Θα παρακαλέσω τους κατόχους F6500, κυρίως των 40 ιντσών (αλλά και των 46) να δοκιμάσουν να παίξουν HD video στο youtube ΚΑΙ μερικά mkv με τον ήχο στα ενσωματωμένα ηχεία και να μου πουν αν τους κάνει πρόβλημα στον συγχρονισμό ήχου/εικόνας (το γνωστό lip sync ή audio/video sync problem)
Ευχαριστώ
Έχω πάρει την UE46F6500 πριν ενάμιση μήνα και έχω προσέξει αυτό το πρόβλημα σε μερικά MKV. Όσο παίζει η ταινία, ο ήχος έρχεται λίγο πιο νωρίς νομίζω. Αν πατήσω stop και ξαναπαίξω την ταινία απ'το σημείο που τη σταμάτησα, ο ήχος έρχεται στα κανονικά του, αλλά και πάλι χάνει τον συγχρονισμό όσο περνάει η ώρα. Ρώτησα στο online chat της Samsung και μου είπαν ότι είναι θέμα μη πλήρης συμβατότητας του Codec ήχου. Δεν το κάνει σε όλα τα MKV αλλά σε μερικά μόνο. Είναι όντως σπαστικό. Έχω εξωτερικό media player που παίζει τα πάντα αλλά θέλω να γλυτώσω επιπλέον καλώδια και τηλεκοντρόλ. Ας ελπίσουμε να βγάλουν κάποιο καινούριο firmware που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα.
Υ.Γ. στα βίντεο του Youtube δε μου κάνει κάτι τέτοιο. Μόνο σε μερικά MKV.
Ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορώ να παίξω 3D υπότιτλους; Οι κλασσικοί .SRT υπότιτλοι είναι χάλια σε 3D ταινία. Είναι σαν να μπαίνουν μπροστά τους τα αντικείμενα που "πετάγονται" προς τα έξω. Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται και πως να παίξω 3D υπότιτλους;
Last edited: