Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ έπιασα τι εννοούσες και όντως με το usb extender βελτιώθηκε πάρα πολύ η απόκριση και η ακρίβεια του πληκτρολογίου (το έβαλα σε σημείο που έχει οπτική επαφή με το πληκτρολόγιο). Απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα. Ευχαριστώ John.

Καλησπερα στην παρεα παιδες.Μετα απο την βοηθεια των παιδιων του φορουμ τελικα κατεληξα και πηρα την 40F6500SS για δωρακι στον αδερφο μου ειναι "ΦΟΒΕΡΗ".Θελω αν μπορει καποιος να μου δωσει μερικες οδηγιες για τις ρυθμισεις(μπορουμε να κατεβασουμε απο καπου πακετο ρυθμισεων και να το περασουμε με διαδικασια σεταρισματος ρωταω γιατι ειδα εκει οτι μπορω να βαλω και εφαρμογες και σκεφτικα μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα με ρυθμισεις ή βελτιωση εικονας κτλπ).Δλδ ποιες ειναι οι καλυτερες και για μενα αλλα και για την τηλεοραση και κατι ακομα στην smart ενοτητα που εχει στο section-καρτελα του 3D Explorer οποιο βιντεο και αν διαλεξω μου δειχνει σφαλμα δικτυου ή κατι τετοιο ενω ολα τα αλλα με σχεση το ιντερνετ λειτουργουν(εχει να κανει με το οτι δεν εχει καλο σημα απο το wifi-router).Επισης στις ρυθμισεις ζητα ενα PIN ..???Που το βρισκουμε αυτο?
Ευχαριστω και συγνωμη αν εγινε κουραστικο το ποστ... :(

Παιδιά!!!!Μπορείτε να δοκιμασετε να δειτε αγώνα απο την σελίδα π.χ oleoletv(streaming) και να μου πείτε εαν έχετε ήχο? Απο τον browser φυσικά!!!!Ευχαριστώ!!!! Σας κουράζω?

Δοκίμασα για εσένα στο hahasport το Μπάγερν-Αουγκσμπουργκ (ήταν το πρώτο ματς στην κορυφή της σελίδας) , στα δυο πρώτα λινκ δεν μου έβγαζε καθόλου εικόνα. Στο τρίτο έβλεπα κανονικά και με ήχο.

Υποστηρίζει η tv μας bluetooth πληκτολόγιο? Βρήκα αυτό το οποίο είναι τεχνολιγίας Bluetooth 3.0. Στα πληκτρολόγια με touchpad, μπορείς να κάνεις χρήση το pad σε διάφορες εφαρμογές (π.χ. web browser) σαν ποντίκι?
Αν πούμε ότι το υποστηρίζει, μπορεί ταυτόχρονα η tv να συνδεθεί με 2 συσκευές Bluetooth? Τι εννοώ.... έχω συνδεδεμένη μια ηχομπάρα μεσω Bluetooth, αν συνδέσω τώρα και πληκτρολόγιο bluetooth, θα μπορεί η tv να τα βλέπει ταυτόχρονα και τα 2 και να είναι λειτουργικά?
Και μία χάρη...ίσως υπάρχει καπου μεσα στο forum αλλα δεν το εντόπισα εγώ. Θέλω ρυθμίσεις εικόνας για ψηφιακά κανάλια και συγκεκριμένα OTE TV. Αν έχει κάποιος κάτι καλό ας στείλει.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!

Καλημέρα στη παρέα!Ευτυχής κάτοχος της 46D6500 από την παρασκευή με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι πολύ καλές.
1)Πολύ ωραίο desing.
2)Αρκετά καλή εικόνα στα SD κανάλια.
3)Δοκίμασα μια 3D ταινία,ωραία εικόνα αλλά το 3D κουραστικό εν γένει.
4)Ότι αρχείο βίντεο και να δοκίμασα μέσω δικτύου το έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα.
5)Συνδέσεις με κινητό galaxy s3 και s4 για screen mirroring και smart view δούλεψε χωρίς προβλήματα.
6)Σύνδεσα mouse πληκτρολόγιο logitech ασύρματο με usb και δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα (προτιμώ καλύτερα όμως το mouse του smart control σε συνδυασμό με το πληκτρολόγιο του κινητού)
7)Μια usb κάμερα που δοκίμασα δε την είδε.
8)Η smart εμπειρία αρκετά γρήγορη (ειδικά σε σχέση με την 46D6500 που υπάρχει επίσης στο σπίτι) αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη.
9)O ήχος της TV είναι μέτριος (λογικό λόγω slim φύσης) αλλά με ένα σετάκι 2.1 creative ηχεία που έβαλα πάνω ήρθε και έδεσε με την πολύ ωραία εικόνα στις ταινίες.
9)Παρατήρησα έντονο clouding προς το κέντρο της οθόνης και ειδικότερα όταν την κοιτούσα υπό κάποια γωνία (παραθέτω φώτο)

Uploaded with ImageShack.us

βάζοντας τις ρυθμίσεις του Yperion (ευχαριστώ γι αυτές) βελτιώθηκε λίγο το φαινόμενο αλλά υπάρχει ακόμα υπό γωνία, όταν κάθομαι παράλληλα της τα πράματα είναι πολύ καλύτερα!
Στην D6500 έχει clouding αλλά είναι πιο διάχυτο και λιγότερο έντονο έχω την εντύπωση.
Οι πιο έμπειροι θεωρείτε ότι τώρα που είναι νωρίς χρήζει αλλαγής?

Μου φαίνεται πολύ έντονο το clouding , καλύτερα να προσπαθήσεις να την αλλάξεις τώρα που είναι καινούργια ακόμη.

Πάρε τηλ. το κατάστημα που την αγόρασες ,σε αρκετές αλυσίδες δέχονται Dead on Arrival εφόσον έχεις φυλάξει την κούτα και όλα τα παρελκόμενα.

Την συσκευασία την έχω με όλα τα παρελκόμενα( κάνα σακουλάκι άντε να έχω πετάξει).Θα επικοινωνήσω σήμερα μαζί τους και ελπίζω να με εξυπηρετήσουν.
Υπάρχει περίπτωση να ελαττωθεί με την χρήση?
Σε περίπτωση που δε με εξυπηρετήσουν η samsung το θεωρεί πρόβλημα αυτό?

Παιδια εχετε συνδεσει κανεναν 4tb ntfs gps δισκο στην τηλεοραση?

Αν ναι τον βλεπει κανονικα?

Γιατι εναν που συνδεσα εγω σημερα ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ καθολου.

9)Παρατήρησα έντονο clouding προς το κέντρο της οθόνης και ειδικότερα όταν την κοιτούσα υπό κάποια γωνία (παραθέτω φώτο)
...................... Οι πιο έμπειροι θεωρείτε ότι τώρα που είναι νωρίς χρήζει αλλαγής?

Το βασικό είναι αν φαίνεται το πρόβλημα την ώρα που βλέπεις τηλεόραση και όχι στο μαύρο φόντο του μενού!
Όταν βλέπεις κανάλια το παρατηρείς καθόλου? Όταν βλέπεις HD υλικό και ειδικά έργα με σκοτεινές σκηνές φαίνεται? (Βάλε ένα θρίλερ που θα έχει μπόλικες!)
Αν δεν βλέπεις το clouding στα παραπάνω, δεν νομίζω ν' αξίζει να περάσεις την ταλαιπωρία μιας και υπάρχει περίπτωση να πάρεις μια χειρότερη!
....αν το βλέπεις στα παραπάνω , τότε εννοείτε να την γυρίσεις πίσω αμέσως! Να κάνεις αυτό που σου είπε και ο φίλος Yperion με το doa !!

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το βασικό είναι αν φαίνεται το πρόβλημα την ώρα που βλέπεις τηλεόραση και όχι στο μαύρο φόντο του μενού!
Όταν βλέπεις κανάλια το παρατηρείς καθόλου? Όταν βλέπεις HD υλικό και ειδικά έργα με σκοτεινές σκηνές φαίνεται? (Βάλε ένα θρίλερ που θα έχει μπόλικες!)
Αν δεν βλέπεις το clouding στα παραπάνω, δεν νομίζω ν' αξίζει να περάσεις την ταλαιπωρία μιας και υπάρχει περίπτωση να πάρεις μια χειρότερη!
....αν το βλέπεις στα παραπάνω , τότε εννοείτε να την γυρίσεις πίσω αμέσως! Να κάνεις αυτό που σου είπε και ο φίλος Yperion με το doa !!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ήρθε χθες τεχνικός της Samsung, είδε το πρόβλημα και είπε ότι όντως το φαινόμενο είναι μεγαλύτερο από το όριο που ορίζουν και θα προχωρήσει η διαδικασία της αντικατάστασης στα πλαίσια του DOA.Άμεση εξυπηρέτηση,ευγενέστατοι,τους πήρα τηλέφωνο και την επομένη μέρα ήταν σπίτι μου στην ώρα τους οπότε δεν είχα κάποια ταλαιπωρία.Ελπίζω η άλλη να μην έχει θέμα.
Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα ήταν αισθητό και στην εναλλαγή μαύρων εικόνων κατά την διάρκεια θέασης ταινίας.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ήρθε χθες τεχνικός της Samsung, είδε το πρόβλημα και είπε ότι όντως το φαινόμενο είναι μεγαλύτερο από το όριο που ορίζουν και θα προχωρήσει η διαδικασία της αντικατάστασης στα πλαίσια του DOA.Άμεση εξυπηρέτηση,ευγενέστατοι,τους πήρα τηλέφωνο και την επομένη μέρα ήταν σπίτι μου στην ώρα τους οπότε δεν είχα κάποια ταλαιπωρία.Ελπίζω η άλλη να μην έχει θέμα.
Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα ήταν αισθητό και στην εναλλαγή μαύρων εικόνων κατά την διάρκεια θέασης ταινίας.

Πολύ καλή η ανταπόκριση της αντιπροσωπείας.

Έχω την 55 με clouding σχεδόν ανύπαρκτο...

fits 79 εγω στην 6500 εχω καρφωσει αυτο. Seagate 3.5'' External 4TB Backup Plus USB 3.
σε ntfs με 2.5tb υλικο φορτομενο (μονο ταινιες) και δεν καταλαβαινει τιποτε!!!! ουτε κολλαει
και παζει τα παντα ολα.

Τελικά μετά από μαραθώνιες προσπάθειες να βρω την tv σε καλή τιμή σήμερα την παρέλαβα τιμή 820 μετρητοίς χωρίς έξοδα κτλ . Έως στιγμής :
a)Μικρά κατά:
1) οι βίδες δεν βιδώνανε με τίποτα στην βάση πήρα το ηλεκτρικό κατσαβίδι και έτσι μονο μπόρεσα να τις bidosw.
2) Το tilekontrol έχει πολύ μικρά κουμπιά κύριος όταν προσπαθούσα θα βάλω account πατούσα το smart hub katala8ws και μετά ξανά από την αρχή αυτό έγινε καμια 8 φορες τελικά χρησιμοποίησα το smart και ησύχασα :)
3)Για κάποιο λόγο άσχετος που έβλεπε το pc3 στο HDMI2 δεν είχα εικόνα μετά από 4 φορες restart του ps3 και της tv πλέον όλα ok ..

Υπέρ:
1)Σύνδεσα διαφορους εξωτερικούς σκληρούς όπως Mybook my pass και τους αναγνώρισε όλους κανένα πρόβλημα σε τίποτα. Όλες τις σειρές όλες τις ταινίες που είχα τις αναγνώρισε και τις έπαιξε μια χαρά. Γενικά ότι είχα μέσα photos ,videos από web cam όλα τα είδε.
2)Πολλοί ωραία εικόνα ζωντανή
3)Nova ola ok :)
Στο Logitech δεν το έχω σύνδεση ακόμα με οπτική ina μιας και δεν βρήκα πουθενά στην πολη μου 3m οποτε περιμένω από Αθηνα την παρασκευή ...
Κατεβάζω τώρα μερικές ταινίες BR και 3D για να δω πως φαίνονται ελπίζω να πάνε όλα ok :)

θα ενημερώσω μετά για τις εντυπώσεις μου :)

Τελικά μετά από μαραθώνιες προσπάθειες να βρω την tv σε καλή τιμή σήμερα την παρέλαβα τιμή 820 μετρητοίς χωρίς έξοδα κτλ . Έως στιγμής :
a)Μικρά κατά:
1) οι βίδες δεν βιδώνανε με τίποτα στην βάση πήρα το ηλεκτρικό κατσαβίδι και έτσι μονο μπόρεσα να τις bidosw.
2) Το tilekontrol έχει πολύ μικρά κουμπιά κύριος όταν προσπαθούσα θα βάλω account πατούσα το smart hub katala8ws και μετά ξανά από την αρχή αυτό έγινε καμια 8 φορες τελικά χρησιμοποίησα το smart και ησύχασα :)
3)Για κάποιο λόγο άσχετος που έβλεπε το pc3 στο HDMI2 δεν είχα εικόνα μετά από 4 φορες restart του ps3 και της tv πλέον όλα ok ..

Υπέρ:
1)Σύνδεσα διαφορους εξωτερικούς σκληρούς όπως Mybook my pass και τους αναγνώρισε όλους κανένα πρόβλημα σε τίποτα. Όλες τις σειρές όλες τις ταινίες που είχα τις αναγνώρισε και τις έπαιξε μια χαρά. Γενικά ότι είχα μέσα photos ,videos από web cam όλα τα είδε.
2)Πολλοί ωραία εικόνα ζωντανή
3)Nova ola ok :)
Στο Logitech δεν το έχω σύνδεση ακόμα με οπτική ina μιας και δεν βρήκα πουθενά στην πολη μου 3m οποτε περιμένω από Αθηνα την παρασκευή ...
Κατεβάζω τώρα μερικές ταινίες BR και 3D για να δω πως φαίνονται ελπίζω να πάνε όλα ok :)

θα ενημερώσω μετά για τις εντυπώσεις μου :)

καλοθεατη και απροβληματιστη!!

Να ρωτήσω κάτι χαζό; στο snarthub ενω έδειχνε στην πάνω αριστερά γωνία ενα παράθυρο με το κανάλι της τηλεόρασης, ξαφνικά τώρα δεν το δείχνει. Επανέρχεται αυτό με κάποιο τρόπο;

να ρωτησω και εγω κατι παιδια, εχω συνδεσει με hdmi το pc με την tv, οταν βαζω μια ταινια στο pc για να την δω στην tv δε καλυπτει ολοκληρη την οθονη, αφηνει 2 χιλιοστα περιπου μαυρο κενο τερμα πανω, υπαρχει προβλημα? θα κανουμε καποια ζημια?

Με 10 ευρώ αγοράζεις ιμιτασιόν τηλεκοντρόλ καλύτερο από το γνήσιο και με φωτιζόμενα πλήκτρα...

samsung-SMART-LED.jpg

Το βρήκα σε Electronet τυχαία και το αγόρασα. Σίγουρα θα υπάρχει και σε Κωτσόβολο , Media Markt κτλ.

να ρωτησω και εγω κατι παιδια, εχω συνδεσει με hdmi το pc με την tv, οταν βαζω μια ταινια στο pc για να την δω στην tv δε καλυπτει ολοκληρη την οθονη, αφηνει 2 χιλιοστα περιπου μαυρο κενο τερμα πανω, υπαρχει προβλημα? θα κανουμε καποια ζημια?

Κοίτα τις ρυθμίσεις του overscan στην καρτέλα της κάρτας γραφικών.

Αλλιώς αντέγραψε την σε ένα στικάκι και δες την από τον media player να γλιτώνεις και τον κόπο του PC.:2thumb22sup:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κοίτα τις ρυθμίσεις του overscan στην καρτέλα της κάρτας γραφικών.

Αλλιώς αντέγραψε την σε ένα στικάκι και δες την από τον media player να γλιτώνεις και τον κόπο του PC.:2thumb22sup:

και αν θελω να παιξω games τι πρεπει να κανω? τεσπα μικρο το κακο, προβλημα ομως υπαρχει??? για δωσε μας link για το τηλεκοντρολ :worshippy: