Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως γνωρίζει κάποιος.Σε καινούρια ταινία blu-ray που πήρα σήμερα σε κάποια σημεία η εικόνα είναι πολύ θαμπή απο χιόνι.Άν μειώσω την ευκρινεια μειώνεται λίγο το πρόβλημα.Αυτό το κάνει σε πολύ φωτεινές σκηνές.Λέτε να είναι απο την ταινία όπως είναι γυρισμένη?Λιγο περίεργο μου κάνει για blu-ray 1080p.Ενώ η ανάλυση σε σκοτεινές σκηνές είναι άψογη,στα φωτεινά σημεία ούτε για sd ανάλυση δεν μου κάνει απο το χιόνι.

Παιδια αν δοκιμασουμε να δουμε την ταινια hobbit 3d 48fps στην τηλεοραση θα μπορουμε να τη δουμε ή θελει ειδικες τηλεορασεις που να μπορουν να αναπαραχουν 48fps ταινιες?

υπαρχει αυτη η αναβαθμισει (T-MST10PDEUC_1032.0)την εχει κανει κανενας?αν και δεν γραφει για es6100!και τι θα αλλαξει στην λειτουργια της tv?

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα μισά μας λέει - στον γνωστό μου το έκανε συνέχεια! Δεν είχε ΠΟΤΕ συντεθεί με ίντερνετ!
Για πια "αναβάθμιση του υλικολογισμικού που έγινε λήψη" τότε λέει;

Δεν πειράζει, το θέμα μας να λύνεται μετράει!

Πρόκειται για αναβάθμιση του υλικολογισμικού του δέκτη DVB-T. Το σχετικό software λαμβάνεται μέσω κεραίας από Digea...

Προσπαθω να τρεξω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη και σε ολες μου γραφει συνδεση.... μια ωρα και στο τελος ή δεν ανοιγει η οποιαδηποτε εφαρμογη ή απλα αργει να την ανοιξει ενω παλιοτερα την ανοιγε σχεδον αμεσως.

Ειμαι με την 1032 firmware.
Και με αυτη ακομα στις αρχες ανοιγε τις εφαρμογες πολυ γρηγορα.
Τι αλλαξε?

Εχει τυχει σε κανεναν αλλο κατι παρομοιο και αν ναι τι εκανε?

Last edited:
Έχω την 32 ES6100. Αρχικά έμπαινα κανονικά στις εφαρμογές του smart hub (μέσω wifi) πλέον όμως δεν μπορώ να μπώ. Δεν ανοίγει ούτε τον web browser που με ενδιαφέρει. Η σύνδεση στο internet δείχνει οτι γίνεται κανονικά. Τι μπορεί να έχει συμβεί;

Και γω ξαφνικά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα!!!! Να υποθέσω λοιπόν πως κάτι πρέπει να έκανε η SAMSUNG!!!! Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ξαφνικά όλοι μαζί το ίδιο πρόβλημα..... Μία επικοινωνία με την επίσημη αντιπροσωπία θα μας έλυνε κάποιες απορίες. Θα επανέλθω αν έχω νεότερα...

Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν μπαίνει πουθενά και εξαφανίστηκαν και οι εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες
Αλλά θυμάμαι που τις προηγούμενες 2-3 μέρες όταν έμπαινα στο smart hub έγραφε ότι απο 5/3 εως 8/3 θα γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις, ίσως να είναι αυτό

Λοιπόν... Η κατάσταση έχει ως εξής: Η SAMSUNG κάνει αναβάθμιση λογισμικού και προσωρινά τουλάχιστον το SMART HUB είναι εκτός. Μου υποσχέθηκαν ότι μέχρι το βράδυ θα επαναλειτουργήσει. Όσο για τις εφαρμογές που είχε εγκαταστήσει ο καθένας, δεν ήταν σε θέση να μου απαντήσουν! Αυτά και μη χειρότερα!

Η τηλεόραση αυτή έχει κάποιο smb/cifs client για network shares?
Υπάρχει τρόπος να αποκτήσει με SamyGO ή κάποιον άλλον τρόπο; Το έχει κάνει κάποιος;

Επανήλθε ...!!!!! Αφού έκανα πρώτα " 500 " reset ...... !!!!! Μακάρι να ήταν λόγω της αναβάθμισης και να μην ξανασυμβεί.

Γεια σας...αγορασα την συγκεκριμένη τηλεόραση πριν καμία βδομάδα. Το πρόβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω στο Ίντερνετ. Ενώ εντοπίζει το ασύρματο δίκτυο μου (connex 2mbit) και βάζω τον κωδικό δεν μπορεί να συνδεθεί. Βρήκα απο το Ίντερνετ κάποιες ρυθμίσεις στην ip αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως μπορείς κανεις να με βοηθήσει; Ευχαριστώ..

Γεια σας...αγορασα την συγκεκριμένη τηλεόραση πριν καμία βδομάδα. Το πρόβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ότι δεν μπορώ να συνδέσω στο Ίντερνετ. Ενώ εντοπίζει το ασύρματο δίκτυο μου (connex 2mbit) και βάζω τον κωδικό δεν μπορεί να συνδεθεί. Βρήκα απο το Ίντερνετ κάποιες ρυθμίσεις στην ip αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως μπορείς κανεις να με βοηθήσει; Ευχαριστώ..

Μια ερώτηση - τι σύνδεση έχεις; Conn-X, ΟΤΕ

Έχω connex 2 mbit.

Δοκίμασε να μπεις στο λογαριασμό σου στο site τους και απενεργοποίησε (κάπου στις "ενέργειες -> επιλογή -> αλλαγή" δες) το κάθε firewall, βαθμό προστασίας και ότι άλλο σχετικό έχει!
Αν είναι εύκολο γράψε μετά εδώ το αποτέλεσμα.

Last edited:
Ολα οκ....Το απενεργοποιησα και τωρα δουλευει μια χαρα....ευχαριστω πολυ...

Ρε παιδια ενω εβλεπα ενα mkv 720p απο το usb3 flash disk kingston ξαφνικα σταματησε να ανταποκρινεται, κολλησε η τηλεοραση για λιγο και δεν εβλεπε καθολου το usb flash disk 16gb ntfs και οταν το βαζω στο pc το βλεπει σαν μη φορμαρισμενο.

Ακομα και οταν το ξαναφορμαρα και του περασα καποια αλλα αρχεια και το εβαλα παλι στην πισω θηρα usb της τηλεορασης παλι δεν το ειδε καθολου.

Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι τετοιο και αν ναι πως το ελυσε?

Αλλο usb flash disk δουλευει μια χαρα στην ιδια θυρα.

Και οσο αφορα το kingston usb3 flash disk στα pc και σε αλλες συσκευες δουλευει μια χαρα.

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????

Last edited:
Μπορεις ενω εισαι με hdmi συνδεδεμενος με το pc να βαλεις σε μικρο παραθυρακι καποιο καναλι ?

Εχει καταφερει κανεις να δει 3d υποτιτλους με οποιαδηποτε 3d mkv ταινια?

Εννοειτε οτι εχω δοκιμασει τους τροπους που λενε στο φορουμ αλλα με τον ενσωματομενο media player της τηλεορασης ΔΕΝ παιζουν ΠΟΤΕ οι 3d υποτιτλοι.

Μιλαω για 3d(idx/sub) υποτιτλους ΟΧΙ 2D(srt αρχειο) ετσι.