Aν οι φωτο ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα, τοτε μαλλον επεσες σε πολυ καλο πανελ. Καλοριζικη.
παιδιά υπάρχει συμβατη κάμερα που να λειτουργεί στην 6500; αν όχι ποια πρέπει να πάρω και πόσο κοστίζει;
Για συμβατή δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν το έχω ψάξει , η γνήσια είναι αυτή...
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-VG-STC4000- XC,99452,484514,1229511.html
Εδώ και 5 ημέρες είμαι και εγώ κάτοχος της 55F6500 ( μετά από τόσο καιρό αναμονή ) και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Στις γωνίες του πάνελ έχω μια πολύ ελαφριά απώλεια φωτεινότητας σαν άχνες σκιές.. Αν είδα καλά από κάποιες φωτογραφίες άλλων κατόχων υπάρχει και σε άλλα πάνελ. . Είναι φυσιολογικό ?
Τέλος πάω να αλλάξω την επιλογή της εικόνας σε κινηματογραφικη και μου λέει ότι η λειτουργία είναι μη διαθέσιμη.. Τι κάνω λάθος?? Αυτή η λειτουργία αλλάζει μόνο όταν παίζω από blueray και από το laptop πχ??
Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας και ελπίζω να μην σας κούρασα...
Mηπως εχεις ενεργοποιημενη τη ''Λειτουργια παιχνιδιου'';Τέλος πάω να αλλάξω την επιλογή της εικόνας σε κινηματογραφικη και μου λέει ότι η λειτουργία είναι μη διαθέσιμη.. Τι κάνω λάθος?? Αυτή η λειτουργία αλλάζει μόνο όταν παίζω από blueray και από το laptop πχ??
Ευχαριστώ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας και ελπίζω να μην σας κούρασα...
θέλω να ρωτήσω ποιες διαφορές βλέπετε ανάμεσα στην 46F6500 και στην 48H6500 εκτός του ότι η Η είναι τετραπύρηνη και φυσικά 2" επιπλέον.Ξέχασα και τον διπλό δέκτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.