φαντστιkες οι pυθμισεις για την εικόνα που πpοτεινει ο JL...
Παιδία μια γρήγορη ερώτηση. Σκέφτομαι να παρω την 40F6500 για το υπνοδωματιο, τώρα εχω μια 32άρα που της εχω κάνει root και διαβάζει samba shares. Η F6500 διαβάζει κατευθείαν samba shares? Και αν δεν διαβάζει πως βλέπετε ταίνιες που έιναι στον υπολογιστή σας; ποιο είναι το καλύτερο dlna που να παίζει καλά και με υπότιτλους;
Ευχαριστω!
Η λίγο παραπάνω ευκρίνεια που έχω βάλει δίνει καλυτερο αποτέλεσμα για τα δικά μου γούστα.
Ρε παιδιά, μόνο εγώ βλέπω την εικόνα πιο ζωντανή με ενεργοποιημένο το Sharpness;
Ποιά άλλα μοντέλα βγαίνουν με PSA είπαμε? Παίζει λοταρία κι εδώ?
Σε περιμένουμε και στο αντίπαλο στρατόπεδο ,της panasonic (αν και θα μας κάνεις την καρδιά περιβόλι).
φαντστιkες οι pυθμισεις για την εικόνα που πpοτεινει ο JL...
Σε 46 που τις έβαλα τις ρυθμίσεις του JL δεν μου άρεσε και τόσο το αποτέλεσμα σε σχέση με τις μαμα - Φυσική εικόνα. Φυσικά δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο panel και αν προσδοκούσαμε και οι 2 το ίδιο αποτέλεσμα![]()
Όντως τις δοκίμασα και εγώ και η εικόνα απογειώθηκε.
Πριν απαντήσουν αυτοί που γνωρίζουν για να μπω στο νόημα και εγώ.
Πως την έκανες Root? όπως τα κινητά android ? και τα samba shares τι είναι ?
Καλησπερα...ξερει καποιος τις διαφορες της f6400 απο την f6500...γιατι στην τιμη διαφερουν περιπου 100ευρω...ευχαριστω
η F6500 εχει δορυφορικο δεκτη
να ρωτησω κατι, αν εχουμε την επιλογη ECO απενεργοποιημενη (εξικονομιση ενεργειας) δημιουργουμε προβλημα στην οθονη? που πρεπει να το εχουμε κανονικα? επισης να αναφερω οτι με φυσικη εικονα εχω πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο οτιδηποτε αλλο, μιλαμε για την 46αρα
Πρόβλημα! Την έχω κανά 2μηνο και άρχισε απο μόνη της να αλλάζει κανάλια. Μετά απο κάμποσες αποσυνδέσεις απο το ρευμα επανήλθε (μάλλον προσωρινά)
Το έχουν και άλλες samsung κατά το παρελθόν αυτό το πρόβλημα http://forums.cnet.com/7723-13973_102-324454/samsung-le40m86-lcd-tv-changing-channels-by-itself/ και μάλλον μόνη λύση να αποσυνδέσουν τα κουμπιά που υπάρχουν στην οθόνη. Το είχε και κανείς άλλος αυτό μήπως? Η εταιρία δεν έχει βρει και δεν δίνει λύση!
http://alwaysafix.blogspot.gr/2013/04/samsung-tv-changing-channels-by-itself.html
παιδια κατι αλλο που παρατηρησα ειναι στις ρυθμισεις εικονας, παω να επιλεξω μεγεθος εικονας και δεν μπορω να επιλεξω σε πληρη οθονη, γιατι γινετε αυτο? τωρα το εχω 16:9
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.