Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα στην παρέα! Έχω την 55'' D8000 και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα! Όταν έχω συνδεδεμένη εξωτερική συσκευή όπως PS3,DVD,PC στην τηλεόραση τότε χάνεται το σήμα της κεραίας! Μόλις απενεργοποιήσω την συσκευή τότε αυτόματα επανέρχεται το σήμα της κεραίας! Δηλαδή, εάν παίζω στο PS3 κάποιο παιχνίδι και γυρίσω το source σε TV τότε μου λέει δεν υπάρχει σήμα! Με το που κλείνω το PS3 τότε επανέρχεται αμέσως το σήμα της τηλεόρασης! Από όσο ξέρω αυτό το πρόβλημα το έχουν κι αλλα μοντέλα της Samsung αλλα δεν το έχω διασταυρώσει 100%! Ξέρει κάποιος κάτι;;;;

Να είναι σωστά τα βύσματα στις άκρες, να κάνουν καλή επαφή με το καλώδιο, και το καλώδιο να είναι σε καλή κατάσταση.

Ναι ναι! Όλα αυτά είναι ελεγμένα! Όλα είναι καλά! Έχω δοκιμάσει άλλη Τηλεόραση για να ελέγξω την κεραία και τα καλώδια και παίζει μία χαρά!

Η σελιδα τις samsung για update δεν ειναι διαθεσημη εδω και 5 μερες,λετε να ειδαν τα λαθη τους,και να διορθωνουν τιποτα??Μακαρι

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η σελιδα τις samsung για update δεν ειναι διαθεσημη εδω και 5 μερες,λετε να ειδαν τα λαθη τους,και να διορθωνουν τιποτα??Μακαρι
Η μας εγραψαν κ α ν ο ν ι κ α

Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς τι διόρθωσαν στο 1021.0 firmware που μου κατέβασε σήμερα?
Επίσης ξέρει κανείς εκτός των 2 μοντέλων που προτείνει η Samsung για webcam τι άλλες μπορώ να χρησιμοποιήσω?
Ευχαριστώ

καλησπερα,ξερει κανεις τι καρτα περνει απο πισω η tv ,απο οτι καταλαβα ειναι καποιος αποκωδικοποιητης για να πιανει NOVA??

Μια ερώτηση έχω,ξέρει κανείς εαν η tv κάνει pass through Dolby digital στην optical εξοδο της εαν είναι συνδεμενη με nova/ps3 με hdmi;Το χει κάνει κάποιος;Δηλαδή να έχεις το ps3 συνδεμενο με hdmi και την ίδια στιγμή την τηλεόραση με optical out σε home cinema,το dolby digital περνάει;

Νέο update σήμερα 1024.1 !!! Είχαν πολύ καιρό να βγάλουν αναβάθμιση γι αυτό το μοντέλο.

Νέο update σήμερα 1024.1 !!! Είχαν πολύ καιρό να βγάλουν αναβάθμιση γι αυτό το μοντέλο.

δεν θα το λεγα 5 ιουνη ηταν η τελευταια 1023.1 σχετικα παρα πολυ γρηγορα ,αλλαγες παρατηρησε κανεις?

Εκανε κανεις την αναβαθμιση του νεου f/w 1024.1 που βγηκε χθες Παρασκευη;

εκανα τη νεα αναβαθμιση ..αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι καινουργιο προσθεσε (αν εχει τιποτα καινουργιο)...καποιος μπορει να βοηθησει??????

Για εγγραφή pvr τι χρειαζομαι; Σε στικακι δε γινεται; Μορφοποιηση; ntfs? Fat?