Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν το κριτήριο είναι πως παίζει ένας δορυφορικός πάροχος, τότε δεν φταίει η τηλεόραση. Στους παρόχους μπαίνει το "γειτονιά tv" και χαλάνε και τα υπόλοιπα...
Aπό σήμερα το πρωί η εικόνα γύρισε στα προηγούμενα καλά επίπεδα.. άρα ήταν πρόβλημα του οτε τν... βελτιώθηκε ο καιρός, βελτιώθηκε και η ποιότητα της εικόνας...

Last edited:
Παιδιά καλημέρα
Χθες παρέλαβα την f6500 σε 46 ιντσες. Προς το παρών όλα καλά. Δεν εχω προλάβει να δω πολλά πράγματα απλά θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.
1. Η τηλεόραση δεν στέκεται τελείω κατακόρυφα αλλά έχει μια μικρή κλίση προς τα πίσω η οποία δε ρυθμίζεται από τη βάση της. Είναι φυσιολογικό αυτό?
2. Οι 2 δακτύλιοι συγκράτησης που υπάρχουν στη συσκευασία τί ρόλο παίζουν?
Περισσότερες εντυπώσεις θα γράφω όσο τη χρησιμοποιώ
Ευχαριστώ και ελπίζω να έκανα καλη αγορά γιατί σκεφτόμουν και την lg 690s

Παιδιά καλημέρα
Χθες παρέλαβα την f6500 σε 46 ιντσες. Προς το παρών όλα καλά. Δεν εχω προλάβει να δω πολλά πράγματα απλά θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.
1. Η τηλεόραση δεν στέκεται τελείω κατακόρυφα αλλά έχει μια μικρή κλίση προς τα πίσω η οποία δε ρυθμίζεται από τη βάση της. Είναι φυσιολογικό αυτό?
2. Οι 2 δακτύλιοι συγκράτησης που υπάρχουν στη συσκευασία τί ρόλο παίζουν?
Περισσότερες εντυπώσεις θα γράφω όσο τη χρησιμοποιώ
Ευχαριστώ και ελπίζω να έκανα καλη αγορά γιατί σκεφτόμουν και την lg 690s
καλήμερα μήπως δεν εφαρμοσες καλα την βαση στηριξης??εχει δοντακια στο πανω μερος που πρεπει να μπουν στις ειδικες εσοχες...εαν ειναι σωστα ολα και παλι γερνει τοτε υπαρχει ελαττωμα

ναι τα δοντάκια εχουν μπει κανονικά και εχει βιδωθεί με τις 4 βίδες. Η δικιά σου είναι εντελώς κατακόρυφη?

Εμένα είναι σα να κοιτάει λίγο προς τα πάνω δηλαδη το πάνω μέρος της είναι 2 εκατοστά πιο μέσα σε σχέση με το κάτω αν τη συγκρίνω με τον κάθετο τοίχο δίπλα της.
Τί κάνω?

Εμένα είναι σα να κοιτάει λίγο προς τα πάνω δηλαδη το πάνω μέρος της είναι 2 εκατοστά πιο μέσα σε σχέση με το κάτω αν τη συγκρίνω με τον κάθετο τοίχο δίπλα της.
Τί κάνω?

θα σου προτεινα για σιγουρια να βγαλεις την βαση και να την ξαναβαλεις...

το έκανα και πάλι το ίδιο συμβάινει. Επίσης πήρα τηλ τη samsung και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο αν είναι μικρή η κλίση και ότι αν θέλω να ερθει τεχνικος να την πάρει να την ελέγξει στο εργαστήριο. Βέβαια δε θέλω να τη πάρουν γιατί μπορεί να πάμε να διορθώσουμε ενα κακό και να δημιουργηθούν άλλα πχ γρατζουνιές.

το έκανα και πάλι το ίδιο συμβάινει. Επίσης πήρα τηλ τη samsung και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο αν είναι μικρή η κλίση και ότι αν θέλω να ερθει τεχνικος να την πάρει να την ελέγξει στο εργαστήριο. Βέβαια δε θέλω να τη πάρουν γιατί μπορεί να πάμε να διορθώσουμε ενα κακό και να δημιουργηθούν άλλα πχ γρατζουνιές.

εαν δεν ειναι ενοχλητικο τοτε ασε το ησυχο

εβαλα 3 ροδελίτσες μικρες στο πίσω μέρος της βάσης εκεί που η βάση της τηλεόρασης βιδώνεται στο ασημί stand. Tώρα γέρνει λιγο προς τα εμπρός :)
Επομένως αν παίξω λίγο με τον αριθμό των ροδελών πιστεύω να τη φέρω στα ίσια της.
Μήπως είμαι λίγο παράξενος?

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και γιατι δεν την πας πισω να παρεις μια αλλη;

Για πολλούς λόγους φίλε μου
1. Γιατί θα πρέπει να περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να την ελέγξει ο τεχνικός (έτσι μου είπαν από τη samsung)
2. Γιατί θα πρεπει να πάω και να ξαναπάω στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης από χαλκίδα που μένω κάτι το οποίο ισοδυναμεί με επιπλέον κόστος
3. Και αν αυτή που μου δώσουν έχει το ίδιο θέμα ή ακόμα χειρότερο κάποιο πρόβλημα με το πάνελ?
Αυτά σκέφτομαι και λέω ότι αν μπορέσω και τη συνεφέρω με δικές μου λύσεις τότε να τη κρατήσω. Τί λέτε εσείς?
Υπάρχει κάποιος στον οποίο να έχει παρουσιαστεί αντίστοιχο θέμα ή μόνο σε μένα και σε εσάς είναι τελείως κατακόρυφη? Ρωτάω γιατί στη Samsung μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό
άρα και ο τεχνικός μπορεί να τη βγάλει εντός προδιαγραφών και να μου την επιστρέψει (με κάποιες γρατζουνιες ίσως από τη μεταφορά) χωρίς να μου την αλλάξουν.
Η γνώμη σας?

Μέσα στην συσκευασία έχει οδηγίες για το πως μπαίνει η βάση.

Δες και τα video αυτά...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ροδέλες δεν χρειάζονται.

Αυτά ακριβώς τα βήματα έκανα φίλε yperion με τη διαφορά ότι σε μένα όλες οι βίδες (και οι 8) ήταν ίδιες και δεν υπήρχαν μακρύτερες και κοντύτερες.
Χωρίς τις ροδέλες στο πίσω μέρος της βάσης η τηλεόραση δεν κάθεται κατακόρυφα. Τώρα που εβαλα τις ροδέλες είναι οκ.
Τελικά οι 2 δακτύλιοι συγκράτησης τί είναι?

Last edited:
Τότε μπορεί να έγινε λάθος στην συσκευασία , δες τα αντίστοιχα σχεδιαγράμματα που υπάρχουν στο κουτί για να το ελέγξεις , μπορείς να βρεις πάντως στο εμπόριο τις βίδες που λείπουν (αν όντως είναι έτσι) πάμφθηνα.

Last edited:
Kαι σε μένα όλες οι βίδες ήταν ίδιες...και μου σπάσαν τα νεύρα για να τις σφίξω πάνω στην βάση.Ακόμα αμφιβάλλω βέβαια αν έχουν εφαρμόσει σωστά παρόλο που το κατσαβίδι τερματίζει.Γενικά η βάση η μανίσια είναι για την χωματερή.Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την καρφώσω στον τοίχο.

την πηρα και εγώ την 50 αρα. ΚΑΛΑ χρωματα και όλα τα άλλα έξτρα , αλλά πολυ Banding ρε παιδιά Σε κινούμενες σκήνες με ανοιχτό background ειναί χάλια. Δεν ξέρω τι να κάνω να παώ για αλλαγή πάνελ όπως μου είπε ο κύριος απο το σ'ερβις της Samsung (κινδυνοε να έχω και άλλα προβληματα ) η να την κρατήσω ελπίζωντας ότι θα την συνηθήσω(η γυναίκα μου δεν βλέπει και μεγάλο πρόβλημα)

Έχει βάλει κανείς δίσκο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ των 2 Terabytes και να παίζει;
Σκέφτομαι έναν 3ΤΒ γι αυτό.