Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατι τον επειρεαζεις ψυχολογικα, αστον ανθρωπο να χαρει την αγορα του γιατι με αυτα που του λες και συνεφακια να μην υπαρχουν θα βρει

Μπααα...μην σκας!!!
εφενος δεν επηρεάζομαι, αφετερου και ο φιλος την ιδια ερωτηση κανει!!!
Για πεστε ωρε παληκαρια...

Μια εωτησουλα.
Το clouding φαινεται και στην θεαση ή μονο σε μαυρες οθονες?????
Γιατι και η πλασμα που εχω,εχει το logo του Mega "τυπωμενο ανεξίτηλα":furious3: στην οθονη,αλλα δεν τρεχει και τιποτα.
Εγω μονο το βλεπω, που το ξερω!!

Edit...ωρε συμπτωση!!!ιδια ερωτηση!!!

Μην ανησυχεις στην θεαση φαινεται μονο σε μαυρα πλαισια,και μονο βραδυ,την ημερα απλα το ξεχνας το κλουντινγκ.Τελικα εκανες καλη μαγκια απο οτι διαβασα,αντε καλοριζικη ξανα σου ευχομαΙ,η τηλεοραση μαμαει.

Να ενα καλο θεμα για συζήτηση.
Εμενα μου φανηκε χρησιμη αυτη η εγγυηση, οταν αγορασα ενα mp3 player των 80 ευρω και καηκε.
Χωρις δυτερη κουβεντα μου το αντικαταστησανε.
το θεμα ειναι οτι το μαγαζι που το πηρα (Electroworld) εκλεισε,οποτε τωρα τι κανω????
Επισης το Saturn που πηρα μια 22αρα και εκανα επεκταση (και αυτο γιατι η παλια χαλασε και εκανε πιο πολλα λεφτα να την φιαξω παρα να παρω καινουργια) εκλεισε.
Αρα?????
Μας κοροϊδευουν βρε παιδια???
Το βεβαιο ειναι ομως οτι αν χαλαει αυτη η τηλεοραση δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλεις καθαρη με κατω απο 300 ευρω.
Και σε πεντε χρονια εχεις μεγαλες πιθανοτητες κατι να σου χαλασει.

Γνωμες???

Μην σε ανησηχει το γεγονος οτι το Electroworld (εκλεισε) , ηταν υπο την ( στεγη ) του Κωτσοβολου και κατ επεκταση των Dixon's , οποτε μπορεις να απευθυνθεις εκει.

Ρε παιδια την επιλογη HDMI Black Level στην επιλογη εικονας,πως την επιλεγεις?επειδη βρηκα κατι ρυθμισεις για καλιμπραρισμα την οθονης,και θα ηθελα να το βαλω στο Low αλλα δεν με αφηνει.

Καλησπέρα σε όλους και Εύχομαι καλές γιορτές σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την 46D8000 αλλά έχω προβληματιστεί με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ. Είναι δυνατόν να δίνεις 1500 ευρώ για μια τέτοια τηλεόραση και να έχει προβλήματα όπως το clouding? Και η LG 47LW980s το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει?
Το θεωρώ υπερβολικό κάπως να δώσω αυτά τα χρήματα και να αποκτήσω μία τηλεόραση με "κουσούρι". 'Η μήπως να περιμένω να βγει η σειρά 9000 μπας και έχει διορθωθεί το πρόβλημα?

Σας ευχαριστώ!

Kαλησπερα και καλες γιορτες κι απο μενα σε ολους.
σκεφτομαι κι εγω την αγορα της τηλεορασης και εχω αγχωθει με ολ αυτα που γραφονται.
Τελικα ειναι μεγαλο προβλημα το clouding και ποιες ειναι οι πρωτες ενεργειες που πρεπει να κανουμε οσοι την αγορασουμε για να δουμε τι κελεπουρι επεσε σε μας βρε παιδια.
Ευχαριστω εκ των πρωτερων Παναγιωτης...

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους και Εύχομαι καλές γιορτές σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω την 46D8000 αλλά έχω προβληματιστεί με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ. Είναι δυνατόν να δίνεις 1500 ευρώ για μια τέτοια τηλεόραση και να έχει προβλήματα όπως το clouding? Και η LG 47LW980s το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει?
Το θεωρώ υπερβολικό κάπως να δώσω αυτά τα χρήματα και να αποκτήσω μία τηλεόραση με "κουσούρι". 'Η μήπως να περιμένω να βγει η σειρά 9000 μπας και έχει διορθωθεί το πρόβλημα?

Σας ευχαριστώ!
Μην ακους τιποτα εγω την εχω 3 μηνες και οποιος την εχει δει να παιζει μενει με το στομα ανοιχτο εαν γουσταρεις να κανεις την αγορα προχωρα με κλειστα ματια.,,,

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην ακους τιποτα εγω την εχω 3 μηνες και οποιος την εχει δει να παιζει μενει με το στομα ανοιχτο εαν γουσταρεις να κανεις την αγορα προχωρα με κλειστα ματια.,,,
+1000000 απο κατι αλλες λσιντι στην αγορα ειναι πολυ ανωτερη,και επιπλεον δεν υπαρχει η τελεια τηλεοραση αυτην την στιγμη οπου και να ψαξεις.

Ρε παιδια την επιλογη HDMI Black Level στην επιλογη εικονας,πως την επιλεγεις?επειδη βρηκα κατι ρυθμισεις για καλιμπραρισμα την οθονης,και θα ηθελα να το βαλω στο Low αλλα δεν με αφηνει.
Κανεις?

Κανεις?

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Φίλε spartan27gr εάν δεν κάνω μεγάλο λάθος η επιλογή HDMI Black Level παρέχεται μόνο στην Game Mode λειτουργία. ;)

Την παρελαβα ψες!!!!!
Μην περιμενετε απο μενα γνωμες, γιατι ειμαι παντελως ασχετος με το θεμα.
Αυτο που ειδα σε πρωτη φαση, ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα (με τα δικα μου ματια παντα) στο μαυρο και εμφανες Clouding δεν μπορεσα να καταλαβω αν εχει.
Υποψην οτι πηρε την θεση μιας πλασμα Samsung (μοντελο Q 96 ή κατι τετοιο!!!), που τοτενες που την ειχα παρει τα περιοδικα την βγαζαν ενα κλικ κατω απο την Kuro.
Ασε που πρεπει να καιει και τα 1/100 σε ρευμα απο την πλασμα.....το καλωδιο της ειναι (σχεδον) πορτατιφ ενω της πλασμα ειναι πιο χοντρο απο του ενισχυτή μου!!!!!
Αυτο που με ενθουσιασε ειναι το γεγονος οτι, επειδη η συζυξ εκανε μια διαρυθμιση που με αναγκαζει να βλεπω απο πολυ κοντα ,αυτη η τεχνολογια δεν εχει το προβλημα που εχουν οι πλασμα οταν τις βλεπεις απο πολυ κοντα (δεν ξερω πως λεγεται, αλλα ειναι σαν να "χυνεται" η εικονα και μετα ξανασυνδέεται).
Εδω, ολα καλα και ευκρινεστατα.
Επισης και ο ηχος της ειναι καλυτερος απο της πλασμα (αν και παραμενει για τα πανηγυρια).
Ειδα και 3d και μου πεσαν τα σαγονια!!!!!

Στα δωρα τωρα....
Μου δωκαν , 2 ζευγαρια γυαλιά (+ 2 στην συσκευασια) ,4 ταινιες 3d κινουμενα σχεδια Shrek,και το touch control το οποιο το κοιτουσα καμμια ωρα αλλα ακρη δεν εβγαλα για την χρησιμοτητα του...ασε που αδυνατον να το κανω να συνδεθει με την τηλεοραση...απλα το φορτισα και το τοποθετησα στην θεση των τηλεκοντρολ!!!

Αυτααααααα.

Την παρελαβα ψες!!!!!
Αυτο που ειδα σε πρωτη φαση, ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα (με τα δικα μου ματια παντα) στο μαυρο και εμφανες Clouding δεν μπορεσα να καταλαβω αν εχει.
Υποψην οτι πηρε την θεση μιας πλασμα Samsung (μοντελο Q 96 ή κατι τετοιο!!!), που τοτενες που την ειχα παρει τα περιοδικα την βγαζαν ενα κλικ κατω απο την Kuro.
Ασε που πρεπει να καιει και τα 1/100 σε ρευμα απο την πλασμα.....το καλωδιο της ειναι (σχεδον) πορτατιφ ενω της πλασμα ειναι πιο χοντρο απο του ενισχυτή μου!!!!!
Αυτο που με ενθουσιασε ειναι το γεγονος οτι, επειδη η συζυξ εκανε μια διαρυθμιση που με αναγκαζει να βλεπω απο πολυ κοντα ,αυτη η τεχνολογια δεν εχει το προβλημα που εχουν οι πλασμα οταν τις βλεπεις απο πολυ κοντα (δεν ξερω πως λεγεται, αλλα ειναι σαν να "χυνεται" η εικονα και μετα ξανασυνδέεται).
Επισης και ο ηχος της ειναι καλυτερος απο της πλασμα (αν και παραμενει για τα πανηγυρια).

Στα δωρα τωρα....
Μου δωκαν , 2 ζευγαρια γυαλιά (+ 2 στην συσκευασια) ,4 ταινιες 3d κινουμενα σχεδια Shrek,και το touch control το οποιο το κοιτουσα καμμια ωρα αλλα ακρη δεν εβγαλα για την χρησιμοτητα του...ασε που αδυνατον να το κανω να συνδεθει με την τηλεοραση...απλα το φορτισα και το τοποθετησα στην θεση των τηλεκοντρολ!!!

Αυτααααααα.
πηγαινε στο μενου και φτιαξε τον ηχο και παλι απο το μενου στις συνδεσεις αν δεν κανω λαθος wireless για το κοντρολ.Αντε με γεια να τη χαιρεσε

Καλησπέρα. Μπορείς να μας πεις από που και πόσο αγοράστηκε, τα δώρα μου ακούγονται πολλά και ενδιαφέροντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θανάσης

Την παρελαβα ψες!!!!!

Στα δωρα τωρα....

Αυτααααααα.