Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν είναι DVB-T2 συμβατή. Αλλά γιατί το χρειάζεσαι; Δεν προβλέπεται αλλαγή σε DVB-T2 όσο θα ζήσει η 8000...

Επειδη την πατησα με το mpeg2 δεν θα ηθελα παλι να ειμαι πισω...

Στο κατω κατω μολις πηρα (4 μηνες) το κορυφαιο μοντελο της SAMSUNG (με το αναλογο 1500ρι ευρω) και ενω ηδη σε αλλες χωρες παιζουν με -Τ2.

Kαι στο κατω κατω την ξεζουμιζω (πχ sat με μοτερ) -S2, HD , 3D τα παντα ολα , γιατι να της λειπει το -Τ2 ?

Last edited:
ξερουμε μεχρι τι χωρητικοτητας εξωτερικο δισκο υποστηριζει;
θελω να αγορασω εναν εξωτερικο δισκο 2tb, οπου θα εχω ταινιες και θα ειναι συνδεδεμενος απευθειας σε usb θυρα της τηλεορασης, ωστε να γινεται αναπαραγωγη μεσω του ενσωματωμενου player. θα εχω καποιο προβλημα;

Last edited:
εγω χρησιμοποιω western ditital 2tb και δεν εχω κανενα προβλημα τον διαβαζει κανονικοτατα.

καλησπερα παιδια.
ειμαι κατοχος μιας samsung 55'' D8000
υπαρχει δυνατοτητα hacking της TV??
περασα το plex και δεν μου εμφανιζει υποτιτλους,αν καποιος γνωριζει ας μου πει...
επισης υπαρχει δυνατοτητα με καποια εφαρμογη να μας βρισκει τα cover απο τις ταινιες που εχουμε στον σκληρο??

Γειας σας και απο μενα. Πριν τρεις μερες πηραν την 40d8000 και ψαχνομαι με ρυθμισεις, δυνατοτητες κτλ. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος οποτε αρχισα να διαβαζω το thread απο τη αρχη, αλλα καπου στις 30 σελιδες ειπα απλα να ρωτησω αυτα που θελω!
Οι ρυθμισεις που υπαχρχουν για τις 55'' θα αποδωσουν και στην δικη μου 40'';;
Η εικονα ειναι θολη στα αναλογικα καναλια, σαν να εχει bluring ενα πραγμα, μπορω να το φτιαξω καπως απο τις ρυθμισεις;;
Το pvr δεν γινεται να λειτουργησει για τα αναλογικα καναλια;
Υπαρχουν συγκεκρυμενες ρυθμισεις εικονας για να παιζω ps3 η με αυτες που εχω βρει για movies ειναι κομπλε;
Πως μπορω να περασω το plex;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα.

καλησπερα μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν πιανω πλεον την ερτ HD και τα αλλα καναλια?ενω στην αρχη δεν ειχα προβλημα καμια βοηθεια?

Τι εννοείς λέγοντας και τα άλλα κανάλια; Δεν πιάνεις κανένα ψηφιακό; Ελεγξες την κεραία σου; Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια γεια σας Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια, οταν μπαινω στο youtube κολαει μετα σβηνει η τηλεοραση και για να ξανασυνδεθει χρειαζεται παλι ολη η διαδικασια με κωδικουσ κ.λ.π εχει συμβει και σε αλλον αυτο τι μπορει να συμβενει?

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε κανεναν ρε παιδια δεν εχει τυχει αυτο το προβλημα?

Γειας σας και απο μενα. Πριν τρεις μερες πηραν την 40d8000 και ψαχνομαι με ρυθμισεις, δυνατοτητες κτλ. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος οποτε αρχισα να διαβαζω το thread απο τη αρχη, αλλα καπου στις 30 σελιδες ειπα απλα να ρωτησω αυτα που θελω!
Οι ρυθμισεις που υπαχρχουν για τις 55'' θα αποδωσουν και στην δικη μου 40'';;
Η εικονα ειναι θολη στα αναλογικα καναλια, σαν να εχει bluring ενα πραγμα, μπορω να το φτιαξω καπως απο τις ρυθμισεις;;
Το pvr δεν γινεται να λειτουργησει για τα αναλογικα καναλια;.

Πήρες την D8000 για να βλέπεις αναλογικά κανάλια?

Είναι σαν να αγόρασες BMW 328 και να την τρέχεις σε χωματόδρομο.

Τι εννοείς λέγοντας και τα άλλα κανάλια; Δεν πιάνεις κανένα ψηφιακό; Ελεγξες την κεραία σου; Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;
επαρχια φιλε μου στη Δραμα δεν εννοω τα ψηφιακα της digea!εννοω αυτα που γραφει πανω στο ταμπελακι κεραια DTV τα οποια ηταν 9 καναλια ET1 NET ET 3 ERT HD ERA 2 ERA 3 ERA SPORT ERA NET KOSMOS αυτα μου εβγαζε απο την στιγμη που την πηρα πριν ενα χρονο!!!τωρα δεν μου τα δειχνει αλλο η κεραια μου δεν εχει κουνηθει καθολου.μηπως ξερει καποιος τι παιζει?

Απο το μενου.Θα ξαναρυθμισεις την τηλεοραση απο την αρχη.Θα κανει νεο συντονισμο.Μενου -ρυθμισεις -plug & play νομιζω .Tωρα μπροστα μου εχω την 956 και στο λεω.Την d8000 την εδωσα εδω και καιρο

Απο το μενου.Θα ξαναρυθμισεις την τηλεοραση απο την αρχη.Θα κανει νεο συντονισμο.Μενου -ρυθμισεις -plug & play νομιζω .Tωρα μπροστα μου εχω την 956 και στο λεω.Την d8000 την εδωσα εδω και καιρο
σευχαριστω φιλε μου αλλα μηπως υπαρχει αλλος τροπος να τα ψαξω?γιατι ειναι πολυ μανικι να ξαναπερασω καναλια κ ρυθμισεις εικονας!!!

Προσωπικα θα το εκανα για να δω αν τα βρισκει.Θα επιλεξεις ψαξιμο αναλογικο και ψηφιακο για να δεις τι γινεται.