Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδιά υπάρχει συμβατη κάμερα που να λειτουργεί στην 6500; αν όχι ποια πρέπει να πάρω και πόσο κοστίζει;

Εξαρτάται το κανάλι , αν μιλάς για το ANT1 είναι μάπα η εικόνα του γηπέδου όπως σε οποιαδήποτε τηλεόραση , στον ΟΤΕ TV που η εικόνα είναι HD η κίνηση και η εικόνα γενικότερα είναι άριστη. Το MEGA είναι ανάμεσα στα δύο άκρα.

Aν οι φωτο ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα, τοτε μαλλον επεσες σε πολυ καλο πανελ. Καλοριζικη.

σε ευχαριστω εστω κ αργα πανω,παιδια εχω ανεβασει το χρωμα γυρω στο 70 για να ναι πιο ζωντανο κ φαινεται καλυτερο.

Πολύ καλό φαίνεται το πάνελ στη φωτό που έχεις βάλει. Καλορίζικη.

Ελπίζω να τη δοκίμασες/φωτογράφησες με τις ρυθμίσεις της Κιν. Ταινίας , γιατί μόνο εκεί θα δεις το ελαφρύ/λίγο clouding,αν έχει.
Στο media player/USB είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικές οι καταστάσεις,ιδίως αν διαλέξεις κάποιο μαύρο καρέ από την αρχή ή το τέλος της ταινίας και πατήσεις pause.

Πάντως,από την μέχρι τώρα εμπειρία μου - ευχαριστώ για άλλη μια φορά τα παιδιά του φόρουμ που με βοήθησαν με τα μηνύματά τους - μόνο 2 επιλογές εικόνας είναι άξιες χρήσης.
Οι επιλογές Κιν.Ταινία και Τυπικό.

Το Τυπικό παρόλο που χρησιμοποιεί δυν.αντίθεση από το εργοστάσιο,έχει αρκετές επιλογές ρύθμισης που βοηθούν στο να έχεις μία πιο σωστή εικόνα από αυτήν των επιλογών Δυναμική και Φυσική εικόνα. Μπορώ να πω ότι ίσως προσεγγίζει την Κιν.Ταινία σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς βέβαια να τη φτάνει, εξαφανίζοντας το όποιο λίγο clouding ή bleeding αν υπάρχει.

Έβγαλα και κάποιες φωτό εχθές το βράδυ που δείχνουν τη διαφορά.

http://www.avclub.gr/forum/album.php?albumid=168

Η κάθε φωτό έχει μια σύντομη περιγραφή. Κάθε ερώτηση ή διευκρίνηση ,καλοδεχούμενη.

παιδιά υπάρχει συμβατη κάμερα που να λειτουργεί στην 6500; αν όχι ποια πρέπει να πάρω και πόσο κοστίζει;

μπορεί να βοηθήσει κάποιος φιλος;

Για συμβατή δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν το έχω ψάξει , η γνήσια είναι αυτή...

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-VG-STC4000- XC,99452,484514,1229511.html

ευχαριστώ για την απάντηση. λογικά θα έχει και μικρόφωνο για συνομιλία μέσω Skype ή μήπως όχι

Υπάρχει περίπτωση να έχεις ακουστικά καρφωμένο στο audio out και και να ακούς κανονικά και από τα ηχεία ταυτόχρονα αλλά με άλλη ένταση? χλωμό μάλλον....

Εδώ και 5 ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος της 55F6500 ( μετά από τόσο καιρό αναμονή ) και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Στις γωνίες του πάνελ έχω μια πολύ ελαφριά απώλεια φωτεινότητας σαν άχνες σκιές.. Αν είδα καλά από κάποιες φωτογραφίες άλλων κατόχων υπάρχει και σε άλλα πάνελ. . Είναι φυσιολογικό ?

Τέλος πάω να αλλάξω την επιλογή της εικόνας σε κινηματογραφικη και μου λέει ότι η λειτουργία είναι μη διαθέσιμη.. Τι κάνω λάθος?? Αυτή η λειτουργία αλλάζει μόνο όταν παίζω από blueray και από το laptop πχ??

Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας και ελπίζω να μην σας κούρασα...

Εδώ και 5 ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος της 55F6500 ( μετά από τόσο καιρό αναμονή ) και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Στις γωνίες του πάνελ έχω μια πολύ ελαφριά απώλεια φωτεινότητας σαν άχνες σκιές.. Αν είδα καλά από κάποιες φωτογραφίες άλλων κατόχων υπάρχει και σε άλλα πάνελ. . Είναι φυσιολογικό ?

Τέλος πάω να αλλάξω την επιλογή της εικόνας σε κινηματογραφικη και μου λέει ότι η λειτουργία είναι μη διαθέσιμη.. Τι κάνω λάθος?? Αυτή η λειτουργία αλλάζει μόνο όταν παίζω από blueray και από το laptop πχ??

Για το πρώτο ναι είναι φυσιολογικό, σε άλλους πολύ σε άλλους λιγότερο, κλασικό φαινόμενο της τεχνολογίας αυτής.
Για το δεύτερο μου κάνει περίεργο να μην μπορείς να βάλεις κινηματογραφικό. Αν και δεν την έχω τη συγκεκριμένη, μήπως όταν την πρωτοάνοιξες της έδωσες λειτουργία για κατάστημα και όχι για οικιακή χρήση. Διαφορετικά το φυσιολογικό είναι από οποιαδήποτε πηγή ( εκτός pc νομίζω ) να μπορείς να επιλέξεις το κινηματογραφικό.

Mηπως εχεις ενεργοποιημενη τη ''Λειτουργια παιχνιδιου'';

Προσπάθησα να αλλάξω την επιλογή της εικόνας σε κινηματογραφικη ενώ έβλεπα από τον ενσωματωμένο media player και πάλι δεν.. Που βλέπω την λειτουργιά παιχνιδιού φίλε Rm.Geko ?

Όχι.. είναι απενεργοποιημενη.. Αλλά ακόμα και αν ήθελα να την ενεργοποιήσω μου λέει ότι είναι μη διαθέσιμη.

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιας και κυκλοφόρησε πλέον και η UE48H65OO στα 1150,θέλω να ρωτήσω ποιες διαφορές βλέπετε ανάμεσα στην 46F6500 και στην 48H6500 εκτός του ότι η Η είναι τετραπύρηνη και φυσικά 2" επιπλέον.

edit:
Ξέχασα και τον διπλό δέκτη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

θέλω να ρωτήσω ποιες διαφορές βλέπετε ανάμεσα στην 46F6500 και στην 48H6500 εκτός του ότι η Η είναι τετραπύρηνη και φυσικά 2" επιπλέον.Ξέχασα και τον διπλό δέκτη.

Σίγουρα 2" επιπλέον και πιο γρήγορο smart tv (όταν άλλες ανταγωνιστικές τηλεοράσεις έχουν μείνει ακόμη στον ένα πυρήνα με αποτέλεσμα να "σέρνονται") είναι ένα δέλεαρ αλλά μιλάμε για 350 ευρώ διαφορά που δεν είναι και λίγα (και με 50 ευρώ ακόμη αγοράζεις την 46F7000 που είναι ένα μοντέλο πάνω). Πάντα η Samsung στην αρχή έχει πολύ ανεβασμένες τιμές στα νέα προϊόντα , σε 2-3 μήνες η συγκεκριμένη λογικά θα έχει κάτω από 900 (ίσως και κάτω από 850).

Γεια σας και εγω πειρα πριν λιγες μερες σε προσφορα την φ6500 55 ιντσες σε 899 απο media markt. εχω ενα προβλημα ομως θα χαιρομουν αν μπορουσατε να το λυσετε. εχω ενα samsung κινιτο και θελω να μπαινω στο youtube στην τηλεωραση χωρης πρωτα να ανοιξω το youtube apo την tv, την πρωτη εβδομαδα πηγαινε μια χαρα μετα ομως δεν το βγαζει το εικονιδιο πανο δεξια στo κιν. το προωλημα ειναι στην τv giati το δοκιμασα σε αλλη και κατευθειαν την βρηκε. το εχω καταχωρηση 5 με 6 φορες το κινιτο με το youtube αλλα παλυ τιποτα. μιπως φταιει το router zte apo forthnet h kapoia αλλη ρυθμισει tis tv. ευχαρηστω