Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μέτρηση [on/off]

Gamma: 2.23
Black: 0.06
White: 113
Contrast: 1883:1
Temp: 6798
Μέτρηση [Αnsi]

Black: 0.08
White: 107
Contrast: 1338:1

Μια τηλεόραση με τις μετρήσεις αυτές έχει "μεγάλα δυναμικά". Μάλιστα μαθαίνω κάτι νέο κάθε ημέρα.

Εγώ το έμαθα πριν κανά χρόνο, στο avforums... :flipout:
Εγώ περιμένω μετρήσεις από το hdtvtest πάντως, γιατί οι αλλαγές στο full είναι δραματικές φέτος (και σε αισθητήρες, και σε διάφορα άλλα).
Διάβασα και το "κείμενο" στον ήχο, και μετά αναρωτιόμουν γιατί το αγόρασα...

O λογος που το στομα μενει ανοιχτο ειναι απο ενθουσιασμο ή απο θρηνο,λυπη και σπαραγμο γιατι την ειδες με κλειστα φωτα σε σκουρο πλανο;

O λογος που το στομα μενει ανοιχτο ειναι απο ενθουσιασμο ή απο θρηνο,λυπη και σπαραγμο γιατι την ειδες με κλειστα φωτα σε σκουρο πλανο;

Η ΤV είναι super. Καθηλωτική εικόνα σε φως και σκοτάδι. Ό,τι πιο σύγχρονο μπορεί να αγοράσει κάποιος. Αξίζει τα λεφτά της 100%. Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας.

Το evolution kit το επόμενο στοίχημα. Ελπίζω πράγματι να φέρνει up to date τη συσκευή.

Φιλε louiw πλακα εκανα.Εννοειται πως ειναι απο τις καλυτερες led lcd tv

Είναι σίγουρα.. Αλλά και εσύ βρε Louis, ούτε Product Manager στη Samsung να ήσουν! Τέτοια θριαμβολογία και τόσο παίνεμα για μια τηλεόραση που φυσικά και δεν είναι τέλεια (με πολλά θετικά και πολλά αναφερθέντα προβλήματα), χαλάλι της!

καποιος που εχει δει την d8000 και την es8000, μπορει να μου πει ποση διαφορα στην ποιοτητα εικονας εχουν;

Είναι σίγουρα.. Αλλά και εσύ βρε Louis, ούτε Product Manager στη Samsung να ήσουν! Τέτοια θριαμβολογία και τόσο παίνεμα για μια τηλεόραση που φυσικά και δεν είναι τέλεια (με πολλά θετικά και πολλά αναφερθέντα προβλήματα), χαλάλι της!
Είπα φίλε ότι στο standard definition δε λέει τίποτα. Όμως η ουσία νομίζω είναι η γενική εντύπωση και εικόνα και όχι αν στο βαθύ σκοτάδι στη γωνία παρουσιάζεται σκιά, που με το ζόρι τη βλέπεις.

Όταν βλέπεις τένις, τι ρύθμιση εισηγήστε για πιο ομαλή μπάλα.?

Παιδες es7000 και es8000
1) ποια η διαφορα τους
2) αξιζει η 8000 με διαφορα τιμης 200 ευρω
3) με κουπονι απο electroworld η διαφορα τους ειναι μολις 63 ευρω. Τι λετε;

Παιδιά βρίσκομαι στο δίλημμα να επιλέξω κυρίως ανάμεσα στις:

Samsung 55ES8000
Sony 55HX850

θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση πολύ σημαντική για μένα:

1. Πως είναι η Samsung 55ES8000 οσον αφορά την ποιότητα του 3D που αποδίδει? (Κυρίως σε Blu-ray 3D υλικό)
Έχει βάθος ? Η 3D εικόνα είναι γενικά ομαλή,χωρίς σπασίματα,flickering αντανακλάσεις γενικώς...

2. Αναφορικά με την ποιότητα του 3D πως θα συγρίνατε την Samsung 55ES8000 με την Sony 55HX850 ??
Είναι αντίστοιχης ποιότητας? Υπάρχει κάποιος που έχει σχετική άποψη ?

3. Αν σας ζητούσα μια σύγκριση ανάμεσα στις Samsung 55ES8000 vs Sony 55HX850 ως προς την ποιότητα
της εικόνας σε HD υλικό (2D και 3D) τι θα λέγατε??

Σημείωση: Η σύγκριση να γίνει αναφορικά με την ποιότητα της εικόνας σε HD υλικό (2D και 3D)...στον smart
χαρακτήρα προφανώς υπερέχει η Samsung 55ES8000

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,με βοηθάτε πάρα πολύ!

Φιλικά!

Πολύ καλή η συγκεκριμένη τηλεόραση αλλά και αρκετά ακριβή.
Ελπίζω κάποια στιγμή να πέσουν οι τιμές γιατί την έχω βάλει στο μάτι.
Πολύ ωραία η εικόνα της.

παιδια υπαρχει καποιος κατοχος που να κερναει καφε να δω την τιβι απο κοντα σε φυσικο περιβαλλον γιατι θα δωσω 2300 μετρητα και δεν λεει να δω ελαττωματα θα παθω καρδια
εμενα με ενδιαφερι κυριως η κινηση στις ταινιες ειμαι αναμεσα σε αυτη και την 850 sony αλλα η εμφανιση με κερδισε

Παιδιά βρίσκομαι στο δίλημμα να επιλέξω κυρίως ανάμεσα στις:

Samsung 55ES8000
Sony 55HX850

θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση πολύ σημαντική για μένα:

1. Πως είναι η Samsung 55ES8000 οσον αφορά την ποιότητα του 3D που αποδίδει? (Κυρίως σε Blu-ray 3D υλικό)
Έχει βάθος ? Η 3D εικόνα είναι γενικά ομαλή,χωρίς σπασίματα,flickering αντανακλάσεις γενικώς...

2. Αναφορικά με την ποιότητα του 3D πως θα συγρίνατε την Samsung 55ES8000 με την Sony 55HX850 ??
Είναι αντίστοιχης ποιότητας? Υπάρχει κάποιος που έχει σχετική άποψη ?

3. Αν σας ζητούσα μια σύγκριση ανάμεσα στις Samsung 55ES8000 vs Sony 55HX850 ως προς την ποιότητα
της εικόνας σε HD υλικό (2D και 3D) τι θα λέγατε??

Σημείωση: Η σύγκριση να γίνει αναφορικά με την ποιότητα της εικόνας σε HD υλικό (2D και 3D)...στον smart
χαρακτήρα προφανώς υπερέχει η Samsung 55ES8000

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά,με βοηθάτε πάρα πολύ!

Φιλικά!

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ειδικά τους κατόχους της ES8000 ένα θέμα σχετικό με τα 3D γυαλιά της:

Είδα ότι τα νέα 3D γυαλιά που συνοδεύουν την Samsung είναι τελείως ανοικτά στο πλάι γεγονός που
έχει ως αποτέλεσμα το εξωτερικό φως να περνάει μέσα στα γυαλιά και πολλές φορές να προκαλεί
αντανακλάσεις και αναλαμπές
(αν περιγράφω καλά αυτό που νιώθω).
Στην αντίπερα όχθη παρατηρούσα ότι στη Sony HX850 που είδα 3D δεν υπήρχε παρόμοιο θέμα
και όπως ίσως θα ξέρετε τα γυαλιά της Sony είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος και πολύ πιο κλειστά
στο πλάι,οπότε δεν αφήνουν το φως να περάσει μέσα...

Ερώτημα: Υπάρχουν άλλα γυαλιά της Samsung συμβατά με την ES8000,
εκτός αυτά που είναι ανοικτά στο πλάι ??
Γενικά έχετε παρατηρήσει το θέμα που επισημαίνω
με τα συγεκριμένα γυαλιά που είναι ανοικτά στο πλάι ??

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ειδικά τους κατόχους της ES8000 ένα θέμα σχετικό με τα 3D γυαλιά της:

Είδα ότι τα νέα 3D γυαλιά που συνοδεύουν την Samsung είναι τελείως ανοικτά στο πλάι γεγονός που
έχει ως αποτέλεσμα το εξωτερικό φως να περνάει μέσα στα γυαλιά και πολλές φορές να προκαλεί
αντανακλάσεις και αναλαμπές
(αν περιγράφω καλά αυτό που νιώθω).
Στην αντίπερα όχθη παρατηρούσα ότι στη Sony HX850 που είδα 3D δεν υπήρχε παρόμοιο θέμα
και όπως ίσως θα ξέρετε τα γυαλιά της Sony είναι πιο μεγάλο σε μέγεθος και πολύ πιο κλειστά
στο πλάι,οπότε δεν αφήνουν το φως να περάσει μέσα...

Ερώτημα: Υπάρχουν άλλα γυαλιά της Samsung συμβατά με την ES8000,
εκτός αυτά που είναι ανοικτά στο πλάι ??
Γενικά έχετε παρατηρήσει το θέμα που επισημαίνω
με τα συγεκριμένα γυαλιά που είναι ανοικτά στο πλάι ??

Πολύ σωστά εντοπίσες το θέμα με τα γυαλιά. Πρέπει να μην υπάρχει καθόλου φως, να κλείσεις τα πάντα. Όμως υπάρχουν και αλλά συμβατά γυαλιά, δε ξέρω αν υπάρχει το ίδιο θέμα. Η tv κατα τα αλλά είναι πολύ δυνατή. Διάβασε πιο πάνω τα σχόλια μου.

Πολύ σωστά εντοπίσες το θέμα με τα γυαλιά. Πρέπει να μην υπάρχει καθόλου φως, να κλείσεις τα πάντα. Όμως υπάρχουν και αλλά συμβατά γυαλιά, δε ξέρω αν υπάρχει το ίδιο θέμα. Η tv κατα τα αλλά είναι πολύ δυνατή. Διάβασε πιο πάνω τα σχόλια μου.

Επομένως δεν ήταν απλά η ιδέα μου! Σε σχετική ερώτηση που έκανα στον υπάλληλο,μου είπε ότι τα περσυνά
γυαλιά της Samsung (τα γυαλιά των σειρώ D) ήτανε πολύ πιο κλειστά και μεγάλα.Τον ρώτησα αν τα γυαλιά
των σειρών D της Samsung είναι συμβατά και με την 55ES8000.Μου απάντησε πως είναι άλλα τα βρίσκεις
πολύ δύσκολα πλέον...

Αν έχει ασχοληθεί κάποιος με το θέμα και θα μπορούσε να μας πει ποιά άλλα γυαλιά υπάρχουν
(κι αν μπορούσε να μας δώσει σχετικά link) θα βοηθούσε νομίζω!

Όταν έβλεπα 3D ένιωθα πως υπήρχε το θέμα με τρεμόπαιγμα ή σωστότερα αντανακλάσεις από το εξωτερικό
φως που έμπαινε στα γυαλιά.

Αντίθετα στην Sony HX850 δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή αντανάκλση ή τρεμόπαιγμα,το 3D
ήταν εντελώς ξεκούραστο και εντυπωσιακό και μιλάω για παρακολούθηση μέρα μεσημέρι,μέσα σε κατάστημα.

Το θέμα είναι ότι έχω μπει σε σκέψεις και δεν ξέρω σίγουρα αν αυτό που είδα οφείλεται στα γυαλιά
ή αν είναι γενικότερο θέμα της τηλεόρασης και της ποιότητας του 3D που παρέχει!
Όποιος μπορεί να συμβάλλει με τη 3D εμπειρία που έχει από την ES8000 ας με διαφωτίσει αν μπορεί!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Εγω φιλε ειμαι τελειως αντιθετος. Ειδα στην es8000 με τα νεα γυαλια και μου αρεσαν τρομερσ. Ξεκουραστα ελαφρυα σα να μην υπηρχαν. Στη sony 850 τα γυαλια τεραστια βαρυα και μεσα σε 5 λεπτα το πολυ με πονεσε η μυτη μου (δεν ξερω αν φταιει που εχω μικρη μυτη). Δηλαδη αν παρω τη sony θα περιμενω τα νεα της γυαλια με κωδικο 750 γιατι το τωρινα της τα 250 για μενα απαραδεκτα.