Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και ξαφνικά, εκεί που οι παραδόσεις ήταν για μετά τις 15 Ιανουαρίου, ο Κωτσόβολος (ο ίδιος που δεν είχε ούτε δείγμα) έχει σε απόθεμα και ετοιμοπαράδοτη τη 46άρα D8000. Με το που τελείωσε η προσφορά από τη Samsung η τηλεόραση επανεμφανίστηκε ως δια μαγείας. Τυχαίο; Δεν νομίζω.....

http://www.google.gr/imgres?imgurl=...4DT56MCdG9sAbgi4zvBQ&ved=0CCMQ9QEwAQ&dur=1103
Προς ενημερωση.....
Πηρα το παραπανω ανταπτορακι και ελυσα το προβλημα εξοδου ηχου απο την τηλεοραση.
Μου ηρθε ξαφνικα φλασια στο μυαλο απο κατι παλιες συνδεσεις με video και το εχουνε ακομα τα καταστηματα ηλεκτρονικων!!!!!!
Τιμη πρεπει να εχει 2-3 ευρω.
Ανεξαρτητη τελειως σταθερης εντασης εξοδος, ουτε ακουστικα ,ουτε mute και εντασεις....σωθηκα!!!

Last edited:
MTS αρχεια δεν παιζει?
προσπαθω να στριμαρω κατι αρχεια απο τον υπολογιστη και δεν τα παιζει
εχει δοκιμασει κανεις αλλος?

Δοκίμασε κάτι πολύ απλό - μετονόμασε το ένα σε .avi και δες τι θα κάνει...

Βλεπω οτι οσο μεγαλωνει το βαθος εχεις πιο καλη αισθηση 3Δ αλλα μεγαλυτερο crostallk (ειδωλο). Οσο για την ζαλαδα αστα καλλιτερα. Η παθητικη ειναι ασυγκριτα καλλιτερη για 3Δ. Ας εχω και εγω την 46"D7000

Last edited:
Και ξαφνικά, εκεί που οι παραδόσεις ήταν για μετά τις 15 Ιανουαρίου, ο Κωτσόβολος (ο ίδιος που δεν είχε ούτε δείγμα) έχει σε απόθεμα και ετοιμοπαράδοτη τη 46άρα D8000. Με το που τελείωσε η προσφορά από τη Samsung η τηλεόραση επανεμφανίστηκε ως δια μαγείας. Τυχαίο; Δεν νομίζω.....

Πάντως εγώ που την έκλεισα στις 22/12 μου είπαν οτι κάνει περίπου 15 εργάσιμες.Την παράγγειλα με όλα τα δώρα κανονικά.Εχτές με πήραν τ/φ και μου είπαν οτι η τηλεόραση ήρθε αλλά αναμένουν το τηλεχειριστήριο μέχρι 12/1 οπότε τότε θα παραλάβω όλο το πακέτο.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Απο σημερα ειμαι κι εγω ευτυχης κατοχος της 46 d8000 απο clouding ελαχιστο δοξα τον Κυριο, τωρα θα παρακαλουσα καποιον να βοηθησει με το καλιμπραρισμα της τιβι, υπαρχει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις για προχωρημενους??? για καναλια νοβα και κεραιας??
Ευχαριστω εκ των προτερων......

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1304937593
Picture preset: Movie
Backlight 8
Contrast 95
Brightness: 45
Sharpness: 0
Tint: G50/G50
Eco Off
Black Tone Off
Dynamic Contrast Off
Shadow detail 0
Gamma +1
Color Space Auto
Flesh Tone 0
xvYCC Off
Edge enhancement Off
Motion lighting Off
LED Motion Plus On
Color Tone Warm1
Size Screen Fit
Digital Noise Filter Off
Mpeg noise filter Off
Film mode Off
HDMI Black level Low
Motion Plus Off
R-Offset 27
G-Offset 24
B-Offset 22
R-Gain 32
G-Gain 22
B-Gain 17

Τη σας λένε αυτές οι ρυθμήσεις? :p
ρε σεις παιδια,σημερα εβαλα το pro soccer 2012 απο ps3 σε 720p έπαιζε, και είδα ότι οι κηνισεις είχαν θόλαδες! και γενικα σε κάποιες ταινιες σε κάποια συγκεκρημένα σημεία μου κάνει ένα τρέμουλο για 1/3 του δευτερολέπτου! και μερικές φορές τα γράμματα στα κανάλια που περνάν,τρέμουν (1020v και έκανα 2-3 φορές reset τις ρυθμήσεις!)

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια καλημέρα με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται έχω μείνει στην 1018. Αξίζει να κατεβασω την καινούργια;

καλησπερα εχω θόλαδες γυρω απο τους παιχτες στο ποδοσφερο στο nova στην 55d8000 μπορη καπιος να βοηθηση.....εχω 1020

ευχαριστω

Ρύθμισε το motion plus ''Καθαρή εικόνα'' και ενεργοποίησε το Επιπρ.Κίνηση LED ή LED motion plus.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ερώτηση εγω το motion plus το έχω στο τυπικο απο τότε που πήρα τη τηλεόραση 55 d8000 και την εικόνα στο τυπικο και είμαι ευχαριστημένος. Άρα τι διαφορα θα έχω αν βάλω το motion plus στην καθαρή εικόνα;

Γνωριζει καποιος να πει ποτε με αφηνει να ρυθμισω το βαθος στο 3d γιατιακομα και οταν βλεπω απο explore 3d το βαθος δεν μ αφηνει να το ρυθμισω....

Και κάτι που με βασανίζει ενα μήνα τωρα: Samsung UE46D8000 ή Panasonic TX-P42VT30; Περιμένω τς απόψεις σας. Την διαφορά στην τεχνολογία και μάλλον στην ποιότητα την έχω καταλαβει αλλά αυτο το θέμα με το στρώσιμο και το burn-in στις plasma με χαλάει.

P.S. Ελπίζω να μην βγήκα πολύ απο το θέμα του thread.

Καλημέρα,

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχεις.
Αν είσαι οπαδός της εικόνας, πρωτίστως, τότε VT30 αρκεί να αποδέχεσαι τις ιδιαιτερότητες της Plasma.

Αν θέλεις πολύ καλή εικόνα και δυνατότητες ... Super Computer ... :worshippy: τότε D8000.

Και για να μην παρεξηγηθώ από τους υπόλοιπους είμαι κάτοχος της 55UED8000 και δεν το έχω μετανιώσει !!!

Καλή Χρονιά,
Δημήτρης

Παιδιά θέλω μια βοήθεια έχω το πρόγραμμα τις samsung το allshare στο pc και στέλνω τις ταινίες στην τηλεόραση αλλα όταν μια ταινία έχει εξωτερικούς υπότιτλους δεν τους ενσωματώνει στην τηλεόραση
υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για αυτή την δουλειά????

Παιδιά θέλω μια βοήθεια έχω το πρόγραμμα τις samsung το allshare στο pc και στέλνω τις ταινίες στην τηλεόραση αλλα όταν μια ταινία έχει εξωτερικούς υπότιτλους δεν τους ενσωματώνει στην τηλεόραση
Ούτε εγώ κατάφερα κάτι τέτοιο! αυτό γίνεται μάλλων γιατι στο allshare μπαίνει μόνο η ταινία και "όχι" οι υπότιτλοι! αν θες να παίζεις από allshare μόνο, τότε μπορείς να ξανά κωδικοποιήσεις την ταινία με τους υπότιτλους ενσωματομένους μέσα! αλιός πάρε ένα φλασάκι 8-16gb κάνε το "NTFS" και παίξε από εκεί τις ταινίες σου!

Παιδιά, έχω δύο απωρείες πάνω στο smart hub.
1) Πως μπορώ να μεταφέρω ή να διαγράψω προγράμματα που είναι την κατηγορία 'συνιστάται' (πάνω από τα άλλα προγράμματα);
2) Πως μπορώ να βλέπω αν υπάρχουν ενημερώσεις για προγράμματα αυτόματα ή να ενημερώνονται αυτόματα;

Ευχαριστώ!!!

Σε μένα διαβάζει κανονικά τους υπότιτλους είτε η ταινία είναι σε μορφή .avi είτε σε .mkv με εξωτερικούς υπότιτλους σε μορφή .srt
Απλά δημιούργησα ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας και ότι θέλω το ρίχνω εκεί και το βλέπει το allshare κανονικά αρκεί να έχουν
η ταινία και οι υπότιτλοι ακριβώς το ίδιο όνομα.

Παιδιά, έχω δύο απωρείες πάνω στο smart hub.
1) Πως μπορώ να μεταφέρω ή να διαγράψω προγράμματα που είναι την κατηγορία 'συνιστάται' (πάνω από τα άλλα προγράμματα);
2) Πως μπορώ να βλέπω αν υπάρχουν ενημερώσεις για προγράμματα αυτόματα ή να ενημερώνονται αυτόματα;

Ευχαριστώ!!!

Νομίζω ότι δεν μπορείς να διαγράψεις τα προγράμματα που βρίσκονται στο "συνιστάται".
Για τις ενημερώσεις από όσο έχω προσέξει γίνονται αυτόματα γιατί κάποιες φορές που μπαίνω στο smart
μου γράφει γίνεται ενημέρωση και κάποιες φορές μου διαγράφει κάποια προγράμματα, όπως πριν λίγες
μέρες το youtube, και μόλις το ξαναπεράσω γίνεται εγκατάσταση διαφορετικής έκδοσης.

Καλησπερα θελω τη βοηθεια σας για να παρω την αποφαση αν πρεπει ν αλλαξω την τηλεοραση καθως απομενουν δυο μερες ακομα.
σημερα που εβλεπα ποδοσφαιρο απο νοβα hd παρατειρησα πανω απ το φωτιζομενο σημα της samsung μια μαυριλα και επισης πηγαινοντας αριστερα δεξια η εικονα στο χορταρι σαν να βλεπω κατι αμυδρες μαυρεσ κατακορυφες μαυριλες ??????
αν ειναι να επιστραφει ας μου πει καποιος παθον την διαδικασια

Ευχαριστω πολυ!!!