Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δυστυχώς, όλες οι εταιρίες έχουν δώσει τα service τους (στις ίδιες; ) τυχαίες εταιρίες.

το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει aftersale γι' αυτους. σχεδον ενας μηνας περασε, και ολοι ηταν τοσοι χαλαροι απεναντι μου, σα να μη συμβαινει τιποτα. τα τσεπωνουν απ' την αγορα που κανεις και μετα οποτε τους καπνισει θα στη φτιαξουν, και πως θα την φτιαξουν.....θα το διαπιστωσω τις επομενες μερες για το αν εκαναν καλα τη δουλεια τους.

επισης, δε δεχομαι τηλεοραση 4 μηνων, και οχι καποιο τυχαιο μοντελο, αλλα η υποτιθεμενη ναυαρχιδα της samsung, εχοντας παιξει πραγματικα το πολυ 50 ωρες (τη χρησιμοποιω μονο για αγωνες και για καμια ταινια), να βγαζει τετοια ζημια.

καλησπερα.
αυριο παραλαμβανω μια 55 D8000.
θελετε να με συμβουλεψετε σε κατι?
Πρεπει να κανω αναβαθμηση λογισμικου?
Επισης ο πωλητης οτι με ειπε οτι κατεβαζεις ταινιες και στριμαρεις,υπαρχει τετοια δυνατοτητα?και καλα την σπας και κατι τετοια.
Οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα.
αυριο παραλαμβανω μια 55 D8000.
θελετε να με συμβουλεψετε σε κατι?
Πρεπει να κανω αναβαθμηση λογισμικου?
Επισης ο πωλητης οτι με ειπε οτι κατεβαζεις ταινιες και στριμαρεις,υπαρχει τετοια δυνατοτητα?και καλα την σπας και κατι τετοια.
Οποιος γνωριζει ας με ενημερωσει.
Φίλε μου έχεις πάρει μια απο τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη τηλεόραση του 2011 για αυτο σου εύχομαι να την χαρεις με όλα τα καλα που έχει να σου προσφέρει. Σαν κάτοχος και εγω της 55αρας την έχω απο τον Αύγουστο είμαι σούπερ ευχαριστημένος και επειδή φίλε μου έδωσες τόσα λεφτά πραγματικά σου εύχομαι πραγματικά να την χαρεις με όλα τα υπέρ (εικόνα - κίνηση - 3d - smart tv) και όλα τα κατα ( clouding αν είσαι απο τους άτυχος )

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου έχεις πάρει μια απο τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη τηλεόραση του 2011 για αυτο σου εύχομαι να την χαρεις με όλα τα καλα που έχει να σου προσφέρει. Σαν κάτοχος και εγω της 55αρας την έχω απο τον Αύγουστο είμαι σούπερ ευχαριστημένος και επειδή φίλε μου έδωσες τόσα λεφτά πραγματικά σου εύχομαι πραγματικά να την χαρεις με όλα τα υπέρ (εικόνα - κίνηση - 3d - smart tv) και όλα τα κατα ( clouding αν είσαι απο τους άτυχος )
http://www.fullhd.gr/eidiseis/anakinoseis/10938-2011-awards-.html

clouding τι ειναι?
επισης 3D ταινιες θα τις παιζω απο στικακι η αναγκαστικα απο pc?

ρε παιδια 3D πως θα δω???

α. Με την χρήση του samsung smarthub μέσω internet. Η samsung προσφέρει απο τον ιστότοπό της ή συνεργαζόμενους (π.χ youtube) αρκετό υλικό καθώς και ολόκληρες ταινίες 3d. (εννοείται χωρίς υπότιτλους)
β. Μέσω ενός bluray player που υποστηρίζει 3δ και 3δ bd που θα αγοράσεις ή θα νοικιάσεις.
γ. Μέ streaming που μπορείς να κάνεις απο τον υπολογιστή σου ή απο κάποιο δίσκο (hd) στο τοπικό σου δίκτυο, μέσω της λειτουργίας allshare, ή μέσω της εισόδου hdmi (εννοείται ότι διαθέτεις υλικό 3δ).
δ. Απο εξωτερικό σκληρό δίσκο που θα συνδέσεις στην σαμυ μέσω usb, και στον οποίο έχεις γράψει 3δ βιντεο.
ε. Απο το PS3 με 3δ BD.
στ. Απο εκπεμπόμενα ψηφιακά κανάλια. Με τον ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη μπορείς να κάνεις λήψη σε ελεύθερα κανάλια ή δοκιμαστικές εκπομπές ή διαφημιστικές (π.χ. Astra 3d, sky 3d στις 19.2). Πολλά ξένα μεγάλα δορυφορικά μπουκέτα διαθέτουν 3D κανάλια (εννοείται ότι απαιτείται ο δέκτης τους και συνδρομή).

Last edited:
σε ευχαρηστω πολυ για την απαντηση,το all share δεν μπορει να μου βρει το time capsule.
σκληρο δισκο σε τι φορματ πρεπει να ειναι?γιατι μερικα δεν τα αναγνωριζει και μερικα δεν δεχονται αρχει m.k.v
σπο apple tv που επαιξα 3D οι υποτιτλοι ειναι μισοι απο την μια οονη και μιση απο την αλλη.
οποιος μπορει ας με βοηθησει.
Ευχαρηστω.

ο media player της τηλεορασης εκπληκτικος και χωρις κοληματα.
3D επαιξα απο στικακι με format σκληρου windows file system.
σε HD movies μονο μερικες φορες μου πεζει 5.1 και μερικες οχι στα πλαινα ηχεια.
τα γυαλια κλεινουν απο μονα τους για εξοικονομηση μπαταριας?

Απο το τηλεκοντρολ την NOVA

Πατας Μενου - Ρυθμισεις - τεχνικες ρυθμισεις - ρυθμισεις τηλεορασης - ρυθμισεις οθονης - HDMI - 1080i

και θα εισαι ενταξει
Δεν παιζει ρολο σε ποιο HDMI το εχεις βαλει φτανει το καλωδιο να ειναι καλο

Καλησπερα σε ολους,ειμαι και εγω κατοχος της ue8000 55" θα ηθελα λιγο τα φωτα σας αν αυτο ειναι ευκολο.Συνδεσα 1 σκληρο εξωτερικο δισκο(με mkv) στο usb της τηλεορασης και ολα επαιξαν στην εντελεια,εχω και 1 western live hub (καρφωμενο στο δικτυο) που ενω το βλεπει η τηλεοραση μεσω του allshare και μπαινω στους φακελους του με τα mkv οταν παταω να παιξουν μου γραφει (η tv) οτι δεν υποστηριζεται το φορμα του αρχειου(?????) Να σας πω την αληθεια πριν σας ρωτησω διαβασα αρκετες σελιδες αλλα καποια στιγμη εχασα την μπαλα,οποτε καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη........

τον σκληρο να τον βγαζω κατευθειαν ή εχει ασφαλη καταργηση?
και πως ρυθμιζω το βαθος στην ταινια 3D γιατι δεν μαφηνει να το πειραξω.

τον σκληρο να τον βγαζω κατευθειαν ή εχει ασφαλη καταργηση?
και πως ρυθμιζω το βαθος στην ταινια 3D γιατι δεν μαφηνει να το πειραξω.

Το βαθος σε αφηνει να το ρυθμισεις μονο οταν κανεις απο 2D-3D

τον σκληρο τον βγαζουμε οπως και οποτε θελουμε?
η μηπως υπαρχει τροπος ασφαλης καταργηση?

Ελεος με αυτο το σερβις ρε παιδια της σαμσουνγκ,την εδωσα τριτη,και απομα δεν αξιωθηκαν να με παρουν ενα τηλεφωνο,αυριο αμα δεν εχουν νεα θα γινει χαμος.