ευχαριστώ elgriego
Θα περιμένω
http://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html αρχική 1250 300 ευρώ πτώση σε 2 μήνες !!!! ( 25% κάτω )
http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html?from=catspan αρχική 1150 200 ευρώ πτώση σε 2 μήνες !!!! ( 20% κάτω )
Εγω μιλαω για τιμες του στυλ 658 που πηρα εγω την δικη μου. Δλδ κατω απο 700 ευρω δεν θα πεσει αμεσα(αν πεσει τοσο) και δεν ειναι θεμα των μαγαζιων αλλα θεμα εμπορικης πολιτικης της Samsung. Δες την 46EH6030 που αρχισε στα 899 30-05-12 και επεσε κατω απο 700 ευρω τον Οκτωβριο 2012 και βεβαια σε οnline μαγαζια και οχι στα μεγαλα.
Γενικα οι τιμες στην αρχη ειναι πολυ χτυπημενες για κανα μηνα και πεφτουν σταδιακα. Αν πεσει μεσα σε 2 μηνες 25% δεν σημαινει οτι καθε 2 μηνες θα πεφτει 25%. Εσυ αποφασιζεις βεβαια απλα αν περιμενεις μεσα στο καλοκαιρι τιμη κατω απο 700 θα απογοητευτεις.
Καλησπερα, να ρωτησω εψαξα αλλα δε βρηκα αν η θυρα ethernet ειναι 1gbit.
γνωριζει κανεις?
Πληροφοριακα elgriego ,σχεδον σε ολες τις τηλεορασεις το ιδιο συμβαινει. Οταν τις τροφοδοτησεις με ετοιμο hd σημα απο εξωτερικη πηγη ,ολα ειναι πολυ καλυτερα. Δοκιμασμενο σε Panasonic U10 plasma ,Philips T221LCD,Sharp LCD και αλλες.
Εγω την πηρα (46') 620Ε τον Ιανουαριο απο electronet!
καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ειναι το πρώτο μου post στο φορουμ σας, οπότε καλώς σας βρήκα!! Θέλω την άποψη σας σχετικά με τον προβληματισμό μου. Θέλω να αγοράσω μία 32" για το δωμάτιο με απόσταση θέασης, τα 2.5 μέτρα περίπου. Ο λόγος που τη θέλω, είναι κυρίως για τη θέαση tv, ταινίες(dvd, blu ray) για ταινίες μέσω media player(usb) καθώς και αρκετό gaming. Από ποδοσφαιρικούς αγώνες ούτε καν. Το θέμα μου είναι, αξίζει να αγοράσω την 32" 6030, η να δώσω 100+ και να πάρω την 6100; Να αναφέρω οτι δεν με νιάζουν αρκετά τα "smart μπλιμπλικια", καθώς και ότι δεν θέλω να μπλέξω με αναβαθμίσεις firmware κλπ. Ελπίζω σε απάντηση σας. Ευχαριστώ![]()
η f6100 δεν έχει κι αυτή smartΟπως το περιγραφεις η 6030 ειναι για εσενα. Η 6100 ειναι ιδια τηλεοραση με smart tv και πιο λεπτη.
η f6100 δεν έχει κι αυτή smart
Όντως.Νομιζω οτι αναφερεται στην ES6100 την περσινη που ειχε Smart. Η F6100 αποσο γνωριζω δεν εχει.
Ημουν σχεδον ετοιμος να παρω την 6030 στις 46'' και μου κοπηκε αποτομα γιατι απο οτι διαβαζω δεν ειναι ιδανικη για gaming (PC και PS3 μεσω HDMI) καθως εχει μεγαλο lag. Ειδα και τα σχετικα videos και φαινεται μαυρο χαλι σε αυτον τον τομεα, δεν μπορεις να παιξεις στην ουσια π.χ. fighting & FPS.
Απογοητευτηκα γιατι ηθελα να την αγορασω αλλα αυτο με κρατησε πισω. Η δευτερη επιλογη μου ειναι η "αντιπαλος" Toshiba TL938G αλλα θελω να ρωτησω πως ειναι στον τομεα του lag? Μια απο τα ιδια; Επειδη δεν γνωριζω. Και γενικα οι 100Hz καλυτερα να αποφευγονται για gaming? Kαλυτερα λιγοτερα Hz?
Πειτε μου γιατι καιγομαι καθως εχω μεινει χωρις TV.
Ημουν σχεδον ετοιμος να παρω την 6030 στις 46'' και μου κοπηκε αποτομα γιατι απο οτι διαβαζω δεν ειναι ιδανικη για gaming (PC και PS3 μεσω HDMI) καθως εχει μεγαλο lag. Ειδα και τα σχετικα videos και φαινεται μαυρο χαλι σε αυτον τον τομεα, δεν μπορεις να παιξεις στην ουσια π.χ. fighting & FPS.
Απογοητευτηκα γιατι ηθελα να την αγορασω αλλα αυτο με κρατησε πισω. Η δευτερη επιλογη μου ειναι η "αντιπαλος" Toshiba TL938G αλλα θελω να ρωτησω πως ειναι στον τομεα του lag? Μια απο τα ιδια; Επειδη δεν γνωριζω. Και γενικα οι 100Hz καλυτερα να αποφευγονται για gaming? Kαλυτερα λιγοτερα Hz?
Πειτε μου γιατι καιγομαι καθως εχω μεινει χωρις TV.
Πληροφοριακα elgriego ,σχεδον σε ολες τις τηλεορασεις το ιδιο συμβαινει. Οταν τις τροφοδοτησεις με ετοιμο hd σημα απο εξωτερικη πηγη ,ολα ειναι πολυ καλυτερα. Δοκιμασμενο σε Panasonic U10 plasma ,Philips T221LCD,Sharp LCD και αλλες.
Ναι για αυτο το ειπα, αν διαβασεις λιγο πιο πισω εχει αναφερθει αρκετες φορες και συμβαινει γιατι απλα ο εσωτερικος scaler της τηλεορασης ειναι λιγο κατωτερος απο τους scalers που εχουν οι περισσοτεροι αποκωδικοποιητες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.