ειναι εγκατεστημενες απο default.ολοι ετσι την εχουμε παρειΘελω να ρωτησω εαν μολις την πηρατε ειχε προεγκαταστημενες καποιες εφαρμογες , οπως σκαι , ναυτεμπορικη , berniner , fitness vod ;
Για να δω εαν ηταν χρησιμοποιημενη.
Καλησπέρα...Είμαι ένα νέο μέλος της εκπληκτικής παρέας όπως διαπιστώνω καθημερινά από τις συζητήσεις που γίνονται στο forum...Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε 3 μήνες μετά την αγορά της Samsung UE46ES6100 .Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της tv.Αυτό που αντιμετωπίζω όμως είναι αρκετά περίεργο όπως μου είπε και ένας τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκα..Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή, την έχω "πιάσει" να βγάζει μια μπλε οθόνη για περίπου 10 sec να κάνει 3 αναβοσβήματα με διαδοχικές εναλλαγές μπλε και μαύρης οθόνης, ώσπου παραμένει και πάλι μαύρη τελικά.Δεν ξέρω πόσο καλύτερα να αποδώσω την απορία μου.... ελπίζω κάποιος να με διαφωτίσει ........ Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδιά μια ερώτηση.Στο smarthub είχε εγκατεστημένο το exrlore 3d.Αυτό δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω και δεν μου το βγάζει ούτε το εικονίδιο απλά γράφει το όνομα.Το ξαναέκανα εγκατάσταση,ένα επαναφορά ξανά και αυτό τίποτα.Όταν το πατάω μου βγάζει σύνδεση και ότι φορτώνει αλλά και 1 ώρα να το αφήσω παραμένει έτσι.
Η τηλεόραση είναι συνδεμένη με wifi.Ξέρει κανείς να μου πεί?
Καλησπέρα...Είμαι ένα νέο μέλος της εκπληκτικής παρέας όπως διαπιστώνω καθημερινά από τις συζητήσεις που γίνονται στο forum...Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε 3 μήνες μετά την αγορά της Samsung UE46ES6100 .Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της tv.Αυτό που αντιμετωπίζω όμως είναι αρκετά περίεργο όπως μου είπε και ένας τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκα..Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή, την έχω "πιάσει" να βγάζει μια μπλε οθόνη για περίπου 10 sec να κάνει 3 αναβοσβήματα με διαδοχικές εναλλαγές μπλε και μαύρης οθόνης, ώσπου παραμένει και πάλι μαύρη τελικά.Δεν ξέρω πόσο καλύτερα να αποδώσω την απορία μου.... ελπίζω κάποιος να με διαφωτίσει ........ Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δοκίμασε τις συνδέσεις με το wifi και το ρουτερ αποσύνδεσε ξανασυνδεσε τη tv κανε restart το router γενικά κανε δοκιμές ίσως ξεκολλήσει και μένα είχε πρόβλημα όλο το smart hub κολλούσε αλλά τώρα όλα οκ μάλλον κολλούσε από το νετ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.