Samsung UE ES6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας.

Στα σαιτ της Samsung την έχει ως UE40ES6100W !!!
Υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι το ίδιο μοντέλο?
Έχει βγει και νέα έκδοση λογισμικού 07-02-2013, η T-MST10PDEUC-1032.0
Κάνει και για την UE40ES6100 ?

Καλησπέρα σας.

Στα σαιτ της Samsung την έχει ως UE40ES6100W !!!
Υπάρχει κάποια διαφορά ή είναι το ίδιο μοντέλο?
Έχει βγει και νέα έκδοση λογισμικού 07-02-2013, η T-MST10PDEUC-1032.0
Κάνει και για την UE40ES6100 ?

Κανονικοτατα κανει δεν εχει διαφορα.

Κανονικοτατα κανει δεν εχει διαφορα.

Το περίεργο είναι ότι έχω την T-MST10PDEUC-1031.0 και όταν κάνω ενημέρωση από την τηλεόραση μου λέει ότι έχω ήδη την τελευταία έκδοση.
Μήπως βγαίνει πρώτα για αναβάθμιση με USB ?

Να προχορήσω τηναναβάθμιση με το USB ?

1. Παιδιά, κατάφερε κάνεις από σας να συνδεθεί με την TV με το Wi-Fi Direct; Αν ναι - ΠΩΣ;
Εγώ τουλάχιστον από Android 4.0 δεν το κατάφερα.

2. Επίσης αν είχατε θέμα με την σύνδεση Wi-Fi (κανονική) με το internet; (Σύνδεση Conn-X)
Με το καλώδιο δεν ήταν δυνατή η δοκιμή λόγο απόστασης!

3. Η εικόνα στα ψηφιακά κανάλια σε "κινηματογραφική εικόνα" πως σας φάνηκε;

Καλησπέρα...Είμαι ένα νέο μέλος της εκπληκτικής παρέας όπως διαπιστώνω καθημερινά από τις συζητήσεις που γίνονται στο forum...Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε 3 μήνες μετά την αγορά της Samsung UE46ES6100 .Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της tv.Αυτό που αντιμετωπίζω όμως είναι αρκετά περίεργο όπως μου είπε και ένας τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκα..Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή, την έχω "πιάσει" να βγάζει μια μπλε οθόνη για περίπου 10 sec να κάνει 3 αναβοσβήματα με διαδοχικές εναλλαγές μπλε και μαύρης οθόνης, ώσπου παραμένει και πάλι μαύρη τελικά.Δεν ξέρω πόσο καλύτερα να αποδώσω την απορία μου.... ελπίζω κάποιος να με διαφωτίσει ........ Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βρήκες κάποια άκρη;

Last edited by a moderator:
Κάτι παρόμοιο κάνει και ενός γνωστού μου μια καινούργια (10 ημερών περίπου) ....
Τι λέτε να είναι;

Και εμένα σε τυχαίες στιγμές από σβηστή, ανάβει μόνη της για περίπου ένα λεπτό και μετά σβήνει πάλι μόνη της. Το "μπλέ" που αναφέρει κάποιος σε προηγούμενα post μάλλον οφείλεται στο γεγονός πώς στη φάση που το παρουσιάζει αυτό είναι σαν να είναι τέρμα ρυθμιζμένες οι φωτεινότητα και η αντίθεση και ποιός ξέρει και ποιά άλλη ρύθμιση. Δεν έχω βγάλει άκρη γιατί το κάνει και ούτε θα την πάω στο service όπου δηλώνουν άγνοια του προβλήματος. Το χειρότερο είναι πώς το παρουσιάζει σε τυχαίες στιγμές, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το αναπαράγω και να τους το δείξω να συμβαίνει. Παρα-είναι Smart TV :smash: για να μην πώ τίποτα χειρότερο.

παιδια αξιζει να δωσω 825 ευρω για την συγκεκριμενη 46αρα; γιατι απο καποια σχολια που διαβασα το clouding πρεπει να κανει παρτυ στην 6100!

Καλημέρα σε όλους.
Επειδή ενδιαφέρεται γνωστός μου για την es6100, θα ήθελα να μου πείτε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες:
1) έχει pvr (γράφει σε σκληρό ή σε usb stick)?
2) έχει internet browser (αναπαραγωγή flash, youtube, περιήγηση σto internet)?
Eυχαριστώ.

Γειά σου και σένα Antony.

1) Eίναι PVR ready...αυτό θα πεί ότι απο τη στιγμή που συνδέσεις USB HDD ή Stick μπορείς να γράψεις.
Τα κάνει όμως πρώτα ένα ειδικό Linux φορμά που μπόρεις να τα δείς μόνο στην τηλεόραση.
2) Εχει Web Browser για περιήγηση στo internet δείχνει και βίντεο στο YouTube αλλά για το YouTube υπάρχει και ειδίκη εφαρμογή στο SmartHub.

Υ.Γ.
Μόλις έκανα αναβάθμιση μέσω τηλεόρασης στο T-MST10PDEUC-1032.0.

1. Παιδιά, κατάφερε κάνεις από σας να συνδεθεί με την TV με το Wi-Fi Direct; Αν ναι - ΠΩΣ;
Εγώ τουλάχιστον από Android 4.0 δεν το κατάφερα.

2. Επίσης αν είχατε θέμα με την σύνδεση Wi-Fi (κανονική) με το internet; (Σύνδεση Conn-X)
Με το καλώδιο δεν ήταν δυνατή η δοκιμή λόγο απόστασης!

3. Η εικόνα στα ψηφιακά κανάλια σε "κινηματογραφική εικόνα" πως σας φάνηκε;

Κανείς;

@iant

2. Με σύνδεση Wi-Fi όλα μιά χαρά σε μένα. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι για να συνδεθείς ασύρματα πρέπει πρώτα να βγαλεις το ethernet καλώδιο απο την TV.
Και τα δύο συγχρόχως δεν γίνονται.

3. Στο STAR που βλέπω NCIS και ενίοτε κάποιες ταινίες και μπορώ να συγκρίνω με ξένα δορυφορικά κανάλια, είναι πολύ καλή.
Ανάλογα πάντα φυσικά με την ποιότητα της ταίνιας που προβάλεται.

@iant

2. Με σύνδεση Wi-Fi όλα μιά χαρά σε μένα. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι για να συνδεθείς ασύρματα πρέπει πρώτα να βγαλεις το ethernet καλώδιο απο την TV.
Και τα δύο συγχρόχως δεν γίνονται.

3. Στο STAR που βλέπω NCIS και ενίοτε κάποιες ταινίες και μπορώ να συγκρίνω με ξένα δορυφορικά κανάλια, είναι πολύ καλή.
Ανάλογα πάντα φυσικά με την ποιότητα της ταίνιας που προβάλεται.

Ευχαριστώ!

2. Καλώδιο δεν υπάρχει - ούτε προβλέπετε .... Ίσως να είναι θέμα router, θα το δω αυτές τις μέρες.
3. Σε σχέση με το δικό μου plasma G30 σε THX mode φάνηκαν λίγο "ξεπλυμένα" τα χρώματα της 6100 ...

Το 1. επιχείρησε κανείς;

Καλησπέρα...Είμαι ένα νέο μέλος της εκπληκτικής παρέας όπως διαπιστώνω καθημερινά από τις συζητήσεις που γίνονται στο forum...Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε 3 μήνες μετά την αγορά της Samsung UE46ES6100 .Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της tv.Αυτό που αντιμετωπίζω όμως είναι αρκετά περίεργο όπως μου είπε και ένας τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκα..Όταν η τηλεόραση είναι κλειστή, την έχω "πιάσει" να βγάζει μια μπλε οθόνη για περίπου 10 sec να κάνει 3 αναβοσβήματα με διαδοχικές εναλλαγές μπλε και μαύρης οθόνης, ώσπου παραμένει και πάλι μαύρη τελικά.Δεν ξέρω πόσο καλύτερα να αποδώσω την απορία μου.... ελπίζω κάποιος να με διαφωτίσει ........ Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κάτι παρόμοιο κάνει και ενός γνωστού μου μια καινούργια (10 ημερών περίπου) ....
Τι λέτε να είναι;

Και εμένα σε τυχαίες στιγμές από σβηστή, ανάβει μόνη της για περίπου ένα λεπτό και μετά σβήνει πάλι μόνη της. Το "μπλέ" που αναφέρει κάποιος σε προηγούμενα post μάλλον οφείλεται στο γεγονός πώς στη φάση που το παρουσιάζει αυτό είναι σαν να είναι τέρμα ρυθμιζμένες οι φωτεινότητα και η αντίθεση και ποιός ξέρει και ποιά άλλη ρύθμιση. Δεν έχω βγάλει άκρη γιατί το κάνει και ούτε θα την πάω στο service όπου δηλώνουν άγνοια του προβλήματος. Το χειρότερο είναι πώς το παρουσιάζει σε τυχαίες στιγμές, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το αναπαράγω και να τους το δείξω να συμβαίνει. Παρα-είναι Smart TV :smash: για να μην πώ τίποτα χειρότερο.

Το έλυσε ο γνωστός μου - πήρε τηλέφωνο στη Samsung!
Του είπαν να αλλάξει δυο πράγματα στο μενού και μέχρι τώρα δεν αναπαράχθηκε!
- άλλαξε το ECO
- στην καρτέλα "Υποστήριξη" άλλαξε το "Αυτόματη Ενημέρωση" ή κατή τέτοιο ... Δεν θυμόταν ακριβώς τα ονόματα των ρυθμίσεων, ψάξτε εκεί, πιστεύω θα τα βρείτε ...

Διορθώστε μετά εμένα ... ;-)

Το έλυσε ο γνωστός μου - πήρε τηλέφωνο στη Samsung!
Του είπαν να αλλάξει δυο πράγματα στο μενού και μέχρι τώρα δεν αναπαράχθηκε!
- άλλαξε το ECO
- στην καρτέλα "Υποστήριξη" άλλαξε το "Αυτόματη Ενημέρωση" ή κατή τέτοιο ... Δεν θυμόταν ακριβώς τα ονόματα των ρυθμίσεων, ψάξτε εκεί, πιστεύω θα τα βρείτε ...

Διορθώστε μετά εμένα ... ;-)

Θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω. Ευχαριστούμε για την πληροφορία.