγούμενο(1017.1)!!!Τώρα μένει να γυρίσω σπίτι και να το περάσω, αν και στο αγγλικό site αναφέρει:

T-GAP8DEUC-1017.1

Improve internet network connection when using Smart Hub or Apps
support to Channel range for Germany KDG Cable broadcast
support to 3D MPO file.

Είδωμεν.....

Όντως και το ελληνικό και το αγγλικό site έχουν βγάλει με ημερομηνία 01/12/11 το προηγούμενο firmware 1017!!! Δηλαδή εμείς τώρα τι πρέπει να κάνουμε?! Όσοι έχουν το 1018 δεν μπορούν να περάσουν το 1017 γιατί είναι μικρότερη έκδοση και δεν θα την αναγνωρίσει σαν αναβάθμιση. Περίεργα πράγματα!!! Και δεν μας εξηγούν με ένα κειμενάκι τι έχει συμβεί και για πιο λόγο πήγαν πίσω στο προηγούμενο.:furious3:

Είμαι και εγώ κάτοχος της 46άρας D8000. Την έχω από της αρχές του μήνα. Μου έκανε και μένα σπασίματα αλλά μετά την αναβάθμιση στην 1018 βελτιώθηκαν και σχεδόν εξαφανίστηκαν. Μου κάνει σπασίματα στην εικόνα και ιδιαίτερα στους αγώνες όταν βλέπω μέσω NOVA. Για αποκωδικοποιητή έχω τον edision mini και ότι και αν έκανα τα σπασίματα παραμένουν. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία ρύθμιση που να βελτιώνει - διορθώνει το πρόβλημα.

Και άλλα μέλη έχουν αναφέρει σπασίματα με δέκτη Edision και κάρτα NOVA άρα είτε κάτι συμβαίνει με τον δέκτη αυτό ή κάτι έχει κάνει η NOVA για να αναγκάσει όσους έχουν άλλους δέκτες να πάνε στον δικό τους δέκτη (PACE).

Και άλλα μέλη έχουν αναφέρει σπασίματα με δέκτη Edision και κάρτα NOVA άρα είτε κάτι συμβαίνει με τον δέκτη αυτό ή κάτι έχει κάνει η Edision για να αναγκάσει όσους έχουν άλλους δέκτες να πάνε στον δικό τους δέκτη (PACE).
και εγω εχω δεκτη Edision με καρτα NOVA και σπασιματα δεν μου εκανε ποτε.μη μπερδευετε τα σπασιματα με την στιγμιαια αλλαγη κωδικου συνηθως σε ποδοσφαιρικους αγωνες που κανει η NOVA.

καινουργιο Firmware 1017.1 το προηγουμενο ειταν 1018.1 τι εγινε εχασαν τη σειρα?

καινουργιο Firmware 1017.1 το προηγουμενο ειταν 1018.1 τι εγινε εχασαν τη σειρα?
Μηπως εχουν κανει ορθογραφικο λαθος?το περασε κανεις?αλλα πως θα το περασουμε αν δεν ειναι η νεοτερη εκδοση?

Προτείνω υπομονή και καμία προσπάθεια αναβάθμισης.
Το 1017,1 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το 1017,3 που έδωσαν στις 28/09/2011.
Εάν μπορούσε κάποιος να επικοινωνούσε με την SAMSUNG να πάρει πληροφορίες θα ήταν πολυ καλό.

Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση. Πήρα αυτές τις μέρες την d8000 σε 46'. Το θέματα κι που έχω είναι. Ενώ παίζει κανωνικα τα mkv εγω θέλω να βγάζω τον ήχο απο το optical στο home cinema και να ενεργοποιητε εκει το dts. Ενώ άυτο που κάνει η tv είναι να αποδικοποιει αυτί τον ήχο με αποτέλεσμα να μην ανάβει το λαμπακι του dts στο home cinema και να έχω αρκετά κατώτερη ποιότητα ήχου! Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ εκ το προτέρων!

Αν ισχυει ο,τι και στην 7000, τοτε πρεπει να πας στο μενου-> ηχος-> προσθετες ρυθμησεις-> εξοδος SPDIF-> φορμα ήχου ,και να αλλαξεις το PCM σε dts. Την επιλογη σου την δινει μονο οταν εκεινη την στιγμη λαμβανει ηχο dts ή dolby digital κλπ. Αυτο ειναι βεβαια σπαστικο γιατι καθε φορα που θελεις να περασεις 5.1 στον ενισχυτη σου με passthrough πρεπει να κανεις ολη αυτη την "βολτα" στο μενου. Δεν νομιζω οτι το κραταει δηλαδη αν αλλαξεις πηγες και το φορμα ηχου ειναι διαφορετικο.

Ευχαριστώ φίλε μου θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα πάω σπίτι! Αλα αν όντως πρέπει κάθε φορά που θέλω να δω μια ταινία να κάνω αυτη την διαδικασία είναι σπαστικο ναι! Μου φεναιται θα μείνω με το WD live! Αν και απο αυτη. Την έξοδο ενδιαφέρομαι να περνω ήχο μόνο όταν παίζει το xbox η κάποια hd ταινία που έχει ούτως η άλλος dts η Dolby !

Ευχαριστώ φίλε μου θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα πάω σπίτι! Αλα αν όντως πρέπει κάθε φορά που θέλω να δω μια ταινία να κάνω αυτη την διαδικασία είναι σπαστικο ναι! Μου φεναιται θα μείνω με το WD live! Αν και απο αυτη. Την έξοδο ενδιαφέρομαι να περνω ήχο μόνο όταν παίζει το xbox η κάποια hd ταινία που έχει ούτως η άλλος dts η Dolby !
Είναι σίγουρα αν ισχύει αυτό σπαστικό, αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο, μιας και η όλη διαδικασία είναι το πολύ 10 δευτερόλεπτα.

Ευχαριστώ και πάλι. Και τελικά δε Χρειάζεται να το κάνω κάθε φορά! Κάτι άλλο αν και χαζό. Στο player που εμφανίζονται οι Φάκελοι με τις ταινίες γίνετε κάπως να φενονται τα εξωφιλα απο τις ταινίες όπως ας πούμε το we live? όχι για μένα αλλά όταν μαζευομαστε παρέα για ταινία θέλουν να βλέπουν και κανένα εξοφιλο για να κατάλαβενουν περί τινος προκιτε και να μη με ζαλιζουν εννοείτε!
Ευχαριστώ!