Πολύ σωστά εντοπίσες το θέμα με τα γυαλιά. Πρέπει να μην υπάρχει καθόλου φως, να κλείσεις τα πάντα. Όμως υπάρχουν και αλλά συμβατά γυαλιά, δε ξέρω αν υπάρχει το ίδιο θέμα. Η tv κατα τα αλλά είναι πολύ δυνατή. Διάβασε πιο πάνω τα σχόλια μου.
Επομένως δεν ήταν απλά η ιδέα μου! Σε σχετική ερώτηση που έκανα στον υπάλληλο,μου είπε ότι τα περσυνά
γυαλιά της Samsung (τα γυαλιά των σειρώ D) ήτανε πολύ πιο κλειστά και μεγάλα.Τον ρώτησα αν τα γυαλιά
των σειρών D της Samsung είναι συμβατά και με την 55ES8000.Μου απάντησε πως είναι άλλα τα βρίσκεις
πολύ δύσκολα πλέον...
Αν έχει ασχοληθεί κάποιος με το θέμα και θα μπορούσε να μας πει ποιά άλλα γυαλιά υπάρχουν
(κι αν μπορούσε να μας δώσει σχετικά link) θα βοηθούσε νομίζω!
Όταν έβλεπα 3D ένιωθα πως υπήρχε το θέμα με τρεμόπαιγμα ή σωστότερα αντανακλάσεις από το εξωτερικό
φως που έμπαινε στα γυαλιά.
Αντίθετα στην Sony HX850 δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή αντανάκλση ή τρεμόπαιγμα,το 3D
ήταν εντελώς ξεκούραστο και εντυπωσιακό και μιλάω για παρακολούθηση μέρα μεσημέρι,μέσα σε κατάστημα.
Το θέμα είναι ότι έχω μπει σε σκέψεις και δεν ξέρω σίγουρα αν αυτό που είδα οφείλεται στα γυαλιά
ή αν είναι γενικότερο θέμα της τηλεόρασης και της ποιότητας του 3D που παρέχει!
Όποιος μπορεί να συμβάλλει με τη 3D εμπειρία που έχει από την ES8000 ας με διαφωτίσει αν μπορεί!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!