fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,482
οχι,γιατι να κρατησω?
οποτε τωρα ποτε θα τους παρεις για αλλαγη?1028 ειναι η τελευταια αναβαθμιση.ποτε θα πρεπει να περιμενεις για να στην αλλαξουν?
οχι,γιατι να κρατησω?
οποτε τωρα ποτε θα τους παρεις για αλλαγη?1028 ειναι η τελευταια αναβαθμιση.ποτε θα πρεπει να περιμενεις για να στην αλλαξουν?
σου ειπαν οτι θα στην αλλαξουν ετσι απλα?με οποιο μοντελο θες πχ συν διαφορα εαν παρεις μεγαλυτερη?Δεν εχω σκοπω να την αλλαξω αμεσα,θα την κρατησω μεχρι τον Μαϊο σιγουρα.Θελω να δω να πεφτουν οι τιμες απο τα καλυτερα μοντελα καθως και τα καινουργια.
οχι,γιατι να κρατησω?
Γιατι λένε οτι θελουν για να ξεφορτωθούν τον πελάτη , τις περισσότερες φορές ειναι συμβεβλημένα με την Sammy, συνεργεία οπως το Service one, που έχουν και αλλες εταιρείες για επισκευή,Σε μενα προσωπικά που ειχα προβλημα με την F7000 αφου την πήραν και δεν διορθώθηκε το προβλημα ουτε καν ακουστα το ειχαν σαν προβλημα μου ειπαν, ενω βοει το ΝΕΤ για το θεμα , (και την πηραν, και μου αλλαξαν πλακετα του ασυρμάτου δικτύου, που δεν ειχε προβλημα το Ασύρματο, και τωρα ειναι πολυ χειρότερο ,κολλάει σε ταινια 3d καθε 1-2 λεπτa, για να φορτωσει μεσω ruter ,ενω πριν αργουσε αρκετα να κολλήσει 5-6, λεπτα , αλλου ηταν το θεμα και η ουσια του προβληματος),επι 10 μερες δεν σήκωναν τηλεφωνο , και ειχα και ονομα και τηλεφωνο Τεχνικού (το προσωπικό του στο γραφείο και οχι του τηλεφωνικού κεντρου )10 μερες με 6 -15 τηλεφωνα την μερα .Μεχρι που βαρέθηκα και τα παράτησα. Kαι να σκευφτει κανεις οτι τους έπαιρνα να πω οτι το έλυσα το ρημαδιασμενο το προβλημα μονη μου για να γνωρίζουν τι να πουν και τι να κανουν αν τυχει σε καπoιο αλλο πελάτη 1 μηνα ταλαιπωρία 400 τηλεφωνα και στην Samsung και στο συνεργείο, και oi με,ν σήκωσαν τα χέρια ψηλά (samsung ) οι δε, επαιζαν κρυφτουλι (Service one). AAAkai h Σαμουνγ τελικά μου ειπε οτι θα προωθήσει το θεμα μου στην μαμά εταιρεία , χα χα στην Κορέα φαντάζομαι ,Ακομη περιμενω
Αλήθεια πως το έλυσες το πρόβλημά;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!παντως εγω την δικη μου τωρα που την βλεπω με την "καθαρη εικονα" σπανια κανει κολληματακια σε τηλεοπτικο προγραμμα πιο πολυ.αλλα αφου ειπαν στον συμφορουμιτη οτι το ξερουν και θα του την αλλαξουν γιατι να μην την αλλαξω κι εγω σκεφτομαι.και ισως με μια διαφορα πλεον και για μεγαλυτερη!Μεγαλη και πονεμενη ιστορια , ειχα κυκλικο restart με την f 7000 55" καθε μια ωρα , μολις προσπαθουσα να αλλαξω πηγη εισοδου η καναλι η ακόμα και ενταση στην φωνη , μου εκανε restart η έσβηνε ,καθε 1 ωρα ουτε λεπτο πριν, (μεσα στην ωρα λειτουργουσε κανονικα) εε αφου την εστειλα (με μισή καρδια ) συνεργείο , ( εγω ειχα κανει τα παντα εξω η συνδεση με pc σκληρο εξωτερικο dvd , blueray klp , εργοστασιακες ρυθμησεις και οτι βαζει ο νους )της αλλαξαν πλακετα ασυρματου :twoguns: ???? Μου την έφεραν φτιαγμενη υποτίθεται , Σκ@τα τα ίδια παλι , εν τω μεταξύ οσο έλειπε αγόρασα την f6320 40", ,και για να εχω tv και μετα να την εχω σαν monitor , ελα μου και που αυτή άρχισε το ιδιο βιολί , κάθε 50 λεπτα restart , δεδομένου ότι δεν μπορούσα να χωνέψω οτι 2 tv της ίδιας εταιρειας αλλά με αλλη σειρά (f 6χχχ)( f 7xxxx) , είχαν το ιδιο ελάττωμα και έπεσαν και οι 2 σε μενα, άρχισα να την ψάχνω σε κοινό παρανομαστη , τι ειχαν ιδιο? , σκέφτηκα το δίκτυο ,αφού εξαιρεσα το ruter (αλλαξα 3 , τρελανα τον παροχο μου) και δεν εγινε τίποτα , την έβαλα με wifi στο δίκτυο του γείτονα, (νανε καλα το σπαστήρι σε androit που ειχα για πλάκα ) και ως δια μαγείας , οποια ηταν στου γείτονα δεν παρουσίαζε το πρόβλημα ,ενώ στο δικό μου ρεσταρτ ,και οι 2 στου γείτονα ήταν οκ, σε μένα πρόβλημα , εφόσον εξάντλησα ολα τα περιθώρια με τον παροχο μου HOL σκεφτηκα τι αλλο κοινό μπορεί να είχαν εκτός του δικτύου , εε οταν συνδεόταν στο δίκτυο του γείτονα άλλο pc έπαιρνε τον έλεγχο , επόμενο βήμα κλείσιμο του pc και έλεγχος , ... το πρόβλημα δεν υπήρχε με κλειστό pc (οχι αποσυνδεδεμένες απο το pc με τα hdmi αυτό το ειχα δοκιμάσει απο την αρχή ) άνοιγα το pc τσουπ το πρόβλημα ,το επόμενο ηταν να κλείσω τον πρώτο ύποπτο στο pc το windows firewall , EEE αυτός ήταν ο ένοχος , προφανώς έχοντας share φακέλους και εγκατεστημενο το allshare στο pc η tv έστελνε καποια πακέτα δεδομενων ,για σύνδεση ανανέωση ψάξιμο κλπ , και το firewall τα εμπόδιζε με αποτέλεσμα το forcerestart , αφου πέρασαν τα πακέτα δεδομένων , έπαψε το restart , παρότι εχω παλι ανοικτό το firewall δεν εχω προβλημα
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!παντως εγω την δικη μου τωρα που την βλεπω με την "καθαρη εικονα" σπανια κανει κολληματακια σε τηλεοπτικο προγραμμα πιο πολυ.αλλα αφου ειπαν στον συμφορουμιτη οτι το ξερουν και θα του την αλλαξουν γιατι να μην την αλλαξω κι εγω σκεφτομαι.και ισως με μια διαφορα πλεον και για μεγαλυτερη!
αλλα εννοειται οχι αλλη μεταχειρισμενη η refurbished κλπ.
ναι,οχι τωρα οπως ειμαι εαν δεν μου την αλλαξουν ειμαι μια χαρα.μονο εαν αυτοι μου το προτεινουν αβλεπει θα δω μηπως παρω καμια μεγαλυτερη .αλλιως ολα οκ !Σε μενα που εσκασα 2000 και με αλυτο προβλημα απο την πρωτη μερα αγορας (δεν ξερουν οτι λυθηκε ) Ουτε νιξη για αλλαγη , που θα επρεπε να μου προτεινουν μιας και καθε μερα επερνα 2-3 φορες και στα κεντρικα της Σαμσουνγ, μεχρι απομακρυσμενη βοηθεια μου εκαναν, (Live ) και πέταξε εξω απο την συνδεση τον τεχνικο , Απλα σήκωσαν τα χερια ψηλα και μου ειπαν οτι θα το προωθήσουν στην μαμα εταιρεια ?????? Μακαρι σε σενα να ειναι αλιως αλλα κρατα μικρο καλαθι
Θα συμφωνήσω με τον Yperion! Κίνηση Led απενεργοποιημένη! Έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλη την ποιότητα εικόνας και αν θυμάμαι καλά χαλούσε εντελώς το Contrast! Σε τηλεοπτικό το έχω και εγω 3/3/απενεργοποιημένο και είναι μία χαρά για τις δικές μου προτιμήσεις.
Εχτες παρακολουθουσα μπασκετ στο HD της Δημοσιας Τηλεορασης τον ολυμπιακο και ακολουθησα την συμβουλη του yperion να παιξω με τις ρυθμισεις του motion plus,εβαλα λοιπον...καθαρη εικονα(αυτη τη ρυθμιση εχω και στις 2 τηλεορασεις μου),τυπικο,ομαλη εικονα και στο προσαρμοσμενο μειωσ.θολ 4-5 και τρεμοπ. 5 baclight απενεργοπ. αλλα το κολλημα - lag στην εικονα παρεμενε σε ολες.Απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι θεμα κατασκευαστικο και οχι ρυθμισεων.Καποια στιγμη θα δοκιμασω να ενεργοποιησω το backlight οπως λεει ο JL_? και βλεπουμε.
Στην F6100 δεν γνωρίζω αν δημιουργεί κάποιο θέμα η ενεργοποιήση του Scanning Backlight, στην F6500 πάντως, εκτός κι αν κανείς έχει τοποθετημένη την τηλεόραση σε εξωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι απενεργοποιημένο. Τις 1080 γραμμές στο APDC και τις σχεδόν 4 στα AVClub Motion Tests με αυτό τις πιάνει. Αν είναι απενεργοποιημένο, οι επιδόσεις πέφτουν στις 600 και 2 αντίστοιχα...
τι να σου πω ειναι τοσο τελεια σαν τιβι για τα χρηματα της που κανω -ακομα- τα στραβα ματια για κατι ανεπαισθητα κολληματακια που μονο ενας ψειρας τα καταλαβαινει αλλα ειναι υπαρκτα!εμενα και στην ρυθμιση "καθαρη εικονα" τα κανει σε τηλεοπτικο προγραμμα.σε hd ταινιες απο εξωτερικο media player εχουν σταματησει απο οτι βλεπω.Καλησπερα παιδια καινουργιος και εγω βρηκα το φορουμ οταν εψαχν τηλ εχω καταληξει στην 6100 με τα λεφτα που διαθετω αλλα προβληματιστικα λιγο με τα σχολια τα τελευταια περι κοληματος δεν ξερω τι να κανω την τεταρτη παω να παρω τηλ
τι να σου πω ειναι τοσο τελεια σαν τιβι για τα χρηματα της που κανω -ακομα- τα στραβα ματια για κατι ανεπαισθητα κολληματακια που μονο ενας ψειρας τα καταλαβαινει αλλα ειναι υπαρκτα!εμενα και στην ρυθμιση "καθαρη εικονα" τα κανει σε τηλεοπτικο προγραμμα.σε hd ταινιες απο εξωτερικο media player εχουν σταματησει απο οτι βλεπω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.