Ρε μάγκες, δώστε μου να καταλάβω τι είναι το banding (με φωτό ακόμα καλύτερα)...
Thx in advance...
Οδηγός - Πώς μπορούμε με το χειριστήριο της τηλεόρασης να χειριζόμαστε και τους δέκτες ΟΤΕ/NOVA
1. Καταρχήν βγάζουμε απο την συσκευασία την Επέκταση IR ...
![]()
2. Συνδέουμε την άκρη στην υποδοχή στο πίσω μέρος της τηλεόρασης...
![]()
3. Την άλλη άκρη την τοποθετούμε μπροστά από τον δέκτη OTE/NOVA...
![]()
4. Πατάμε το source...
![]()
Και με το πάνω βέλος πάμε στο εικονίδιο αυτό...
![]()
5. Θα εμφανιστεί ένα μενού επιλογών...
![]()
Ακολουθούμε τις οδηγίες επι της οθόνης και βάζουμε τον ταχ. κώδικα και στην συνέχεια επιλέγουμε OTE ή NOVA και την είσοδο HDMI που είναι συνδεδεμένος ο δέκτης.
Αυτό ήταν! Τώρα απο το χειριστήριο της τηλεόρασης μπορούμε να χειριζόμαστε και τον εξωτερικό δέκτη.
Σε εμένα συνδέθηκε ο δέκτης του OTETV με το τηλεχειριστήριο της TV χωρίς να βάλω αυτόν τον αντάπτορα, αλλα δουλεύει καλά με το touch χειριστήριο, με το απλό remote δεν δουλεύει καλά, ..πότε πιάνει πότε δεν πιάνει καθόλου
Παιδιά καλησπέρα , πάτησε ο ανιψιός μου με ένα παιχνίδι την οθόνη , τελευταία στιγμή τον είδα , λέτε να παρουσιαστεί πρόβλημα pixels σε εκείνο το σημείο ;
Είναι απλό: υποθέτω έκανες απλά copy-paste το exe αρχείο της αναβάθμισης; Αν ναι τότε πρέπει να το τρέξεις στο PC, αυτό θα κάνει αποσυμπίεση και θα του πεις να την κάνεις στο USB stick. Μετά θα πας να το βάλεις στην τηλεόραση και όταν του πεις "αναβάθμιση τώρα" αυτό θα σου πει "υπάρχει USB, να κάνω αναζήτηση σε αυτό;" πες του ναι και αν έχεις κάνει σωστά την αποσυμπίεση θα στην βρει και θα κάνει αναβάθμιση κανονικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.