Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η εφαρμογή (το τονίζω, η εφαρμογή) του youtube στο κινητό δεν θέλει κάποια ρύθμιση ούτε στο κινητό, ούτε στην tv ούτε στον λογαριασμό youtube (συγχρονισμό εννοώ). Απλά θέλει να βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο η tv με το κινητό (που δεν είναι απαραίτητο να είναι Samsung).

Αν λοιπόν δεν στο βγάζει το εικονίδιο για να το στείλει στην tv δες μήπως η tv σου δεν είναι σωστά συνδεδεμένη στο δίκτυο.

(p.s.: προσωπικά μου έβγαλες τα μάτια να το διαβάσω αυτό που έγραψες, χρησιμοποίησε έναν ορθογράφο next time please και όχι συνδυασμό ελληνικών-greeklish)

Πώς γίνεται όμως να στελνω κανονικα βίντεο και φώτο από το κινητό στη tv. Εκεί να εμφανίζεται η tv ενώ στο YouTube οχι.

Έβαλα μόλις και άλλο ρουτερ το linksys αλλά δεν βλέπω φως. Είναι στο ίδιο δίκτυο αλλά δεν βρίσκει το youtube. Δεν με αφήνει να κάνω και επαναφορά του smart hub

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ. ΛΙΓΟ BANDING OMΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

από το κινητό ναι από τι tv όχι. λες?

Η F6500 ξεκίνησε στα 1799 , πάτα εκεί που λέει "τελευταίους 2 μήνες" και θα το δεις...

https://www.skroutz.gr/s/3005954/Samsung-UE55F6500.html

Λογικό είναι να βλέπουμε πτώση τιμών από χρονιά σε χρονιά (πλέον τα κορυφαία μοντέλα είναι 4K και οι τιμές των FullHD συμπιέζονται προς τα κάτω). Και η 55H8000 ξεκινάει 400 ευρώ κάτω από την 55F8000.

Έχουμε καμία ιδέα γιατί μου είναι απενεργοποιημενη η κινηματογραφικη λειτουργία ?

Στην εκκίνηση της τηλεόρασης αντί για οικία μήπως επέλεξες κατάστημα?

Πήγαινε "Υποστήριξη"->"χρήση κατάστασης" να δεις αν γράφει "οικιακή χρήση".

Το διάφανο λογότυπο Samsung, το οποίο βρίσκεται στη μέση και κάτω της TV ,ανάβει/ενεργοποιειται στις δικες σας παιδια και εαν ναι πως;

Το διάφανο λογότυπο Samsung, το οποίο βρίσκεται στη μέση και κάτω της TV ,ανάβει/ενεργοποιειται στις δικες σας παιδια και εαν ναι πως;

Σε Samsung F8000 ΣΥΣΤΗΜΑ->ΓΕΝΙΚΑ->ΕΦΕ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Είδα και την πρωτη 3D ταινία εχθές. Full HD , με αρκετά θέματα να βγαίνουν έξω από την οθόνη και το crosstalk σε ικανοποιητικό επίπεδο. Δεν κουράστηκα παρακολουθώντας την ,απλά αισθάνθηκα λίγο άβολα γιατί με τα γυαλιά δεν έχεις και πολλά περιθώρια κινήσεων , lol.

Καλημερα , συνδεω την tv με το pc με hdmi, τρεχω 3d ταινια απο το pc,πως γινετε να βαλω βαθος στο 3d? αν το γραψω το εργο σε φλασακι και το συνδεσω στην usb θυρα θα μπορω να το ρυθμισω? επισης εχω το home cinema samsung HT 4200 3D ,απο εκει μπορουμε να κανουμε κατι?

Ρε παιδια πειτε μου κ μενα κατι ,τα χρωματα δεν ειναι τοσο ζωντανα , τι μλορω να κανω για αυτο πειραζω το χρωμα το βαζω περισσοτερο το εβαλα στο θερμο 2 αλλα ειναι σαν ξεθωριασμενα ,τι ρυθμισεις εχετε βαλει ?

Στην εκκίνηση της τηλεόρασης αντί για οικία μήπως επέλεξες κατάστημα?

Πήγαινε "Υποστήριξη"->"χρήση κατάστασης" να δεις αν γράφει "οικιακή χρήση".

οικιακή χρήση μου λέει :/

Ρε παιδια πειτε μου κ μενα κατι ,τα χρωματα δεν ειναι τοσο ζωντανα , τι μλορω να κανω για αυτο πειραζω το χρωμα το βαζω περισσοτερο το εβαλα στο θερμο 2 αλλα ειναι σαν ξεθωριασμενα ,τι ρυθμισεις εχετε βαλει ?

δοκιμασε τυπικο με χρωμα 50 αντιθεση 88-95 οπ φωτισμος 8-14 με ολα τα φιλτρα δυν.αντιθεση off...ισως να σου αρεσουν εσενα ετσι

Δυστυχώς και εγώ το ίδιο θέμα έχω. Παλέυω δύο εβδομάδες τώρα αλλά δεν έχω πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.