Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θελω να ρωτησω εαν μολις την πηρατε ειχε προεγκαταστημενες καποιες εφαρμογες , οπως σκαι , ναυτεμπορικη , berniner , fitness vod ;
Για να δω εαν ηταν χρησιμοποιημενη.

Θελω να ρωτησω εαν μολις την πηρατε ειχε προεγκαταστημενες καποιες εφαρμογες , οπως σκαι , ναυτεμπορικη , berniner , fitness vod ;
Για να δω εαν ηταν χρησιμοποιημενη.
ειναι εγκατεστημενες απο default.ολοι ετσι την εχουμε παρει

Εχει βρει κανεις τον τροπο να μπορει να παιξει κανονικα ο ενσωματομενος media player 3d υποτιτλους?

Με οποιοδηποτε player που μπορει να παιξει και τα απλα μκv αλλωστε τα 3d mkv απλα mkv ειναι με τη διαφορα οτι η ταινια ειναι σε ΟΛΗ την οθονη και χωρισμενη στα δυο(πανω/κατω ή αριστερα/δεξια) και μια 3d tv απλα ενωνει αυτες τις δυο εικονες....

Εγω προτεινω τον wd tv live 2011 που εινα και σχετικα φτηνος(μεχρι 90 ευρω) και μια χαρα τα παντα παιζει.

καλησπέρα παιδιά καινούριος ψάχνοντας και γω σας βρήκα ! είμαι και εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω μέχρι στιγμής πένα η τηλεόραση και για τα λεφτά τις πραγματικά αξίζει... προσωπικά την πήρα 599 ευρώ και δώρο καθαριστικά και 2 ζευγάρια γυαλιά(από ότι έχω δει και έχω ψάξει η τιμή τόση είναι σε πολλά μαγαζιά) τα οποία πιστεύω είναι απαραίτητα.Στο θέμα μας τώρα αν και δεν έχω και τρελή εμπειρία με τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις ειδικά με 3d καμιά απολύτως οπότε έχω κάποια ερωτήματα,η προηγούμενη μου samsung πάλι 40ara είναι η συγκεκριμένη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156575 την έδωσα στον πατέρα μου θυμάμαι τότε ήτανε από τις πρώτες λεντ που είχαν βγει το 2009 1.200 την είχα πάρει, πάντως με την συγκεκριμένη δεν είχα κανένα πρόβλημα παίζει μια χαρά ακόμα το μονό που έπαθε έχει καεί ένα πιξελ αλλά ούτε που φαίνεται.
Όσο αναφορά τη καινούρια παίζει ρόλο πάντως πολλοί που λένε για την σωστή εικόνα τι ρυθμίσεις θα κανείς πειραματίζεσαι και ότι σου κάτσει καλύτερα στο μάτι και το αφήνεις. Πιο πολύ τη χρησιμοποιώ για gaming και movies δοκίμασα και το 3d έπαιξα και μερικά games 3d, σε μερικά δεν είδα τρελό 3d το μόνο ωραίο ήτανε στο GT5 μου έβγαζε καλό 3d. Επίσης θέλω να μου πείτε σχετικά με το clouding τι ακριβώς είναι στη μαυρίλα να φαίνονται ασπράδια ? κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει αν είναι αυτό, όλα καθαρά προς το παρών σε ότι έχω δοκιμάσει έβαλα και 3d blu ray να δω αλλά την πάτησα το έβλεπα 50% γιατί δεν έχω blu ray 3d player, έκανα όμως δοκιμή από το Smart Hub τα διαφημιστικά και παίζουνε τέλια...
Άλλη ερώτηση είναι πως βάζετε ταινίες 3d σε στικακι και τις παίζεται στη tv τι διαδικασία έχει? υπάρχουνε 3d movies συγκεκριμένα αρχεία για κατέβασμα από torrent π.χ και τις περνάτε στο στικακι? αν ήτανε εύκολο μια εξήγηση γιατί με το 3d τώρα ασχολούμαι και δεν το έχω καθόλου, αν και ψάχνομαι και μόνος όσο χρόνο έχω προσπαθώ. επίσης το Smart Hub ΣΈΡΝΕΤΑΙ κανονικά... πατάω στις εφαρμογές και μυρίζει κάρβουνο... ειδικά ο Browser για να ανοίξει τρελό κόλλημα την έκανα και αναβάθμιση και τίποτα λίγο που έπαιξα το smart hub με τις εφαρμογές τρελά κολλήματα. Αυτά παιδιά συγνώμη για το μεγάλο ποστ απαντήστε σε ότι μπορεί ο καθένας και εγώ οπού μπορώ θα βοηθήσω, και κάτι τελευταίο η τηλεόραση πότε κυκλοφόρησε πέρσι τον μαιο ? και σε τι τιμή αρχική η 40αρα? ευχαριστώ.

παιδια ερωτηση! στα games πως αποδιδει η τηλεοραση; αξιζει η οχι;;;

οποιος μπορει ας απαντησει

ρωταω γιατι διαβασα οτι εχει θεμα με "blur" στα games δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

Καλησπέρα...Είμαι ένα νέο μέλος της εκπληκτικής παρέας όπως διαπιστώνω καθημερινά από τις συζητήσεις που γίνονται στο forum...Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε 3 μήνες μετά την αγορά της Samsung UE46ES6100 .Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της tv.Αυτό που αντιμετωπίζω όμως είναι αρκετά περίεργο όπως μου είπε και ένας τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκα..Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή, την έχω "πιάσει" να βγάζει μια μπλε οθόνη για περίπου 10 sec να κάνει 3 αναβοσβήματα με διαδοχικές εναλλαγές μπλε και μαύρης οθόνης, ώσπου παραμένει και πάλι μαύρη τελικά.Δεν ξέρω πόσο καλύτερα να αποδώσω την απορία μου.... ελπίζω κάποιος να με διαφωτίσει ........ Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά μια ερώτηση.Στο smarthub είχε εγκατεστημένο το exrlore 3d.Αυτό δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω και δεν μου το βγάζει ούτε το εικονίδιο απλά γράφει το όνομα.Το ξαναέκανα εγκατάσταση,ένα επαναφορά ξανά και αυτό τίποτα.Όταν το πατάω μου βγάζει σύνδεση και ότι φορτώνει αλλά και 1 ώρα να το αφήσω παραμένει έτσι.
Η τηλεόραση είναι συνδεμένη με wifi.Ξέρει κανείς να μου πεί?

Καλησπέρα...Είμαι ένα νέο μέλος της εκπληκτικής παρέας όπως διαπιστώνω καθημερινά από τις συζητήσεις που γίνονται στο forum...Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε 3 μήνες μετά την αγορά της Samsung UE46ES6100 .Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της tv.Αυτό που αντιμετωπίζω όμως είναι αρκετά περίεργο όπως μου είπε και ένας τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκα..Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή, την έχω "πιάσει" να βγάζει μια μπλε οθόνη για περίπου 10 sec να κάνει 3 αναβοσβήματα με διαδοχικές εναλλαγές μπλε και μαύρης οθόνης, ώσπου παραμένει και πάλι μαύρη τελικά.Δεν ξέρω πόσο καλύτερα να αποδώσω την απορία μου.... ελπίζω κάποιος να με διαφωτίσει ........ Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κάτι παρόμοιο κάνει και ενός γνωστού μου μια καινούργια (10 ημερών περίπου) ....
Τι λέτε να είναι;

Παιδιά μια ερώτηση.Στο smarthub είχε εγκατεστημένο το exrlore 3d.Αυτό δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω και δεν μου το βγάζει ούτε το εικονίδιο απλά γράφει το όνομα.Το ξαναέκανα εγκατάσταση,ένα επαναφορά ξανά και αυτό τίποτα.Όταν το πατάω μου βγάζει σύνδεση και ότι φορτώνει αλλά και 1 ώρα να το αφήσω παραμένει έτσι.
Η τηλεόραση είναι συνδεμένη με wifi.Ξέρει κανείς να μου πεί?

Δοκίμασε τις συνδέσεις με το wifi και το ρουτερ αποσύνδεσε ξανασυνδεσε τη tv κανε restart το router γενικά κανε δοκιμές ίσως ξεκολλήσει και μένα είχε πρόβλημα όλο το smart hub κολλούσε αλλά τώρα όλα οκ μάλλον κολλούσε από το νετ

Δεν ξέρω φίλε να σου απαντήσω περίεργο πάντως να κάνει κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να στο κάνει εμένα ακόμα καινούρια είναι οπότε έχουμε μέλλον αν δω κάτι θα σε ενημερώσω εκτός αν το έχει κάνει και σε άλλο φίλο από δω να μας πει.

Last edited by a moderator:
Τι να πω ρε παιδιά...είναι περίεργο έως τραγικό να κάνει κάτι τέτοιο μια καινούργια tv....ελπίζω πως κάποιος θα διελευκάνει την υπόθεση...πάντως ρώτησα και έναν δεύτερο τεχνικό και φυσικά δεν έχει ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο...παρεπιπτώντως η τηλεόραση δεν παρουσιάζει κανένα άλλο πρόβλημα όταν είναι ανοιχτή..... αυτααααααααα

Αν πραγματικά σε ενοχλεί αφού την έχεις λες 3 μήνες ακόμα καινούρια σχετικά έχεις και εγγύησή 2 χρόνια τουλάχιστον σε εμένα τόσα έχω ανάλογα και από το κατάστημα που την πήρες, λογικά 2 θα έχεις και εσύ γύρνα την πίσω και δειξτους το πρόβλημα αφού δεν είναι φυσιολογικό και ίσως στην αλλάξουν.

Καλησπερα παιδια ,, ειμαι κατοχος αυτης της τηλεωρασης, την εχω 2 μερες...Την εχω συνδεσει με ενα εξωτερικο δισκο με usp στον οποιο εχω αρκετες ταινιες παιζουν ολες κανονικα και με πολυ καλη ποιοτητα, ομως καποιες ταινιες δεν εχουν ενσωματομενους τους υποτιτλους αλλα υπαρχους μεσα το φακελο. Σε αυτες τις ταινιες δεν μου τους αναγνωρισει τους υποτιτλους τους βγαζει σαν κινεζικα, υπαρχει καποια ρυθμισει που πρεπει να κανω για να μου τους παιξει κανονικα??

Θα φροντίσεις ώστε τα 2 αρχεία να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ονομασία (μια αντιγραφή του ενός τίτλου και επικόλληση στον άλλο ενδείκνυται ). μετά τα ξαναλέμε

καταρχάς George Zfr σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θεματάκι μου..... την τηλεόραση την πήρα απο το κωτσόβολο και αυτός με συνέστησε στο επίσημο service της samsung.το παλικάρι μου είπε οτι δεν το έχει ξαναδεί αυτο σαν πρόβλημα..αλλα και ότι δεν ειναι μια βλάβη που την κάνει πάντα και έτσι πρέπει να αρχίσει να αλλάζει διάφορα πραγματάκια έτσι ωστε να πετύχει(και αν)το σωστό!!!!αυτό με ψιλοξένησε λίγο γτ το σκεπτικό του είναι να κάνει σπαράλια την tv μπας και το πετύχει...για αυτό ήλπιζα οτι ίσως κάποιο παιδί απο το forum έχει ξανασυναντήσει το δικό μου θέμα.....είδωμεν!!!

Δοκίμασε τις συνδέσεις με το wifi και το ρουτερ αποσύνδεσε ξανασυνδεσε τη tv κανε restart το router γενικά κανε δοκιμές ίσως ξεκολλήσει και μένα είχε πρόβλημα όλο το smart hub κολλούσε αλλά τώρα όλα οκ μάλλον κολλούσε από το νετ

Ευχαριστώ φίλε μου πάρα πολύ.Μάλλον από το μόντεμ ήταν το πρόβλημα

Last edited:
Τίποτα παιδιά :) να ρωτήσω όταν πρωτοβγηκε τι τιμή είχε αρχική από περιέργεια κανα 800αρι ? είχε κυκλοφορήσει τον μαιο του 12 ?