Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια το εκανα, τους ενσωματωσε αλλα μολις βαζω την ταινια πριν πατησω το κουμπι 3d παιζουν και η ταινια και οι υποτιτλοι δεξια αριστερα, παταω λοιπον το κουμπι και η ταινια γινεται μια εικονα αλλα οι υποτιτλοι παιζουν παλι δεξια-αριστερα!
Τι δεν εκανα σωστα?

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα την UE46EH6030 πριν δύο μέρες διαβάζοντας πολλά θετικά σχόλια στο forum. Δηλώνω άσχετος και ζητώ τα φώτα σας. Όταν βάζω να δω dvd και μόνο τότε ακούγεται ένας έντονο ήχος σαν σφύριγμα από την τηλεόραση. Δοκίμασα δύο διαφορετικά dvd player και δύο διαφορετικά καλώδια scart αλλά τίποτα. Είδα μόνο μικρή βελτίωση όταν στα εφέ ήχου-ισοσταθμιστής της tv βάζω στο μείον(-) τις μπάρες 1khz, 3khz και 10khz. Πιστεύετε πως υπάρχει κάποια βλάβη ή κάνω κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις και την συνδεσμιλογία ; Ευχαριστώ

Κάνεις διπλό κλικ στο .exe και δημιουργείται ένας αποσυμπιεσμένος φάκελος
Τον φάκελο αυτόν βάζεις στο στικάκι,το βάζεις στην tv και μετά ψάχνεις την επιλογή που λέει αναβάθμιση μέσω usb
Όταν τελειώσει η αναβάθμιση,η TV θα κλείσει και θα ανοίξει μόνη της...

Και φυσικα χανεται η σειρα των καναλιων... Αυτος ειναι ο λογος που δεν κανω την αναβαθμιση. Υπαρχει τροπος να σωσουμε τα καναλια; Κατι ειχα βρει στο μενου, το ειχα δοκιμασει αλλα δεν εσωζε το αρχειο...

νομίζω υπάρχει μία επιλογή για μεταφορά των καναλιών ... όχι ότι το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά κάτι πήρε το μάτι μου

Εχεις δικιο. Κατι εχει, αλλα δεν ξερω για ποιο λογo δεν εσωζε το αρχειο σε εξωτερικο NTFS δίσκο (από τον οποιο βλεπω ταινιες).

Απάντηση: Re: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και φυσικα χανεται η σειρα των καναλιων... Αυτος ειναι ο λογος που δεν κανω την αναβαθμιση. Υπαρχει τροπος να σωσουμε τα καναλια; Κατι ειχα βρει στο μενου, το ειχα δοκιμασει αλλα δεν εσωζε το αρχειο...

Δεν ξέρω για την 6030, ας μας ενημερώσουν και οι άλλοι κάτοχοι, πάντως στην Samsung 51PSE6500 δεν χάνεται η σειρά των καναλιών μετά από ανάβαθμιση (είτε μέσω Internet, είτε από USB).

Τα κανάλια δεν χάνονται,δεν ξέρω από που βγήκε αυτή η φήμη...
Έχω κάνει 3 αναβαθμίσεις από Σεπτέμβριο χωρίς καμιά απώλεια !!!

μόλις έκανα update στο fw, η λίστα των καναλιών παρέμεινε η ήδια και τα κανάλια επίσης

Re: Απάντηση: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειδατε καμια αλλαγη σε Menu-εικονα η κατι αλλο ??

Παιδια το εκανα, τους ενσωματωσε αλλα μολις βαζω την ταινια πριν πατησω το κουμπι 3d παιζουν και η ταινια και οι υποτιτλοι δεξια αριστερα, παταω λοιπον το κουμπι και η ταινια γινεται μια εικονα αλλα οι υποτιτλοι παιζουν παλι δεξια-αριστερα!
Τι δεν εκανα σωστα?
Music_lover εχεις καποια λυση φιλε μου ή καποιος αλλος? Ξενερωνω να βλεπω 2d υποτιτλους ρε παιδια σε 3d ταινια...

Τα κανάλια δεν χάνονται,δεν ξέρω από που βγήκε αυτή η φήμη...
Έχω κάνει 3 αναβαθμίσεις από Σεπτέμβριο χωρίς καμιά απώλεια !!!

Ζητώ συγγνώμη, εγω γενικευσα την προσφατη εμπειρία μου από μια Samsung LE32 όπου μετά την αναβαθμιση χαθηκαν τα καναλια...

Κάνεις διπλό κλικ στο .exe και δημιουργείται ένας αποσυμπιεσμένος φάκελος
Τον φάκελο αυτόν βάζεις στο στικάκι,το βάζεις στην tv και μετά ψάχνεις την επιλογή που λέει αναβάθμιση μέσω usb
Όταν τελειώσει η αναβάθμιση,η TV θα κλείσει και θα ανοίξει μόνη της...

μηπως σου ειναι ευκολο να γραψεις τη διαδρομη
εψαξα και δεν βρηκα την επιλογη:ernaehrung004:

Θα ήθελα να κάνω μετρήσεις σχετικά με την ένταση σήματος σε αναλογική λήψη δοκιμάζοντας σε διαφορετικό προσανατολισμό την κεραία.
Μήπως υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να γίνεται από το χειριστήριο επιλογή καναλιού με βάση τη συχνότητά του και όχι τον αποθηκευμένο στη μνήμη αριθμό καναλιού;
Να πατώ δηλαδή 58 και να με βγάζει στο καναλι που αντιστοιχεί στη συχνότητα 58 UHF...