Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικα δινει την εντυπωση η τιβι οτι σερνεται σε θεμα bandwidth,ενω στις αλλες συσκευες παει σφαιρα,μηπως φταιει ο ασυρματος δεκτης της.
Τεσπα εγω δεν την πηρα για πισι οποτε δεν με καφτει

Εγώ την έχω με καλώδιο δικτύου και πάλι το youtube σέρνεται - δεν φταίει το wireless.

Εγώ την έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή. Η εφαρμογή ξεκίνησε αμέσως το ίδιο και ένα video. Wireless.

Εμενα παλι εδω και μια ευδομαδα κοντα η εφαρμογη σερνεται.

Τι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να διαλεξω, τι απο ενσυρματο δικτυο, τι απο ασυρματο παντα μα παντα η εφαρμογη youtube κολλαει απιστευτα.

Προσπάθησα να δω μια ταινία στην εφαρμογή youtube και αντί να την δείχνει στο κέντρο με μαύρο δεξιά αριστερά, την δείχνει μαζεμένη δεξιά όπως κοιτάς ,διορθώνεται αυτό με κάποιο τρόπο;

εσεις που εχετε προβλημα με το youtube κοιταξτε μηπως και εχετε τιποτα ανοικτο το utorrent και σας μπουκωνει, ουτε και εγω αντιμετωπισα προβλημα μεχρι τωρα, ειτε με καλωδιο ειτε χωρις

ΔΕΝ ειμαστε newbies ρε φιλε εννοειτε οτι ΜΟΝΟ η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη στο νετ και αν προσεχες λιγο καλυτερα τα ποστ μου θα εβλεπες οτι η εφαρμογη ΣΕΡΝΕΤΕ πριν ακομα μπει στο νετ με το που επιλεγεις να την εκτελεσει αργει να ανοιξει κατι που ΔΕΝ χρειαζεται νετ οποτε......

Χθες το βράδυ το δοκίμασα λίγο για να δω για ποιον λόγο πέφτει τόσο κλάψιμο , ναι στην αρχή αργεί 4-5 δεύτερα μέχρι να ανοίξει , από εκεί και πέρα όμως λειτουργεί κανονικά πχ. όπως λειτουργεί το youtube στο wd live και μάλλον και πιο γρήγορα. Ξαναλέω ότι η γραμμή μου είναι ΟΤΕ μετρημένη περίπου στα 12200 kbps (12 mbps) γιατί όσοι έχουν πρόβλημα βλέπω ότι δεν μας λένε πόση ταχύτητα έχει η σύνδεση τους.

Επειδη μαλλον εννοεις εμενα να σου πω οτι εχω 4νετ 24mbit και το ρουτερ μου συγχρονιζει και κατεβαζω στα 1.2 - 1.3 mb/sec που πιστευω ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για οποιαδηποτε εφαρμογη και γενικοτερα για την τηλεοραση οποτε......
image.png

Παιδια ποια η βασικη διαφορα των μοντελων "f5500 - f6100 - f6400 - f6510ss - F6670SS"????

Και ποιο απο τα παραπανω θα προτεινατε για 40 ή 42 ιντσων τηλεοραση και γιατι?

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια ποια η βασικη διαφορα των μοντελων "f5500 - f6100 - f6400 - f6510ss - F6670SS"????

εγω οπως ειπα και παραπανω αγορασα την 6640 την σαρανταρα λογω προσφορας σε μεγαλη αλυσιδα ειναι ιδια με την 6510 + 600 hertz+micro dimming,σε πραγματικα hertz δεν ξερω σε τι αντιστοιχει.
http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UE40F6640SSXXH
παντως νομιζω πως υπερβαλει στην εικονα με ολα ανοικτα τουμπανο ισως επειδη το ματι μου ειναι συνηθισμενο σε πιο φυσικες καταστασεις σε μια sharp παλιοτερης φουρνιας που εχω,βεβαια φτιαχνεται αυτο εχει του κοσμου τις ρυθμισεις για λευκα για μαυρα και και.... αλλα ποιος καθεται τωρα.
Και βεβαια το 3D σε 40 αστο καλυτερα,δεν λεει.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή μάλλον έχεις μπερδευτεί με την δομή του avclub και νομίζεις ότι το νήμα της 6500 είναι για πάσα τηλεόραση και πάσα απορία...

Αγορά νέας τηλεόρασης...

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/130-Αγορά-νέας-τηλεόρασης

Νήμα κατόχων Samsung F5500...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107879-Samsung-UE-F5500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Υπερίων την βοήθεια σου σε παρακαλώ, αν φυσικά έχεις ασχοληθεί με το συγκεκριμένο.

Όταν συνδέω την τηλεόραση με το laptop βάζω να δω ταινία με ξεχωριστούς υπότιτλους,δεν μου τους εμφανίζει καθόλου!!

Επίσης ενημερωτικά,στην Lg κανένα πρόβλημα ,τους εμφανίζει κανονικά ,χώρια που διαθέτει και μπάρα να πάω την ταινία μπρος-πίσω κάτι που δεν έχει η Samsung,πρέπει να βάλω κάτι πρόσθετα για να τους δω ;Στην lg δεν έκανα κάτι ,αυτόματα τους δείχνει!

Υπερίων την βοήθεια σου σε παρακαλώ, αν φυσικά έχεις ασχοληθεί με το συγκεκριμένο.

Όταν συνδέω την τηλεόραση με το laptop βάζω να δω ταινία με ξεχωριστούς υπότιτλους,δεν μου τους εμφανίζει καθόλου!!

Επίσης ενημερωτικά,στην Lg κανένα πρόβλημα ,τους εμφανίζει κανονικά ,χώρια που διαθέτει και μπάρα να πάω την ταινία μπρος-πίσω κάτι που δεν έχει η Samsung,πρέπει να βάλω κάτι πρόσθετα για να τους δω ;Στην lg δεν έκανα κάτι ,αυτόματα τους δείχνει!

Δώσε μας λίγο παραπάνω πληροφορίες, όπως σύνδεση (HDMI;), player που χρησιμοποιείς, ανάλυση κλπ.

Σου εμφανίζει κανονικά το βίντεο, στις σωστές διαστάσεις ή μήπως έχει "ανοίξει" πολύ η εικόνα και δε βλέπεις ούτε τη μπάρα ούτε τους υπότιτλους.

Δώσε μας λίγο παραπάνω πληροφορίες, όπως σύνδεση (HDMI;), player που χρησιμοποιείς, ανάλυση κλπ.

Σου εμφανίζει κανονικά το βίντεο, στις σωστές διαστάσεις ή μήπως έχει "ανοίξει" πολύ η εικόνα και δε βλέπεις ούτε τη μπάρα ούτε τους υπότιτλους.

Η σύνδεση γίνεται ασύρματα μέσω DLNA ,κανονικά τα βίντεο παίζει αλλά όχι τους εξωτερικούς υπότιτλους ,το πρόγραμμα που συνδέεται είναι το Nero MediaHome 4 δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σημασία .

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 3 μήνες συμβίωσης με τη συγκεκριμένη τηλεόραση, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που της προσάπτω, σε σχέση με την προηγούμενη, που ήταν τεχνολογίας πλάσμα, είναι η γωνία θέασης που είναι αρκετά περιορισμένη. Είχα καλομάθει. Κατά τ' άλλα: Ανέλπιστα καλό μαύρο, για τα BlueRay και τα 720p - 1080p Mkv, πάρα πολλές ρυθμίσεις εικόνας, οι εργοστασιακές δεν μου άρεσαν καθόλου, πολύ καλή εικόνα στα κανάλια της Digea και τέλος το 3D, αν και ενεργητικό δεν μας κουράζει. Δεν πολυβλέπουμε βέβαια 3D ταινίες, αλλά όπως και να 'ναι από περιέργεια και μόνο, τουλάχιστον τώρα στην αρχή κάποιες θα τις δούμε. Με το δίκτυο, συνδέθηκε αμέσως αλλά κανένας μας δεν το χρησιμοποιεί. Υπάρχει και το HTPC συνδεδεμένο που όπως και να το κάνουμε, είναι πιο κατάλληλο για περιήγηση. Ο δορυφορικός δέκτης μια χαρά είναι (να δούμε πότε θα κάνω ταξινόμηση των καναλιών). Γενικά, ένα μηχάνημα που σίγουρα δεν σε απογοητεύει.
Στο θέμα τώρα που με απασχολεί και δεν μπορώ να βρω άκρη στο manual. Έχω συνδέσει στην είσοδο ARC HDMI τον ενισχυτή YAMAHA RX-V771 τον οποίο βλέπει η τηλεόραση και έχω ήχο πολυκάναλο, τόσο από την τηλεόραση, όσο και από τις πηγές. Μάλιστα, τις βασικές ρυθμίσεις του ενισχυτή, τις κάνω από το remote της τηλεόρασης. Και βέβαια όταν κλείνω την τηλεόραση, κλείνει και ο ενισχυτής. Τέλεια! Εδώ όμως έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν ρυθμίζεται ή αν είναι πρόβλημα λειτουργικού. Όταν λοιπόν δούμε μία ταινία π.χ. και κλείσω την τηλεόραση και τον ενισχυτή από το remote της τηλεόρασης, μετά από δύο περίπου ώρες, ο ενισχυτής ανοίγει μόνος του! Τον πρώτο καιρό νόμιζα πως τον ξέχναγα ανοικτό. Στην πορεία τον παρακολούθησα. Αν κλείσω τον ενισχυτή πρώτα με το δικό του remote, όλα καλά. Το πρόβλημα συμβαίνει μόνο όταν κλείσουν και οι δύο συσκευές από το remote της τηλεόρασης. Σαν να έχει κάποιου είδους timer η τηλεόραση και τον ενεργοποιεί. Υπ όψιν, δεν ανοίγει η τηλεόραση, μόνο ο ενισχυτής.
Αν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο τέτοιο θέμα, οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Η σύνδεση γίνεται ασύρματα μέσω DLNA ,κανονικά τα βίντεο παίζει αλλά όχι τους εξωτερικούς υπότιτλους ,το πρόγραμμα που συνδέεται είναι το Nero MediaHome 4 δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σημασία .

DLNA λοιπόν. Δες αν οι υπότιτλοι έχουν ακριβώς το ίδιο filename. Δηλαδή filename.mkv και filename.srt
Είναι στον ίδιο φάκελο; Δοκίμασε να παίξεις το ίδιο video από USB stick. Δεν χρησιμοποιώ DLNA αλλά μία φορά που το testαρα είχε παίξει σωστά νομίζω.

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 3 μήνες συμβίωσης με τη συγκεκριμένη τηλεόραση, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που της προσάπτω, σε σχέση με την προηγούμενη, που ήταν τεχνολογίας πλάσμα, είναι η γωνία θέασης που είναι αρκετά περιορισμένη. Είχα καλομάθει. Κατά τ' άλλα: Ανέλπιστα καλό μαύρο, για τα BlueRay και τα 720p - 1080p Mkv, πάρα πολλές ρυθμίσεις εικόνας, οι εργοστασιακές δεν μου άρεσαν καθόλου, πολύ καλή εικόνα στα κανάλια της Digea και τέλος το 3D, αν και ενεργητικό δεν μας κουράζει. Δεν πολυβλέπουμε βέβαια 3D ταινίες, αλλά όπως και να 'ναι από περιέργεια και μόνο, τουλάχιστον τώρα στην αρχή κάποιες θα τις δούμε. Με το δίκτυο, συνδέθηκε αμέσως αλλά κανένας μας δεν το χρησιμοποιεί. Υπάρχει και το HTPC συνδεδεμένο που όπως και να το κάνουμε, είναι πιο κατάλληλο για περιήγηση. Ο δορυφορικός δέκτης μια χαρά είναι (να δούμε πότε θα κάνω ταξινόμηση των καναλιών). Γενικά, ένα μηχάνημα που σίγουρα δεν σε απογοητεύει.
Στο θέμα τώρα που με απασχολεί και δεν μπορώ να βρω άκρη στο manual. Έχω συνδέσει στην είσοδο ARC HDMI τον ενισχυτή YAMAHA RX-V771 τον οποίο βλέπει η τηλεόραση και έχω ήχο πολυκάναλο, τόσο από την τηλεόραση, όσο και από τις πηγές. Μάλιστα, τις βασικές ρυθμίσεις του ενισχυτή, τις κάνω από το remote της τηλεόρασης. Και βέβαια όταν κλείνω την τηλεόραση, κλείνει και ο ενισχυτής. Τέλεια! Εδώ όμως έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν ρυθμίζεται ή αν είναι πρόβλημα λειτουργικού. Όταν λοιπόν δούμε μία ταινία π.χ. και κλείσω την τηλεόραση και τον ενισχυτή από το remote της τηλεόρασης, μετά από δύο περίπου ώρες, ο ενισχυτής ανοίγει μόνος του! Τον πρώτο καιρό νόμιζα πως τον ξέχναγα ανοικτό. Στην πορεία τον παρακολούθησα. Αν κλείσω τον ενισχυτή πρώτα με το δικό του remote, όλα καλά. Το πρόβλημα συμβαίνει μόνο όταν κλείσουν και οι δύο συσκευές από το remote της τηλεόρασης. Σαν να έχει κάποιου είδους timer η τηλεόραση και τον ενεργοποιεί. Υπ όψιν, δεν ανοίγει η τηλεόραση, μόνο ο ενισχυτής.
Αν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο τέτοιο θέμα, οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Χμμ και νόμιζα μονό εμένα το κάνει. Λοιπόν έχω την 40αρα F6500 συνδεδεμενη με το FS5200 2.1 home cinema της Samsung με το HDMI ARC. Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα όταν κλείσω πρώτα tv. Μετά από κάποια ώρα (δεν μέτρησα αν είναι 2ωρο) το home cinema ανοίγει μόνο του. Βεβαία όταν κλείσω την tv κλείνει και το home cinema. Κάτι θα συμβαίνει με το anynet της τηλεόρασης, θα το ψάξω τώρα που είδα κ σένα ότι το κάνει κ ελπίζω να μην είναι bug.

και εγω με το home cinema HT-ES4200 με συνδεση ARC εχω ενα θεμα, πολλες φορες κλεινω την tv και μενει το home ανοικτο, οσο για το αν ανοιγει μονο του ισως και ναι, νομιζα οτι δεν εκλεισε κατα το κλεισιμο της tv και ετσι δεν εδεινα σημασια, θα το παρακολουθησω και εγω για να δουμε τι παιζει

edit ε οχι παιδια αυτο δε γινετε, μολις ποσταρα και μετα απο λιγο ανοιξε το home cinema, xaxaxaxaxa θα μας τρελανει, η τηλεοραση ηταν κλειστη κανα 2ωρο περιπου, τελικα υπαρχει προβλημα

Last edited:
Ρυθμίσεις για θέαση ταινιών/σειρών από τον ενσωματωμένο media player...

Μενού Εικόνα

Λειτ. Εικόνας Κινημ. Ταινία
Οπ. φωτισμός 9-12 (ανάλογα τον φωτισμό του δωματίου)
Αντίθεση 95
Φωτεινότητα 45
Ευκρίνεια 20
Χρώμα 50
Απόχρ(Π/Κ) Π50/Κ50

Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Δυναμ. αντίθεση Απενερ.
Τόνος μαύρου Απενερ.
Απόχρωση δέρματος 0
Μόνο λειτουρ. RGB Απενερ.
Χρωματική περιοχή Αυτόματο
Ισορροπία λευκού
Ισορ. λευκού 10p
Gamma 0
Ειδικό μοτίβο Απενερ.
Φωτισμός κιν. εικ. Απενερ.

Επιλογές εικόνας

Τόνος χρώματος Θερμός 2
Ψηφ. φίλτρο θορύβου Απενερ.
Φίλ. θορύβου MPEG Απενερ.
Mαύρo HDMI (δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής)
Λειτουργία ταινίας Απενερ.
Motion Plus Προσαρμοσμένη (μείωση θολ. 3/ μείωση τρεμ. 6 / Κινηση LED Απεν.)

Η εικόνα για εμένα είναι καταπληκτική με τις ρυθμίσεις αυτές ακόμη και με αρχεία 720p και η κίνηση "νερό" (και μάλιστα χωρίς ενοχλητικές παρενέργειες).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή μάλλον έχεις μπερδευτεί με την δομή του avclub και νομίζεις ότι το νήμα της 6500 είναι για πάσα τηλεόραση και πάσα απορία...

Αγορά νέας τηλεόρασης...

http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/130-Αγορά-νέας-τηλεόρασης

Νήμα κατόχων Samsung F5500...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107879-Samsung-UE-F5500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Οχι δεν εχω μπερδευτει καθολου απλα νομιζω οτι το εν λογο τοπικ ειναι για το μοντελο f6500 και τα παρεμφερει μοντελα της εταιριας samsung π.χ. f6670, f5500 κ.τ.λ. εξου και κανω την παραπανω ερωτηση σε αυτο το τοπικ.

Αν εχω λαθος τοτε προτεινε μου ενα σωστο τοπικ για να κανω την παραπανω ερωτηση μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Originally Posted by aka_Lamogio
Με κάποιο firmware ίσως το διορθώσουν στο μέλλον. Απλά περιμένεις και δοκιμάζεις με τα καινούργια firmware που λένε ότι διορθώνουν θέματα στον media player. Κάτι έχουν κάνει με τους codecs δεν εξηγείται αλλιώς καθώς η τηλεόραση από επεξεργαστική δύναμη δεν έχει πρόβλημα να τα αποδώσει.
Επισης το αναφερω σε προηγουμενα ποστ μου οτι απο οταν την αγορασα ηδη εχω κανει 3 αναβαθμησεις λογισμικου και δεν αλλαξε κατι.
Έγραφε κάποια από αυτές τις αναβαθμίσεις ότι διόρθωνε το συγκεκριμένο πρόβλημα; Μπορεί να το διορθώσουν στη 10η αναβάθμιση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή.

Οχι δεν εχω μπερδευτει καθολου απλα νομιζω οτι το εν λογο τοπικ ειναι για το μοντελο f6500 και τα παρεμφερει μοντελα της εταιριας samsung π.χ. f6670, f5500 κ.τ.λ. εξου και κανω την παραπανω ερωτηση σε αυτο το τοπικ.

Αν εχω λαθος τοτε προτεινε μου ενα σωστο τοπικ για να κανω την παραπανω ερωτηση μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Θα ταίριαζε πιο πολύ στο νήμα Αγορά νέας τηλεόρασης που είναι πιο γενικό.

Φιλε στις τηλεορασεις samsung ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ δεν γραφουν τι ακριβως διορθωνει κοινως το changelog history.

Μακαρι να το εγραφαν φιλε μου θα ξεραμε τι αλλαζει σε καθε firmware update.