Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν και δεν ξερω το μεγεθος του προβληματος σου, ετσι που το παρουσιαζεις μοιαζει με το δικο μου:!!Εγω απο το αυγουστο εχω την 6670 σε 55" και στην αρχη μου εβαλε clouding που σχετικα γρηγορα σχεδον εσβησε και banding που οπως λες και εσυ ουσιαστικα μονο εγω το βλεπω και στην με ενοχλουσε αφανταστα!!Μιλαμε σχεδον με επιασε καταθληψη,δεν ηθελα να τη βλεπω ουτε σβηστη!!!
Το αποτελεσμα μετα απο 3 μηνες ειναι να απολαμβανω κατα 90% την tv και μαλιστα σε τηλεοπτικο αλλα hd απο οτε!!!!!!σε λιγο καιρο θα την συνηθισω ακομα περισοτερο και δεν θα το σκεφτομαι καν!!!!Ειδικα απο διαφορες φωτο και σχολια που εχω δει για αλλες μαρκες και μοντελα δεν με χαλαει καθολου που δεν την αλλαξα!!!!
Αν δεν ειναι τραγικα μεγαλο το προβλημα σου , χαλαρωσε και δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου ,θα δεις θα "χαθει" σιγα σιγα στα ματια σου

Καλημερα παιδια!Εσεις που εχετε την συγκεκριμενη tv ειστε ευχαριστημενοι με την αποδοση του μαυρου και με το τηλεοπτικο της?Ειδικα εσεις που την εχετε στις 50 και ανω ιντσες,οπου φαινονται ολες οι ατελειες.Επισης γνωριζει κανεις τις διαφορες της με την 6800 περα απο την βαση?αξιζει λετε τα παραπανω χρηματα η 6800?

Καλημερα παιδια!Εσεις που εχετε την συγκεκριμενη tv ειστε ευχαριστημενοι με την αποδοση του μαυρου και με το τηλεοπτικο της?Ειδικα εσεις που την εχετε στις 50 και ανω ιντσες,οπου φαινονται ολες οι ατελειες.Επισης γνωριζει κανεις τις διαφορες της με την 6800 περα απο την βαση?αξιζει λετε τα παραπανω χρηματα η 6800?

Καλησπερα φιλε. Το μαυρο της ειναι αρκετα καλο για LED TV, στο τηλεοπτικο σημα και ειδικα στα ελληνικα καναλια δεν ειναι και τοσο καλο. Ειμαι κατοχος της 50F6800, οι διαφορες με την 6500 ειναι μονο στη βαση, σε ολα τα αλλα ειναι ιδιες. Δεν αξιζει τα παραπανω λεφτα η 6800, Εγω την πηρα σε προσφορα 1000 ευρω κ δωρο ενα πληκτρολογιο samsung....Ετσι πιστευω αξιζει...!

Καλημερα!
Γνωριζει κανεις εαν μπορουμε να συνδεσουμε ασυρματα ακουστικα στην τηλεοραση? Κατι bluetooth headphones, που προοριζονται κυριως για κινητα/ταμπλετ, μπορουν να συνδεθουν στην F6500 ???
Το εγχειριδιο για συνδεση ακουστικων λεει μονο για την κλασικη συνδεση jack. Ασυρματα απευθειας στην TV υπαρχει δυνατοτητα οπως γινεται π.χ. με μια soundbar ?????

KoGi υπαρχουν ασύρματα ακουστικά που συνδέεις το transmitter με το Jack της τηλεόρασης και παίζει το πράμα..τώρα για ακουστικά απο κινητό δε νομίζω..!

Να ρωτησω και εγω κάτι..πηρα χθες εναν σκληρο WD passport ultra 1TB, ολα καλά παιζει τις ταινίες και τα λοιπά αλλα οταν παω να κάνω PVR μου ζητάει διαμόρφωση!
Την πρωτη φορά που μου το ζήτησε εκανα διαμόρφωση έγραψε κανονικά αλλα μετα μολις πηγα να το συνδέσω στο pc ηθελε πάλι διαμορφωση για να τον δει!
Ο δισκος ειναι σε format NTFS υπαρχει κάποιος τροπος να δουλευει και στο pc και στην tv χωρις να κάνει αυτά τα κόλπα?

Δυστυχώς όχι...

Όλες οι τηλεοράσεις που διαθέτουν λειτουργία PVR απαιτούν "πάντρεμα" του δίσκου με την τηλεόραση, καθώς, με το πρόσχημα της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, τα δεδομένα εγγράφονται με κρυπτογράφηση...

Δυστυχώς όχι...

Όλες οι τηλεοράσεις που διαθέτουν λειτουργία PVR απαιτούν "πάντρεμα" του δίσκου με την τηλεόραση, καθώς, με το πρόσχημα της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων, τα δεδομένα εγγράφονται με κρυπτογράφηση...

Ευχαριστώ για την απάντηση!Να ρωτήσω κάτι άλλο!Εαν κάνω ενα partition στον εξωτερικό πχ 16GB μόνο για pvr θα δουλέψει?Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Ευχαριστώ για την απάντηση!Να ρωτήσω κάτι άλλο!Εαν κάνω ενα partition στον εξωτερικό πχ 16GB μόνο για pvr θα δουλέψει?Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους αν δούλεψε ή όχι... ;)

Την εχω περίπου 40 ημέρες

ευχαριστω για την απαντηση. αυτο λεω να κανω και εγω και βλεπουμε. Απο ερευνα που εκανα ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις καθαρο πανελ, για αυτο το λογω το σκεπτομαι στο να αρχισω την διαδικασια αλλαγης πανελ οπως μου ειπε το σερβις της Samsung.

Last edited by a moderator:
Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και να ενημερώσεις και τους υπόλοιπους αν δούλεψε ή όχι... ;)

Δούλεψε άψογα με την δημιουργία partition..!Δοκιμάστε άφοβα! ;)

Για όποιον έχει smartphone ή tablet Samsung , κατεβάστε το app SmartView από εδώ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.smartview.tz&hl=el

Μόλις κατέβει και το τρέξετε στο tablet συνδέεται με την τηλεόραση και μπορείτε καταρχήν να χρησιμοποιείτε το tablet ως τηλεκοντρόλ και κατά δεύτερον να βλέπετε ότι δείχνει η τηλεόραση αλλά με 2-3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επίσης συνεχίζοντας την ενημέρωση του φορουμ σχετικά με την 6500, να τονίσω ότι η τηλεόραση έχει μεν αμελητέο clouding αλλά πάσχει από εκτεταμένο banding κυρίως στο κέντρο του πάνελ, το οποίο γίνεται πολύ προφανές σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και στην κίνηση της κάμερας. Αυτό για κάποιον κάτοχο πλάσμα είναι άγνωστο "φρούτο", πθανόν κάποιοι κάτοχοι led το έχουν συνηθίσει και δεν τους ξενίζει. Πάντως αν θυμηθώ το πως διερρήγνειαν τα ιματιά τους κάποιοι για το λεγόμενο banding (μια αχνή κάθετη γραμμή στην άκρη του πάνελ) που κάποιες st50 είχαν παρουσιάσει πέρσι, μου κάνει πραγματικά εντύπωση πως δεν το έχουν διαπιστώσει στην 6500 και πως δεν έχουν ενημερώσει τα μέλη του φόρουμ γι' αυτό το τουλάχιστον ενοχλητικό και πολύ προφανές φαινόμενο.

συμφωνω απολυτα Η δικια μου 50 αρα εχει εκτεταμενο banding προσοχη !!

Ρε μάγκες, δώστε μου να καταλάβω τι είναι το banding (με φωτό ακόμα καλύτερα)...
Thx in advance...

New update μάγκες 1116.0 (http://www.samsung.com/gr/support/model/UE46F6500SSXXH-downloads) δοκίμασε κανείς?

Μόλις την πέρασα εγώ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτιάχτηκε το application του YouTube!!!Πάει σφαίρα!Οπότε επιβεβαιώνεται ότι ο ISP δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το πρόβλημα,όπως συζητιόταν και στο forum που είχα postαρει πριν κάμποσες σελίδες.Aπλά η Samsung άργησε να εντοπίσει το πρόβλημα και να το επιδιορθώσει,όπως είχε παραδεχτεί και άτομο της εταιρείας στο εν λόγω forum.