Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εισαι σιγουρος?

Πως γινεται αυτο?

Κατι αλλο πρεπει να εχεις κανει φιλε γιατι κι εγω οταν ειχα εγκαταστησει το plextv δεν το αναγνωριζε καν.

Λοιπόν, κάνε download την τελευταία έκδοση του Plex Server από το site του κατασκευαστή.
Εγκατέστησέ το και διάλεξε κατά την διάρκεια της εγκατάστασης να ενεργοποιήσει και το δικό του DLNA (αλλιώς αν σου έχει διαφύγει πας μετά στα settings του Plex server και το ενεργοποιείς)
Όταν τελειώσεις με το pc πας στην 6100 στο smart hub --> πηγή και στην λίστα σου δείχνει όλους τους DLNA server του δικτύου σου, διαλέγεις τον plex και βλέπεις όλα τα folders που του έχεις ορίσει να διαχειρίζετε.

Φιλε δεν το κοβω να το κανω καν εγκατασταση γιατι δοκιμασα και μου ζηταει να του επιτρεψω να κανει εγκατασταση και ενα προγραμμα ονοματι bonjour και δεν ξερω τι αλλο.

Το θεμα ειναι να βρουμε ενα ελαφρυτερο προγραμμα απο το allshare manager οχι βαρυτερο που εκτος του εαυτου του να πρεπει να εγκαταστησουμε και αλλα προγραμματα για να δουλεψει οποτε....

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χαιρετώ την κοινότητα καινούργιος είμαι. Ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι κάτοχος μιας 40es6100. Δυστυχώς με ταλαιπωρεί η σύνδεση της στο ασύρματο δίκτυο. Μπορείτε να μου πείτε αν τυχόν έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Επιλέγω το δίκτυο μου βάζω κωδικό αλλα τίποτα.

Ειμαι και εγω κατοχος απο χθες μιας 46 6100 ομως παρατηρησα αρκετα ενοχλιτικο clouding...υπαρχει καποιος που οταν πηρε την δικη του να παρατηρησε κατι? Μπορειτε να ανεβασετε φωτογραφιες με το πως δειχνουν οι δικες σας στο σκοταδι μαυρη εικονα?

Επισης υπαρχουν καποιες ρυθμισεις για τηην καλυτερη αποδοση της εικονας?

Ειμαι και εγω κατοχος απο χθες μιας 46 6100 ομως παρατηρησα αρκετα ενοχλιτικο clouding...υπαρχει καποιος που οταν πηρε την δικη του να παρατηρησε κατι? Μπορειτε να ανεβασετε φωτογραφιες με το πως δειχνουν οι δικες σας στο σκοταδι μαυρη εικονα?

clouding δεν το αποφευγουμε δυστυχως..και εμενα το ιδιο και μπολικο μαλιστα..κουσουρι της led τεχνολογιας..
ρυθμισεις για δοκιμασε τις παρακατω και παιξε λιγο,εμενα βελτιωθηκε πολυ με αυτες

http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/samsung-lcd-tv/samsung-es6100-picturesettings.html

Aν διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι πολλοί έχουμε αναφέρει ότι η ΤV εμφανίζει clouding. Αυτό συνήθως το παρατηρούν όσοι προηγουμένως είχαμε plasma tv. Για ρυθμίσεις θα προτείνω και εγώ αυτές που ανέφερε ο savvas01.

Aν διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι πολλοί έχουμε αναφέρει ότι η ΤV εμφανίζει clouding. Αυτό συνήθως το παρατηρούν όσοι προηγουμένως είχαμε plasma tv. Για ρυθμίσεις θα προτείνω και εγώ αυτές που ανέφερε ο savvas01.
ετσι ακριβως..και εγω πριν πλασμα ειχα και ψιλομετανιωσα που την πουλησα..
τουλαχιστον σε HD υλικο η samy βγαζει φοβερη εικονα

Αλλο πρόβλημα που έχω. Με τις 3d ταινίες . Λοιπόν όταν πάω να τρέχω μια ταινία που βρίσκεται σε έναν εξωτερικό nas server (QNAP) που έχω εγκαταστήσει πάνω του plex server και στην τηλεόραση το προγραμμα plex βρίσκω κανονικά τον server επιλέγω την ταινία και παίζει αλλά υπάρχει θέμα με τους υπό τίτλους.....βγάζει ερωτηματικα. (Λύση) ?

Η άλλη περίπτωση ειναι να τρέχω την ταινία απο ένα dune player που έχω όπου τρέχει πάλι την ταινία κανονικά ....αυτή την φορά οι υπό τίτλοι ειναι οκ ως προς την γλώσσα αλλά ειναι λες και έχουν χωρίσει στα δυο την μισή γραμμή απο την μια και την άλλη απο την άλλη.

Τρίτη και τελευταία περίπτωση ειναι να βάλω την ταινία σε ένα στικακι όπου δεν την παίζει καθόλου.

Η ταινία ειναι mkv με ξεχωριστό αρχείο srt για υπό τίτλους.

Ακούω γνώμες και βοήθεια...

Οσον αφορά τα clouding δλδ και αντικατάσταση να ζητήσω και η καινιαρια θα έχει αλλά άγνωστο σε τι βαθμό? τι προτείνεται να κάνω?

Clouding ειναι οταν στη μαυρη οθονη που δεν εχει σημεια βλεπεις ασπρα στιγματα?

Αν ειναι αυτο τοτε σιγα ρε παιδια το κακο αφου μαυρο σε σημεια που δεν εχει σημεια η οθονη δεν βλεπεις συχνα.

Γιατι στο μαυρο της ταινιας εγω δεν βλεπω καθολου clouding το ξανα λεω αν ειναι αυτο που ειπα πριν ετσι.

Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?

Επισης κατι αλλο ... προσπαθω να κανω log in στο facebook απο την tv αλλα συνεχεια μου βγαζει το μηνυμνα οτι δεν υπαρχει αυτο το account... πρεπει να κανω κατι πριν?

carpe_diem_rj δεν γνωρίζω να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματά σου αλλά μπορώ να σου πω ότι ο media player της ΤV δεν παίζει 3D mkv αρχεία με profile [email protected] και πάνω (μπορείς να το δεις αυτό με το πρόγραμμα mediainfo) καθώς και 3D υπότιτλους. Clouding (θόλωση σαν άσπρο σύννεφο σε μαύρο φόντο) παρουσιάζουν όλες σχεδόν οι LCD τηλεοράσεις (άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο) και ναι αν ζητήσεις καινούρια το πιο πιθανό είναι να έχει και αυτή.

Σε τι ρυθμισεις κτλπ πρεπει να την νεχω ωστε α δω αν το εχει σε μεγαλο βαθμο η οχι?

καλημέρα και απο εμένα προχθές έγινα κάτοχος της 46" 6100 :)

μπορώ να πω οτι είναι ΤΕΛΕΙΑ τηλεόραση απο τα HDMI μέχρι τα 3D ανάλυση κτλ.

Εχω μια ερώτηση , έκανε αυτόματο συντονισμό τα κανάλια ψηφιακά αυτόματα όλα γκούντ.

Και τώρα έχει το STAR πχ στο 22, και το μέγκα στο 31...

Πως μπορώ να τα βάλω σε σειρά ?

Δηλαδή στο 5 > Star , στο 7 > Mega κτλ. ? όσο και εαν το έψαξα δεν το βρίσκω.

Και τώρα έχει το STAR πχ στο 22, και το μέγκα στο 31...

Πως μπορώ να τα βάλω σε σειρά ?

Δηλαδή στο 5 > Star , στο 7 > Mega κτλ. ? όσο και εαν το έψαξα δεν το βρίσκω.

Δυστυχώς δεν μπορείς... να αλλάξεις τους αριθμούς που έχουν τα κανάλια... πάνε πακέτο!!!
Μόνο τη σειρά των καναλιών αλλάζεις στις 5 ομάδες αγαπημένων που έχει.

Μου τη σπάει και μένα αφάνταστα αυτό, ότι δεν μπορώ να πατήσω π.χ. το 1 και να πάει στην ΕΤ1 όπως έκανα πάντα.
Αλλά πρέπει να ζήσουμε τωρα με αυτό!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ 40 ΑΡΑΣ 6100 . ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ATHLOS ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΚΑΝΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΗΘΕΛΑ . ΔΕΝ ΠΙΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ Τv5 KAI TA LOIPA.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ DIGEA ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Έχει αναφερθεί κι άλλες φορές.Μπορείς να κάνεις ταξινόμηση των καναλιών μέσα από το Smart Hub