Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενας φιλος εχει τη 40αρα και οταν παει να δει στο youtube μετα απο λιγο σταματαει
Εχει forthnet και το εψαξε κι απο κει αλλα δε βρηκε ακρη

παιδιά στο mp4 το avatar blu ray 3d το αρχείο είναι split χωρισμένο σε 2 μέρη, το παίζει μια χαρά η tv το θέμα είναι το έπαιξα μέσο laptop γιατί δεν μου αναγνώρισε το mp4 ο player της tv δεν το βρίσκει, τι να κάνω για τα το βρίσκει ? avi αρχεία που έχω τα βρίσκει αλλά δεν μου βγάζει υποτίτλους.Τέλος υπότιτλους για 3d πως βάζουμε? είχε μέσα τους αγγλικούς αλλά δεν τους έβγαζε 3d όπως να ναι στραβά βγαίναν έψαξα και για ελληνικούς 3d για τη συγκεκριμένη ταινία αλλά τπτ στραβά τους βγάζει.

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα παιδιά.......μόλις ξαναμπήκα στο site μετά από διακοπούλες και βλέπω ότι το προβληματάκι μου(αναβόσβημα οθόνης)παρουσιάζεται και σε άλλους....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!θα δοκιμάσω το σχόλιο του iant αν και δεν το διευκρινίζει αρκετά και ελπίζω να πετύχει!!!πάντως iant please, ρώτα το φιλαράκι σου τι ακριβώς του είπε η samsung και να το διαδόσει γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης είναι για μένα εκπληκτικό και είναι κρίμα να παρουσιάζει τέτοιες ατέλειες....ευχαριστω παιδιά για την βοήθεια.αν τελικά ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το πρόβλημα ας το μοιραστεί μαζί μας..................................

astyl έβγαλες κάποια άκρη με την tv μετά από τις ρυθμίσεις....

Απενεργοποίησα στο μενού "Υποστήριξη" την "Αυτόματη Ενημέρωση" όπως μας μεταφέρει και ο "iant". Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει να ανάβει μόνη της αλλά θέλω να περάσει ακόμα καμμιά εβδομάδα για να είμαι σίγουρος. Βλέπεις την τηλεόραση την έχω σε βοηθητικό δωμάτιο και δεν είμαι συνέχεια εκεί για να το δώ αμέσως αν συμβεί. Κάνε και εσύ τη σχετική ρύθμιση (έτσι και αλλιώς η ρύθμιση αφορά την αναβάθμιση του firmware που έτσι και αλλιώς πρέπει να έχουμε εμείς τον έλεγχο αν θα την κάνει ή όχι) και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και μενα τα avi δεν τα παιζει με υποτιτλους.τα κανω mkv.ανβαθμιση να κανω?φοβαμαι μην πειραχτει κατι μια και ειμαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα!!!

Last edited:
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ στα avi αρχεια.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ....

Πρεπει να εχεις ακριβως το ιδιο ονομα σε ταινια και υποτιτλο για να αναγωνρισει στη ταινια των εξωτερικο υποτιτλο.

movie.avi
movie.srt

τοσο δυσκολο ειναι ποια.....

Απενεργοποίησα στο μενού "Υποστήριξη" την "Αυτόματη Ενημέρωση" όπως μας μεταφέρει και ο "iant". Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει να ανάβει μόνη της αλλά θέλω να περάσει ακόμα καμμιά εβδομάδα για να είμαι σίγουρος. Βλέπεις την τηλεόραση την έχω σε βοηθητικό δωμάτιο και δεν είμαι συνέχεια εκεί για να το δώ αμέσως αν συμβεί. Κάνε και εσύ τη σχετική ρύθμιση (έτσι και αλλιώς η ρύθμιση αφορά την αναβάθμιση του firmware που έτσι και αλλιώς πρέπει να έχουμε εμείς τον έλεγχο αν θα την κάνει ή όχι) και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα.

astyl χιλια sorry ρε φίλε που σε ζαλίζω αλλά γιατί δεν βρίσκω στο μενού υποστήριξη την αυτόματη ενημέρωση;όταν πάω στην καρτέλα υποστήριξη μου έχει τις εξής επιλογές:e-manual,Αυτοδιάγνωση,Ενημέρωση λογισμικού,Επικοινωνία με την samsung,Απομακρυσμένη διαχείρηση και smart hub...φαντάζομαι θα μου πεις να πάω στο Ενημέρωση λογισμικού.Όταν λοιπόν πάω στην καρτέλα Ενημέρωση λογισμικού οι επιλογές είναι οι εξής και πάλι.....Μέσω usb,Μέσω Internet,Μέσω εκπομπής και τέλος Αναβ.σε κατάσταση αναμονής!!!!!!ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!

καλά ντε μη βαράτε.. τα αρχεία ίδια ονομασία έχουνε όπως στο pc είναι, μεταφέρω τον σκληρό στη tv τα βρίσκει όλα εκτός από υπότιτλους και τα mp4 αρχεία δεν βρίσκει καθόλου.

Αποκλείεται να είναι ίδια κάτι έχεις κάνει λάθος φίλε μου. Βαλε τα windows να σου δείχνουν και την επέκτασή κάθε αρχείου γιατί μπορεί να έχεις μετωνομασει τον υπότιτλο έτσι movie.srt .srt και τα
Win να στο δείχνουν σα απλό movie.srt ενώ δεν θα είναι έτσι.

Για μα στο λένε τόσα άτομα ότι μια χαρά παίζει υπότιτλους σε αρχεία mp4 και όχι μόνο σημαίνει ότι το έχουν δοκιμάσει. Κι εγώ προσωπικα το εχω δοκιμάσει με πολλά αρχεία και μια χαρά δουλεύει.

astyl χιλια sorry ρε φίλε που σε ζαλίζω αλλά γιατί δεν βρίσκω στο μενού υποστήριξη την αυτόματη ενημέρωση;όταν πάω στην καρτέλα υποστήριξη μου έχει τις εξής επιλογές:e-manual,Αυτοδιάγνωση,Ενημέρωση λογισμικού,Επικοινωνία με την samsung,Απομακρυσμένη διαχείρηση και smart hub...φαντάζομαι θα μου πεις να πάω στο Ενημέρωση λογισμικού.Όταν λοιπόν πάω στην καρτέλα Ενημέρωση λογισμικού οι επιλογές είναι οι εξής και πάλι.....Μέσω usb,Μέσω Internet,Μέσω εκπομπής και τέλος Αναβ.σε κατάσταση αναμονής!!!!!!ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!

Δικό μου το λάθος και καλά κάνεις και ξαναρωτάς γιατί έγραψα "από μνήμης" :guitarist: ότι απενεργοποίησα "στο μενού "Υποστήριξη" την "Αυτόματη Ενημέρωση" ", ενώ το σωστό είναι Menu --> Υποστήριξη --> Ενημέρωση λογισμικού --> Αναβ.σε κατάσταση αναμονής --> Απενεργοποίηση

Δικό μου το λάθος και καλά κάνεις και ξαναρωτάς γιατί έγραψα "από μνήμης" :guitarist: ότι απενεργοποίησα "στο μενού "Υποστήριξη" την "Αυτόματη Ενημέρωση" ", ενώ το σωστό είναι Menu --> Υποστήριξη --> Ενημέρωση λογισμικού --> Αναβ.σε κατάσταση αναμονής --> Απενεργοποίηση

thanks φίλε...το έκανα και ελπίζω να πιάσει...το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το διαπιστώσω άμεσα γτ δεν το κάνει συνέχεια και πρέπει να το τσακώσεις......όπως και νά´χει....ευχαριστώ...keep in touch!!!!

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αποκλείεται να είναι ίδια κάτι έχεις κάνει λάθος φίλε μου. Βαλε τα windows να σου δείχνουν και την επέκτασή κάθε αρχείου γιατί μπορεί να έχεις μετωνομασει τον υπότιτλο έτσι movie.srt .srt και τα
Win να στο δείχνουν σα απλό movie.srt ενώ δεν θα είναι έτσι.

Για μα στο λένε τόσα άτομα ότι μια χαρά παίζει υπότιτλους σε αρχεία mp4 και όχι μόνο σημαίνει ότι το έχουν δοκιμάσει. Κι εγώ προσωπικα το εχω δοκιμάσει με πολλά αρχεία και μια χαρά δουλεύει.

Τελικά φίλε μου λειτουργούν όλα μια χαρά και υπότιτλοι και τα mp4. Το λάθος μου ήτανε πως όταν έβαζα τον σκληρό, έπρεπε να περιμένω να τα φορτώσει όλα τα αρχεία γιατί είναι πολλά Gb, και μετά τα βρίσκει επειδή το είχα δοκιμάσει βιαστικά δεν μου τα έβγαζε τα πιο πολλά αρχεία οπότε όλα οκ.
Για υπότιτλους 3d που βρίσκουμε ? όσους βρήκα τους έβαλα και βγαίναν στραβά.

Για 3d υποτιτλους με το ενσωματομενο media player της τηλεορασης δεν προκειτε να τους δεις σωστα.

Αν θες να εχεις 3d υποτιτλους πρεπει να παρεις εξωτερικο media player.

Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

thanks φίλε...το έκανα και ελπίζω να πιάσει...το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το διαπιστώσω άμεσα γτ δεν το κάνει συνέχεια και πρέπει να το τσακώσεις......όπως και νά´χει....ευχαριστώ...keep in touch!!!!

Καλησπέρα
Τυχαία βρήκα ότι το manual στη σελ. 871 αναφέρει τα εξείς:

Σβήσατε την τηλεόραση πριν από 45 λεπτά και
αυτή άναψε ξανά.

ŒŒ Αυτό είναι φυσιολογικό. Η τηλεόραση
εκτελεί αυτόματα τη λειτουργία OTA
(Over The Aerial), για την αναβάθμιση
του υλικολογισμικού που έγινε λήψη
ενώ παρακολουθούσατε τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σβήσατε την τηλεόραση πριν από 45 λεπτά και
αυτή άναψε ξανά.

ŒŒ Αυτό είναι φυσιολογικό. Η τηλεόραση
εκτελεί αυτόματα τη λειτουργία OTA
(Over The Aerial), για την αναβάθμιση
του υλικολογισμικού που έγινε λήψη
ενώ παρακολουθούσατε τηλεόραση.
Καλησπέρα
Τυχαία βρήκα ότι το manual στη σελ. 871 αναφέρει τα εξείς:

Τα μισά μας λέει - στον γνωστό μου το έκανε συνέχεια! Δεν είχε ΠΟΤΕ συντεθεί με ίντερνετ!
Για πια "αναβάθμιση του υλικολογισμικού που έγινε λήψη" τότε λέει;

Δεν πειράζει, το θέμα μας να λύνεται μετράει!

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Στις 11/2 αγόρασα και εγώ την 6100 σε 40".Σε σχέση με την 40 B 7000 που είχα δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένος στην εικόνα λόγω του ότι δεν έχει το crystal clear panel.Στα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια(smart tv,wifi,3d) όλα μια χαρά.Ευτυχώς δεν έχω και clouding που ήταν πάρα πολύ έντονο στν προηγούμενη.Δύο παρατηρήσεις μόνο που πρόσεξα.Σε ταινίες απο blu ray αλλά και σε κανονική ρού προγράμματος απο οτε tv η nova κάνει κάποια σπασίματα η εικόνα.Σαν να παίζουμε playstation και να κάνει κολλήματα.ΤΟ δεύτερο είναι πώς η τηλεόραση ενώ ήταν κλείστη στο κουτί της απο το μενού του service είδα πως έχει μέχρι τώρα 395 ώρες λειτουργίας.Εγώ την αγόρασα στις 11/2 αυτό σημαίνει πώς και συνέχεια ανοικτή να την είχα έχουμε 14 μέρες απο 24 ώρες μας κάνει 336 ώρες.Εγώ την δουλεύω περίπου 10 ώρες το πολύ την ημέρα άρα έχουμε 10*14=140 και όχι 395.Τί έχει γίνει λοιπόν?

καλησπέρα και από εμένα. μόλις πήρε το ξαδερφάκι μου την 46es6100 και ήρθα να τη ψαχουλέψω και θέλω να ρωτήσω το εξής. πως κάνω υπότιτλους unicode για να δω mkv από usb?

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για 3d υποτιτλους με το ενσωματομενο media player της τηλεορασης δεν προκειτε να τους δεις σωστα.

Αν θες να εχεις 3d υποτιτλους πρεπει να παρεις εξωτερικο media player.

thanx man ετσι κιαλιως θα πάρω 3d bd player οπότε κομπλέ θα είμαι, και κάτι μου μου έκανε εντύπωση όποιος ξέρει αν το έχει δει, όταν πατάω το search και πάω Συχνότητα αναζητήσεις (most searched) μου βγάζει μια λίστα σαν ιστορικό πχ youtube,sex, ταινίες πορνό, το πουλάκι τσίου, κάτι άσχετα δηλαδή, στα οποία ούτε καν μπήκα ποτέ να ψάξω εγώ κάτι... μήπως βγάζει τυχαία τα most searched στη χώρα μας ? και κάτι ρώσικα άσχετα μου είχε τώρα η λίστα έχει αλλάξει την οποία κιόλας δεν έχει και επιλογή να τη σβησεις τι παίζει?