Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χωρις δευτερη συζητηση. Κατˊ αρχας διορθωνει το PVR
Tι διορθωνει δηλαδη. Τι δεν εκανε πριν?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tι διορθωνει δηλαδη. Τι δεν εκανε πριν?

Με την προηγούμενη αναβάθμιση υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού μεταξύ ήχου και εικόνας
όταν έκανες αναπαραγωγή.

Πω πω μπλεξιμο ρε παιδια με αυτα τα διαολια!!!
Αδυνατον να δει η τηλεοραση το κομπιουτερ, μεσω του allshare.
Πως δουλευει αυτο το μαραφετι παλικαρια μου???
Τι λαθος κανω???
Υπαρχει πουθενα γραμμενο και δεν το εχω παρει χαμπαρι,τι βηματα ακολουθουμε για να δουλεψει????

Μπορεί το θέμα να έχει ξαναειπωθεί αλλά επειδή δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό έχω την εξής απορία :

Στις ρυθμίσεις εικόνας στην επιλογή 3D έχετε πειράξει τίποτα ή το αφήνεται στο auto? Εκεί που λέει Εφέ 3D δοκίμασα να βάλω την "Προοπτική 3 διαστ." σε τιμή διαφορετική από το 0 αλλά κατά την παρακολούθηση της ταινίας μου κάνει είδωλο στα πρόσωπα και στους υπότιτλους. Το βάθος είναι ρυθμισμένο από μόνο του στο 5 και δεν μπορώ να επέμβω καθόλου.
'Οταν βάλω το Εφε 3D στο Auto είναι πολύ καλύτερα. Δεν φαίνεται καθόλου είδωλο.
Τί να κάνω?

Πω πω μπλεξιμο ρε παιδια με αυτα τα διαολια!!!
Αδυνατον να δει η τηλεοραση το κομπιουτερ, μεσω του allshare.
Πως δουλευει αυτο το μαραφετι παλικαρια μου???
Τι λαθος κανω???
Υπαρχει πουθενα γραμμενο και δεν το εχω παρει χαμπαρι,τι βηματα ακολουθουμε για να δουλεψει????

Έκανες εγκατάσταση το πρόγραμμα του allshare στο PC σου;
Αν όχι το βρίσκεις εδώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια σημαντικό η 1021 διορθώνει και την κίνηση η κάνει πάλι κολληματα η εικόνα;

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν θήκες για τα γυαλιά τα SSG-3050? Υπάρχει θέμα με την ασφαλή φύλαξή τους.

Μην πειραζετε καμια ρυθμιση για 3D, ειναι μια χαρα το AUTO!

Διαφωνω. Αρχειο απο αρχειο εχει διαφορα.
Το βελτιστο το πετυχαινεις μολις ξεκινας το αρχειο που βλεπεις το παγωνεις και του ρυθμιζεις την προοπτικη. Το βαθος δεν στο δινη παρα μονο οταν ειναι απο 2D - 3D
Επισης το 99% των αρχειων ειναι αριστερα δεξια ομως το Resident Evil IV - Afterlife 3D ειναι δεξια αριστερα που αν δεν το κανεις εχεις στραβωθη η νομιζης οτι η τηλεοραση τα εφτυσε.
Προσοχη λοιπον

Έκανες εγκατάσταση το πρόγραμμα του allshare στο PC σου;
Αν όχι το βρίσκεις εδώ.
ευχαριστω.
Τελικα το προβλημα ηταν το μοντεμ.
Δεν αφηνε τις συσκευες να επικοινωνησουν μεταξυ τους.

Τωρα σειρα εχει να μαθουμε το allshare,,,,,,αλλη περιπετεια με περιμενει.....εχω βαρεθει ρε φιλαρακια να μαθαίνω στα γεραματα καινουργια κολπα!!!

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν θήκες για τα γυαλιά τα SSG-3050? Υπάρχει θέμα με την ασφαλή φύλαξή τους.

Παρε ενα κοθτι Ferrero Rocher σοκολατακια και αφου τα φας χρησιμοποιησε το κουτι για τα γιαλια σου!

Παρε ενα κοθτι Ferrero Rocher σοκολατακια και αφου τα φας χρησιμοποιησε το κουτι για τα γιαλια σου!

Φτού και ότι άρχισα δίαιτα για να χάσω τα κιλά των Χριστουγέννων!

Παιδια εγω εχω ενα προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη.

Προσπαθω πχ να πιασω το PLANETA HD στον 23.5E η' το KISS TV στον 45Ε και επειδη εχει λαθος data για τον transponder δεν εχει τροπο να τον κανω edit (να τον διορθωσω).

Και το 'add new' που παω δεν κανει τιποτα !

Παιδια εγω εχω ενα προβλημα με τον δορυφορικο δεκτη.

Προσπαθω πχ να πιασω το PLANETA HD στον 23.5E η' το KISS TV στον 45Ε και επειδη εχει λαθος data για τον transponder δεν εχει τροπο να τον κανω edit (να τον διορθωσω).

Και το 'add new' που παω δεν κανει τιποτα !

Πας Menu-Channel-Manual Tuning-Transponder-New και γραψε την καινουργια συχνοτητα κλπ.. και τελος search!!

Παιδια καλησπερα σε ολους,επειδη καιγομαι ( η tv ψιλοπρασινισε και το κοκκινο το δειχνει ροζε-philps 32 pixel plus 2003) παρακολουθω την κουβεντα(ειμαι ερωτευμενος με την samsung ,ποια ειναι η κοντυνοτερη (ιδια χαρακτηριστικα κλπ) στην SAMSUNG 46 D8000,ΑΛΛΑ ΟΧΙ 3D ???

ευχαριστώ εκ των προτερων

προς avholic:

Φίλε μου, εννοώ την ποιότητα του ψηφιακού σήματος σε ποσοστό (π.χ. 98%, 90% κτλ) για να δω κάτι που θέλω σε κάποια συγκεκριμένα κανάλια.

προς avholic:

Φίλε μου, εννοώ την ποιότητα του ψηφιακού σήματος σε ποσοστό (π.χ. 98%, 90% κτλ) για να δω κάτι που θέλω σε κάποια συγκεκριμένα κανάλια.

Εάν έκανες αυτό που σου είπε ο avholic πιο πάνω θα το έβλεπες:

Menu->Channel->manual tuning->επιλέγεις τον δορυφόρο που σε ενδιαφέρει, και πατάς Enter->Στο παράθυρο που σου ανοίγει η πρώτη επιλογή είναι Transponder και στο κάτω μέρος σου δειχνει τη ποιότητα του σήματος με μια μεγάλη μπάρα!

Καλα Χριστουγεννα παιδια...τα οποια με βρηκαν με προβλημα. εχω την 46αρα D8000. πανω της ειναι συνδεδεμενος ενας εξωτερικος σκληρος και ο υπολογιστης. την ωρα που εβλεπα 3D ταινια απο τον εξωτερικο δισκο, ξαφνικα εκλεισε μονη της και αμεσως ξανανοιξε, φτανοντας ομως μεχρι εκει που λεει "smart tv". πλεον, οποτε την ανοιγω κανει συνεχως επανεκκινησεις. εχω αποσυνδεσει τα παντα απο πανω της, αλλα τιποτα. στιγμιαια διακοπη ρευματος δεν ηταν, καθως ηταν κι αλλες συσκευες αναμμενες εκεινη την ωρα, χωρις να παρατηρησω κατι. τι κανουμε τωρα;

επιτελους, μετα απο σχεδον 1 μηνα, υπηρξαν νεοτερα. ας ξεκινησω με το απαραδεκτο service της samsung, το οποιο εχει αναθεσει σε καποια τριτη τυχαρπαστη εταιρεια για λογαριασμο της.
στις 27/12 δηλωσα τη βλαβη, οπου τηλεφωνικως με διαβεβαιωσαν πως θα ερθει τεχνικος σπιτι μου και η τηλεοραση θα φτιαχτει σε 5'. μετα απο μια ολοκληρη εβδομαδα, ηρθε ο τεχνικος, ανοιξε την τηλεοραση μπροστα μου, και αλλαξε την κεντρικη πλακετα και την πλακετα τροφοδοσιας. τζιφος, η τηλεοραση συνεχισε τα δικα της, και μου ειπε πως την επομενη μερα θα ερθουν να την παραλαβουν για να την κοιταξουν στο service. εγω θα 'λεγα πως θα 'ρθουν να την παραλαβουν, ωστε να συνεχισουν τα πειραματα. αντι για την επομενη μερα, ηρθαν την επομενη βδομαδα, οπου την πεταξαν μεσα σ' ενα φορτηγο σαν τενεκε με λαδι. απο τοτε αφαντοι. απο την αρχη της βλαβης ως και σημερα, ειχα παρει απειρα τηλεφωνηματα και στην υποστηριξη πελατων της samsung, αλλα και στην εταιρεια η οποια εχει αναλαβει το service. απο την υποστηριξη της samsung μου ελεγαν πως δεν ξερουν τιποτα, και να επικοινωνησω με το service. αφου τα εχωνα καθημερινα και στους 2, σε σημερινο μου τηλεφωνημα, μου ειπαν πως θα αλλαχτει ολη η οθονη, και θα ειναι σαν καινουρια. τα συμπερασματα δικα σας......για μενα η samsung πεθανε, ηταν το τελευταιο προϊον της το οποιο αγορασα.