εγω χρησιμοποιω western ditital 2tb και δεν εχω κανενα προβλημα τον διαβαζει κανονικοτατα.
Μεχρι 2TB ειναι το οριο. Εννοειται Fat32 η NTFS δεν εχει προβλημα.
Γειας σας και απο μενα. Πριν τρεις μερες πηραν την 40d8000 και ψαχνομαι με ρυθμισεις, δυνατοτητες κτλ. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος οποτε αρχισα να διαβαζω το thread απο τη αρχη, αλλα καπου στις 30 σελιδες ειπα απλα να ρωτησω αυτα που θελω!
Οι ρυθμισεις που υπαχρχουν για τις 55'' θα αποδωσουν και στην δικη μου 40'';;
Η εικονα ειναι θολη στα αναλογικα καναλια, σαν να εχει bluring ενα πραγμα, μπορω να το φτιαξω καπως απο τις ρυθμισεις;;
Το pvr δεν γινεται να λειτουργησει για τα αναλογικα καναλια;.
επαρχια φιλε μου στη Δραμα δεν εννοω τα ψηφιακα της digea!εννοω αυτα που γραφει πανω στο ταμπελακι κεραια DTV τα οποια ηταν 9 καναλια ET1 NET ET 3 ERT HD ERA 2 ERA 3 ERA SPORT ERA NET KOSMOS αυτα μου εβγαζε απο την στιγμη που την πηρα πριν ενα χρονο!!!τωρα δεν μου τα δειχνει αλλο η κεραια μου δεν εχει κουνηθει καθολου.μηπως ξερει καποιος τι παιζει?Τι εννοείς λέγοντας και τα άλλα κανάλια; Δεν πιάνεις κανένα ψηφιακό; Ελεγξες την κεραία σου; Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;
πως γινεται αυτο?kανε ενα plug play και βαλτα απο την αρχη
σευχαριστω φιλε μου αλλα μηπως υπαρχει αλλος τροπος να τα ψαξω?γιατι ειναι πολυ μανικι να ξαναπερασω καναλια κ ρυθμισεις εικονας!!!Απο το μενου.Θα ξαναρυθμισεις την τηλεοραση απο την αρχη.Θα κανει νεο συντονισμο.Μενου -ρυθμισεις -plug & play νομιζω .Tωρα μπροστα μου εχω την 956 και στο λεω.Την d8000 την εδωσα εδω και καιρο
εννοεις οχι απο plug play???Προσωπικα θα το εκανα για να δω αν τα βρισκει.Θα επιλεξεις ψαξιμο αναλογικο και ψηφιακο για να δεις τι γινεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.