Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστώ elgriego

Θα περιμένω

http://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html αρχική 1250 300 ευρώ πτώση σε 2 μήνες !!!! ( 25% κάτω )
http://www.skroutz.gr/s/3005505/Samsung-UE46F6400.html?from=catspan αρχική 1150 200 ευρώ πτώση σε 2 μήνες !!!! ( 20% κάτω )

Εγω μιλαω για τιμες του στυλ 658 που πηρα εγω την δικη μου. Δλδ κατω απο 700 ευρω δεν θα πεσει αμεσα(αν πεσει τοσο) και δεν ειναι θεμα των μαγαζιων αλλα θεμα εμπορικης πολιτικης της Samsung. Δες την 46EH6030 που αρχισε στα 899 30-05-12 και επεσε κατω απο 700 ευρω τον Οκτωβριο 2012 και βεβαια σε οnline μαγαζια και οχι στα μεγαλα.

Γενικα οι τιμες στην αρχη ειναι πολυ χτυπημενες για κανα μηνα και πεφτουν σταδιακα. Αν πεσει μεσα σε 2 μηνες 25% δεν σημαινει οτι καθε 2 μηνες θα πεφτει 25%. Εσυ αποφασιζεις βεβαια απλα αν περιμενεις μεσα στο καλοκαιρι τιμη κατω απο 700 θα απογοητευτεις.

Απάντηση: Re: Samsung UE EH6030 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πληροφοριακα elgriego ,σχεδον σε ολες τις τηλεορασεις το ιδιο συμβαινει. Οταν τις τροφοδοτησεις με ετοιμο hd σημα απο εξωτερικη πηγη ,ολα ειναι πολυ καλυτερα. Δοκιμασμενο σε Panasonic U10 plasma ,Philips T221LCD,Sharp LCD και αλλες.

Last edited:
Εγω μιλαω για τιμες του στυλ 658 που πηρα εγω την δικη μου. Δλδ κατω απο 700 ευρω δεν θα πεσει αμεσα(αν πεσει τοσο) και δεν ειναι θεμα των μαγαζιων αλλα θεμα εμπορικης πολιτικης της Samsung. Δες την 46EH6030 που αρχισε στα 899 30-05-12 και επεσε κατω απο 700 ευρω τον Οκτωβριο 2012 και βεβαια σε οnline μαγαζια και οχι στα μεγαλα.

Γενικα οι τιμες στην αρχη ειναι πολυ χτυπημενες για κανα μηνα και πεφτουν σταδιακα. Αν πεσει μεσα σε 2 μηνες 25% δεν σημαινει οτι καθε 2 μηνες θα πεφτει 25%. Εσυ αποφασιζεις βεβαια απλα αν περιμενεις μεσα στο καλοκαιρι τιμη κατω απο 700 θα απογοητευτεις.

Εγω την πηρα (46') 620Ε τον Ιανουαριο απο electronet!

Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι και εγώ κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης. Την παρήγγειλα χθες από γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας στα 425 ευρώ και σήμερα μου ήρθε.
Από τις λίγες ώρες που την έχω και με την βοήθεια του thread που το "ξεκοκάλησα" το Σ/Κ την ρύθμισα και μπορώ να πω ότι είναι είμαι κατενθουσιασμένος.
Η απεικόνηση 3D μου άρεσε αλλά δεν με ενθουσίασε, σε σχέση με μια LG που είδα στο Σάββατο σε μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Δειγματολειπτικά δεν διαμαρτυρήθηκε σε HD υλικό και ο ήχος των ενσωματωμένων ηχείων της είναι αρκετά καλός (δεν έχω HC).

Θεωρώ ότι είναι μία value of money αγορά.

Τώρα στα γενικά χαρακτηριστικά είναι:
Made in Slovakia
Type: 40A1AF6D
Model: UE40EH6030
Tuner: SI_ATC_2176
Local Set: EU
και φοράει firmware 1013 (από το σχετικό menu μου λεέι ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση. Γνωρίζω ότι έχει βγει η 1014. Να προχωρήσω σε αναβάθμιση;)

καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ειναι το πρώτο μου post στο φορουμ σας, οπότε καλώς σας βρήκα!! Θέλω την άποψη σας σχετικά με τον προβληματισμό μου. Θέλω να αγοράσω μία 32" για το δωμάτιο με απόσταση θέασης, τα 2.5 μέτρα περίπου. Ο λόγος που τη θέλω, είναι κυρίως για τη θέαση tv, ταινίες(dvd, blu ray) για ταινίες μέσω media player(usb) καθώς και αρκετό gaming. Από ποδοσφαιρικούς αγώνες ούτε καν. Το θέμα μου είναι, αξίζει να αγοράσω την 32" 6030, η να δώσω 100+ και να πάρω την 6100; Να αναφέρω οτι δεν με νιάζουν αρκετά τα "smart μπλιμπλικια", καθώς και ότι δεν θέλω να μπλέξω με αναβαθμίσεις firmware κλπ. Ελπίζω σε απάντηση σας. Ευχαριστώ :)

Απ' την στιγμή που δεν σ' ενδιαφέρει το smart, χτύπα την.
Σε καλύπτει σ' όλα αυτά που ζητάς.

Πληροφοριακα elgriego ,σχεδον σε ολες τις τηλεορασεις το ιδιο συμβαινει. Οταν τις τροφοδοτησεις με ετοιμο hd σημα απο εξωτερικη πηγη ,ολα ειναι πολυ καλυτερα. Δοκιμασμενο σε Panasonic U10 plasma ,Philips T221LCD,Sharp LCD και αλλες.

Ναι για αυτο το ειπα, αν διαβασεις λιγο πιο πισω εχει αναφερθει αρκετες φορες και συμβαινει γιατι απλα ο εσωτερικος scaler της τηλεορασης ειναι λιγο κατωτερος απο τους scalers που εχουν οι περισσοτεροι αποκωδικοποιητες.

Εγω την πηρα (46') 620Ε τον Ιανουαριο απο electronet!

Ναι, μαλλον δεν εξηγησα σωστα. Μιλαω για τον Μαιο του 2012 που πρωτοβγηκε στα 899 και πεσε κατω απο 700 τον Οκτωβριο του 2012. Τον Ιανουαριο 2013 δεν μου προκαλει εκπληξη που την πηρες τοσο αφου ηταν ηδη μοντελο προς αντικατασταση(απο την F6400 που ειναι το πιο κοντινο μοντελο για το 2013). Εγω ελεγα στο αλλο το παιδi να μην περιμενει για την F6400 46αρα να την βρει στα 700 μεσα στο καλοκαιρι αλλα απο τελος του 2013.

καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ειναι το πρώτο μου post στο φορουμ σας, οπότε καλώς σας βρήκα!! Θέλω την άποψη σας σχετικά με τον προβληματισμό μου. Θέλω να αγοράσω μία 32" για το δωμάτιο με απόσταση θέασης, τα 2.5 μέτρα περίπου. Ο λόγος που τη θέλω, είναι κυρίως για τη θέαση tv, ταινίες(dvd, blu ray) για ταινίες μέσω media player(usb) καθώς και αρκετό gaming. Από ποδοσφαιρικούς αγώνες ούτε καν. Το θέμα μου είναι, αξίζει να αγοράσω την 32" 6030, η να δώσω 100+ και να πάρω την 6100; Να αναφέρω οτι δεν με νιάζουν αρκετά τα "smart μπλιμπλικια", καθώς και ότι δεν θέλω να μπλέξω με αναβαθμίσεις firmware κλπ. Ελπίζω σε απάντηση σας. Ευχαριστώ :)

Οπως το περιγραφεις η 6030 ειναι για εσενα. Η 6100 ειναι ιδια τηλεοραση με smart tv και πιο λεπτη.

Last edited by a moderator:
Παιδιά σήμερα την αγόρασα. Καλές εντυπώσεις έχω.

Κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις για αθλητικά κυρίως?

Ημουν σχεδον ετοιμος να παρω την 6030 στις 46'' και μου κοπηκε αποτομα γιατι απο οτι διαβαζω δεν ειναι ιδανικη για gaming (PC και PS3 μεσω HDMI) καθως εχει μεγαλο lag. Ειδα και τα σχετικα videos και φαινεται μαυρο χαλι σε αυτον τον τομεα, δεν μπορεις να παιξεις στην ουσια π.χ. fighting & FPS.

Απογοητευτηκα γιατι ηθελα να την αγορασω αλλα αυτο με κρατησε πισω. Η δευτερη επιλογη μου ειναι η "αντιπαλος" Toshiba TL938G αλλα θελω να ρωτησω πως ειναι στον τομεα του lag? Μια απο τα ιδια; Επειδη δεν γνωριζω. Και γενικα οι 100Hz καλυτερα να αποφευγονται για gaming? Kαλυτερα λιγοτερα Hz?

Πειτε μου γιατι καιγομαι καθως εχω μεινει χωρις TV.

Ημουν σχεδον ετοιμος να παρω την 6030 στις 46'' και μου κοπηκε αποτομα γιατι απο οτι διαβαζω δεν ειναι ιδανικη για gaming (PC και PS3 μεσω HDMI) καθως εχει μεγαλο lag. Ειδα και τα σχετικα videos και φαινεται μαυρο χαλι σε αυτον τον τομεα, δεν μπορεις να παιξεις στην ουσια π.χ. fighting & FPS.

Απογοητευτηκα γιατι ηθελα να την αγορασω αλλα αυτο με κρατησε πισω. Η δευτερη επιλογη μου ειναι η "αντιπαλος" Toshiba TL938G αλλα θελω να ρωτησω πως ειναι στον τομεα του lag? Μια απο τα ιδια; Επειδη δεν γνωριζω. Και γενικα οι 100Hz καλυτερα να αποφευγονται για gaming? Kαλυτερα λιγοτερα Hz?

Αν λες τα βιντεο που εχει σε αυτο το θεμα εχε υποψη οτι ειναι δεν ειναι σε πραγματικο χρονο.

Και εμενα μου κανει λιγο εντυπωση αυτο που λες με το lag. Την εχω σαν PC monitor και πραγματικα απο την κινηση του ποντικιου αν απενεργοποιησεις ολη την επεξεργασια της εικονας και ειδικα αν βαλεις PC mode τοτε λειτουργει σαν μονιτορ χωρις καποιο φανερο lag. Βεβαια εγω δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν ξερω. Τα 100 hz δεν παιζουν ρολο γιατι ετσι και αλλιως το motion interpolation πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο οταν παιζεις παιχνιδια. Αν το παιχνιδι το παιζεις σε 1920*1080/60Hz γιατι να χρειαζεσαι 100Ηz?

Αν καποιος ασχολειται πιο πολυ με games μπορει να βοηθησει τον φιλο.

Ναι για αυτο το ειπα, αν διαβασεις λιγο πιο πισω εχει αναφερθει αρκετες φορες και συμβαινει γιατι απλα ο εσωτερικος scaler της τηλεορασης ειναι λιγο κατωτερος απο τους scalers που εχουν οι περισσοτεροι αποκωδικοποιητες.

Σε ποιούς δέκτες αναφέρεστε;

Δεν μπορω να καταλαβω, αλλοι ειναι ευχαριστημενοι αλλοι εχουν θεματα με lag και γι'αυτο σκεφτομαι να παρω την Samsung EH5000 που εχει γυρω στα 20ms και ειναι 50 Hz, η οποια ομως δεν ειναι ουτε 3D ουτε smart. Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη πειτε μου σας παρακαλω η στειλτε μου ενα pm.