Φίλε μου έχεις πάρει μια απο τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη τηλεόραση του 2011 για αυτο σου εύχομαι να την χαρεις με όλα τα καλα που έχει να σου προσφέρει. Σαν κάτοχος και εγω της 55αρας την έχω απο τον Αύγουστο είμαι σούπερ ευχαριστημένος και επειδή φίλε μου έδωσες τόσα λεφτά πραγματικά σου εύχομαι πραγματικά να την χαρεις με όλα τα υπέρ (εικόνα - κίνηση - 3d - smart tv) και όλα τα κατα ( clouding αν είσαι απο τους άτυχος )καλησπερα.
αυριο παραλαμβανω μια 55 D8000.
θελετε να με συμβουλεψετε σε κατι?
Πρεπει να κανω αναβαθμηση λογισμικου?
Επισης ο πωλητης οτι με ειπε οτι κατεβαζεις ταινιες και στριμαρεις,υπαρχει τετοια δυνατοτητα?και καλα την σπας και κατι τετοια.
Οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει.
http://www.fullhd.gr/eidiseis/anakinoseis/10938-2011-awards-.htmlΦίλε μου έχεις πάρει μια απο τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη τηλεόραση του 2011 για αυτο σου εύχομαι να την χαρεις με όλα τα καλα που έχει να σου προσφέρει. Σαν κάτοχος και εγω της 55αρας την έχω απο τον Αύγουστο είμαι σούπερ ευχαριστημένος και επειδή φίλε μου έδωσες τόσα λεφτά πραγματικά σου εύχομαι πραγματικά να την χαρεις με όλα τα υπέρ (εικόνα - κίνηση - 3d - smart tv) και όλα τα κατα ( clouding αν είσαι απο τους άτυχος )
ρε παιδια 3D πως θα δω???
τον σκληρο να τον βγαζω κατευθειαν ή εχει ασφαλη καταργηση?
και πως ρυθμιζω το βαθος στην ταινια 3D γιατι δεν μαφηνει να το πειραξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.