Καλησπέρα.Μετά απο μια κουραστική χρονιά είμαι πλεόν φοιτητής και ηρθε η ώρα να κάνω και γω τα ψώνια μου.Ενδιαφέρομαι για τη 40αρα και θα ήθελα να ενημερωθω για πιθανα προβλήματα ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο σ'αυτά τα λεφτά (450 απ'ότι είδα η φτηνοτερη).Ταινείες θα παίζονται απο το pc οποτε δεν θα έχω προβλήματα με κολληματα κτλ.
Επίσης τι παραπάνω έχει η σειρά UExxES6100 και είναι πιο ακριβή;
Ευχαριστώ,
Γιάννης
Καλώς όρισες στην παρέα μας johnko1... :ernaehrung004:
FullHD 3D τηλεόραση με πραγματικά 100Hz σε αυτή τη διάσταση, δε νομίζω να βρεις φτηνότερη, ούτε κάτι με καλύτερα χαρακτηριστικά στα ίδια χρήματα. Κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα της συγκεκριμένης σειράς δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής από τους κατόχους. Ως EdgeLED-LCD, αναμενόμενο είναι να εμφανίζει κάποιο βαθμό ανομοιομορφίας (clouding-banding) ανάλογα με το κομμάτι που θα σου τύχει και σχετικά περιορισμένη γωνία θέασης, αν και, αν προέρχεσαι από laptop, μάλλον δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει κάτι από αυτά...
Η ES6100 είναι περσινό μοντέλο. Το επιπλέον χαρακτηριστικό που διαθέτει σε σχέση με την f6100, είναι το Smart TV...
Όταν λες περιορισμένη γωνία θέασης για ποσες μοιρες μιλάς;
Πάτα πάνω στο αρχείο με δεξί κλικ , μετονομασία και μετά αντιγραφή. Μετά πάνω στο αρχείο των υποτίτλων δεξί κλικ μετονομασία και επικόλληση.
Έτσι θα είσαι 100% σίγουρος ότι τα δύο αρχεία θα έχουν το ίδιο όνομα.
Στην αναπαραγωγή από usb δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις ορίσει γλώσσα στο tools -> ρυθμίσεις -> ελληνικά.
Ελπίζω και εύχομαι νάχετε δίκιο.
Μέχρι σήμερα είμαι μάλλον απογοητευμένος όπως καταλάβατε, και περιμένω με αγωνία τις ρυθμίσεις.
αντιθεση πολυ ειναι 90-95
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.