Έχει κάνει κανείς σας σύνδεση της tv με το ηχοσύστημα Samsung HW-F450 μέσω BLUETOOTH? Εγώ δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν είχα χρόνο να το ψάξω περισσότερο. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει την διαδικασία.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
Με bluetooth συνδέεται η ηχομπάρα με το subwoofer από ότι γνωρίζω και όχι η τηλεόραση.
Στην δικια μου F6500 υπάρχει η επιλογή Soundshare, που λογικά υποστηρίζει την ηχομπάρα. Την ενεργοποιώ και λογικά μετά πρέπει να εμφανίσει τις συμβατές συσκευές αλλα δεν βρίσκει την ηχομπάρα. Δεν βρήκα καπου στο μενου της τηλεόρασης αν πρέπει να ενεγοποιήσω το Bluetooth, θεωρητικά είναι ενεργοποιημένο από μόνο του.Μάλλον έχει δίκιο ο dimig, Yperion. Στην ιστοσελίδα της Samsung λέει:
Συνδέστε εύκολα την τηλεόρασή σας με το σύστημα AirTrack μέσω Bluetooth και απολαύστε καλύτερο ήχο με τη λειτουργία SoundShare. Η απουσία καλωδίων ανάμεσα στο AirTrack και την τηλεόραση αναδεικνύει στο μέγιστο τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό και των δύο συσκευών, ενώ διατηρεί τακτοποιημένο τον χώρο σας.
* Η λειτουργία SoundShare είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες τηλεοράσεις Samsung 3D.
[2013] LED Series 6400 ή επόμενα μοντέλα και PDP Series 5500 ή επόμενα μοντέλα
[2012] LED Series 6100 ή επόμενα μοντέλα και PDP Series 550 ή επόμενα μοντέλα.
Το θέμα είναι αν υποστηρίζει η F6500 αυτό το airtrack.
Στην δικια μου F6500 υπάρχει η επιλογή Soundshare, που λογικά υποστηρίζει την ηχομπάρα. Την ενεργοποιώ και λογικά μετά πρέπει να εμφανίσει τις συμβατές συσκευές αλλα δεν βρίσκει την ηχομπάρα. Δεν βρήκα καπου στο μενου της τηλεόρασης αν πρέπει να ενεγοποιήσω το Bluetooth, θεωρητικά είναι ενεργοποιημένο από μόνο του.
Λοιπόν έκανα μια έρευνα και όντως γίνεται ασύρματη σύνδεση της τηλεόρασης (από F6400 και πάνω) με συμβατές ηχομπάρες. Το μικρότερο μοντέλο που υποστηρίζει soundshare είναι αυτό...
http://www.skroutz.gr/s/3266258/Samsung-HW-F355.html?keyphrase=hw-355
Υπάρχει και video που επεξηγεί αλλά το βρήκα δυστυχώς μόνο στα Γερμανικά...
Πολύ κατατοπιστικό το video (επειδή καταλαβαίνω γερμανικα δηλαδή!). Και εγω ακριβώς την ιδια διαδικασία ακολουθούσα, εκτός από ενα τελευταίο βήμα. Πρέπει να πατήγσω στο τέλος το πληκτρο "Soundshare" από το τηλεκοντρολ, το οποίο εγω δεν εκανα. Τωρα δεν μπορώ όμως να το δοκιμασω γιατί λειπω.
Ποιος τρόπος σύνδεσης ήχου τηλεόρασης με ηχομπάρα έχει καλύτερο αποτέλεσμα η δεν έχει διαφορά? Δηλαδή να προτιμήσω οπτική ίνα, HDMI, ψηφιακή έξοδο, bluetooth?
Ποια ηχομπάρα έχεις? Μόλις έρθει η 55F6500 σκοπεύω να αγοράσω και ηχομπάρα ή σύστημα 2.1.
Εγώ πήρα την HW-F450
http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/home-theatre/airtrack/HW-F450/EN
Μου κόστησε 190 ευρώ από "Σκρουτζομάγαζο"
Από ότι βλέπω στο video αυτός προτείνει σύνδεση HDMI
Γιάννη εγω έχω την F550 και την έχω συνδέσει με οπτική στην F6670!!!!Και οπτική μια χαρά είναι πάντως. Στο video η τηλεόραση φαίνεται παλιότερο μοντέλο οπότε μπορεί να μην έχει οπτική έξοδο.
Οχι είχε ενα δικό μου!!!Πολύ καλή ηχομπάρα πρέπει να είναι η F550. Την βλέπω πάνω από 450
ευρώ.
Καλώδιο για οπτική είχε μέσα στην συσκευασία?
Γιάννη εγω έχω την F550 και την έχω συνδέσει με οπτική στην F6670!!!!
Με Bluetooth δοκίμασες να την συνδέσεις?
Με οπτική ίνα όταν ανοιγεις ή κλείνεις την TV ανοιγει και κλείνει και η ηχομπάρα αυτόματα?
Μόλις συνδέσεις την ηχομπαρα αυτόματα με την TV!!!!!!
Εβαλα στην μπάρα ως πηγή το TV και την αναγνώρισε αμέσως η τηλ. Μετά συνδέθηκε αυτόματα μομη της και πλέον δουλεύουν μαζί με το κοντρόλ της TV !!!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.