Τελικά μετά από μαραθώνιες προσπάθειες να βρω την tv σε καλή τιμή σήμερα την παρέλαβα τιμή 820 μετρητοίς χωρίς έξοδα κτλ . Έως στιγμής :
a)Μικρά κατά:
1) οι βίδες δεν βιδώνανε με τίποτα στην βάση πήρα το ηλεκτρικό κατσαβίδι και έτσι μονο μπόρεσα να τις bidosw.
2) Το tilekontrol έχει πολύ μικρά κουμπιά κύριος όταν προσπαθούσα θα βάλω account πατούσα το smart hub katala8ws και μετά ξανά από την αρχή αυτό έγινε καμια 8 φορες τελικά χρησιμοποίησα το smart και ησύχασα

3)Για κάποιο λόγο άσχετος που έβλεπε το pc3 στο HDMI2 δεν είχα εικόνα μετά από 4 φορες restart του ps3 και της tv πλέον όλα ok ..
Υπέρ:
1)Σύνδεσα διαφορους εξωτερικούς σκληρούς όπως Mybook my pass και τους αναγνώρισε όλους κανένα πρόβλημα σε τίποτα. Όλες τις σειρές όλες τις ταινίες που είχα τις αναγνώρισε και τις έπαιξε μια χαρά. Γενικά ότι είχα μέσα photos ,videos από web cam όλα τα είδε.
2)Πολλοί ωραία εικόνα ζωντανή
3)Nova ola ok

Στο Logitech δεν το έχω σύνδεση ακόμα με οπτική ina μιας και δεν βρήκα πουθενά στην πολη μου 3m οποτε περιμένω από Αθηνα την παρασκευή ...
Κατεβάζω τώρα μερικές ταινίες BR και 3D για να δω πως φαίνονται ελπίζω να πάνε όλα ok
θα ενημερώσω μετά για τις εντυπώσεις μου